local-stats-pixel fb-conv-api

Latvieti, IESKATIES!17

136 4

Es nevēlos valdīt un iekarot ikvienu, tā nav mana darīšana. Es vēlos palīdzēt ikvienam. Melnam, baltam, dzeltenam. Mēs vēlamies palīdzēt viens otram. Cilvēku būtnes ir tādas.

Mēs visi vēlamies dzīvot ar viena otra laimi. nevis no ciešanām. Mēs nevēlamies naidu un nicināt viens otru. Šajā pasaulē mums ikvienam ir sava vieta, jo zeme ir bagāta, kura var sniegt visiem nepieciešamo.

Dzīve var būt brīva un skaista, bet mēs esam pazaudējuši šo ceļu. Mantkārība ir saindējusi cilvēku dvēseles, tā ir aplenkusi pasauli ar naidu. Mēs paši esam iekāpuši postā un asins izliešanā.

Mēs esam izstrādājuši ātrumu, bet paši sevi esam ieslēguši iekšā - tehnika, kas sniedz pārpilnību ir atstājusi mūs vienus.

Mūsu zināšanas ir padarījusi mūs par ciniskām būtnēm - mūsu gudrība ir grūta un nelaipna. Mēs domājam pārāk daudz un jūtam pārāk maz.

Vairāk nekā tehnika, mums vajag cilvēci.

Vairāk nekā gudrību mums vajag laipnību un maigumu.

Bez šīm īpašībām, dzīvē būs vardarbīga un viss tiks zaudēts. Lidmašīnas un radio ir pavirzījis mūs tuvāk kopā, bet mūsu daba raud dēļ šiem izgudrojumiem, kuri nākuši no labestīgā cilvēka, tā sauc pēc vispārēju brālību un vienotību mums visiem.

Es saku šo visiem, kuri mani sadzird, ES TEIKŠU '' Nezaudējot ticību ''.

Postaža, kas šobrīd ir pār mums, kāre, kas iet pār mums visiem, skarbums cilvēkos, kuri baidās no cilvēces progresa.

Cilvēku naids pāries, oligarhi un diktatori ies bojā, un spēku, kuru ņēma no ļaudīm, atgriezīsies pie cilvēkiem un tik ilgi kamēr cilvēki mirs [tagad] brīvība nekad nepazudīs.....

Karotāji: nenododiet sevi necilvēkiem, kuri nonicina un paverdzina jūs, kuri saka, ko tev darīt, ko domāt un ko just, kuri dresē tevi, bado tevi, izturas pret tevi kā pret lopu, kā pret lielgabalu gaļu. Nenododiet sevi dēļ šiem nedabiskajiem cilvēkiem, mehāniskajiem cilvēkiem ar mehānisku prātu un sirdi. Jūs neesat mašīnas, Jūs neesat liellopi.

Jūs esat cilvēki. Jūsu sirdīs ir mīlestība pret tautu un neatkarību.

Jums nav naids, tikai nemīlēts naids. Tikai nemīlēts un nedabisks.

Nācija: necīnieties par verdzību, cīnieties par brīvību!

Septiņpadsmitajā nodaļā Seints Lūks ir rakstījis: '' Dieva valstība ir iekš ar cilvēci. '' Ne viens cilvēks, ne grupa cilvēku, bet VIENOTI visi varam, jo jūs ESAT.

Jūs esat tie cilvēki, kuriem pieder vara un spēks, lai izveidotu iekārtas, spēks, lai radītu prieku. Jums cilvēki - ir tas spēks, lai padarītu dzīvi brīvu un skaistu, lai padarītu šo dzīvi kā brīnišķīgu piedzīvojumu.

TAD demokrātijas vārdā IZMANTOSIM ŠO VARU, ĻAUJIET MUMS APVIENOTIES UN STĀTIES PRETĪ.

Laiks doties cīņā par jaunu valsti, cienīgu valsti, kas dos iespēju cilvēkiem strādāt, kas nodrošinās jums nākotni un vecumdienas. Ar solījumu par šīm lietām, ''necilvēku'' vara ir pieaugusi.

Viņi NEPILDA savus solījumus, un nekad tos nedarīs.

Oligarhi un diktatori atbrīvo sevis pašus, bet paverdzina tautu.

Tad ļaujiet mums cīnīties, lai izpildītu šos solījumus. Ļaujiet mums cīnīties, lai atbrīvotu šo valsti, iznīcināt valsts šķēršļus, novērst mantkārību, ar naidu un neiecietību! ļaujiet mums cīnīties par valsti, kurai ir nozīme, kur zinātne un progress radīs visiem cilvēkiem prieku!

TAUTA, DEMOKRĀTIJAS VĀRDĀ, APVIENOJAMIES UN CĪNĀMIES PRETĪ! Pirmais solis: 18.februāris : PRET!!!

O.Jepsis

136 4 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 17

0/2000

 

Atceramies, ka šoreiz būs jābalso nevis par latviešu valodu, bet PRET grozījumiem  valsts satversmē! Ļoti ceru, ka šajā visā jezgā kāds nesajauks un neievelk krustiņu nepareizā vietā!

 

 

__________

__________

21 1 atbildēt

VIENA HIMNA, VIENS KAROGS UN VIENA VALODA

 

__________

__________

Par LV

18 2 atbildēt

PAR   |   |

PRET | x |

 

_______     

__________

11 1 atbildēt

mana ticība ir dirsā sagrauta, ja mūsu vecvecvectēvi zinātu pa ko viņi atdeva dzīvības, un pa kādiem lopiem paliks viņu mazmazmazdēli, šaubos vai latvija tāda pastāvētu, rezultātā mums palikuši daudz "stipri"  latvieši, kas ir spēcīgi tik ziņu portālu komentos, bet kād jāiet kas jādara, visi pazūd, bet krievu valodīgi kko sāk darīt! feins piemērs ar šo referendumu, un parakstu vākšanu kurā latvieši nesavāca parakstus, toties krievi easy to sadarīja!

4 0 atbildēt

 

__________

__________

Par LV

4 1 atbildēt

Vajadzētu itkā- nulabi protams ka vajadzētu balsot... sudīgi ka no 16 nevar 

1 1 atbildēt

Balsojam visi PRET otro valodu!

2 2 atbildēt

 

__________

__________

TE būs tikai VIENA valoda, un mēs visi par to parūpēsimies ! par stipru Latviju !

0 0 atbildēt

 

Par ko Tu tagad runā?

0 0 atbildēt

neesmu latviete, bet rīt balsošu PRET!!!

0 0 atbildēt

__________

__________

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

 

tā kā manu rakstu diez vai pievienos rakstīšu komentāros. neesat slinki! izlasiet!

 

Labs vakars visiem. Visiem zināms, ka latvieši vinnēs referendumā, bet tomēr jūs nesaprotat to galveno referenduma ideju un mērķi. Jā, valstī jābūt vienai valodai, ja valsts ir Latvija, tad arī valodai jābūt Latviešu. Bet šajā referendumā neiet runa par to valodu. Es esmu polis, runāju krieviski, poliski, latviski, angliski un vel dažās valodās, bet balsošu par, jo manai izvēlei ir pamatojums.

Tē tāda atkāpe par + un -. Nevērtējiet lūdzu patika raksts vai nē, droši vien nevienam nepatiks, bet lieciet plusus ja jūs neesat apmierināti ar mūsu mātes Latvijas valdību, un lieciet mīnusus ja esat apmierinati ar mūsējo valdību.

Tagad par referendumu un tā ideju. Nav svarīgi kas ielika plusu, kas mīnusu. Referenduma ideja un mērķis nav iznīcināt Latviešus un Latviju - mūsu māti. Mērķis ir tāds - jāsavāc 300 tūkstoši krustiņu "PAR" un tad varēs droši vērsties uz EiroTiesu Strazburgā, kura domās ko lai dara ar Latvijas valdību. Ja arī nebūs 300 tūkstoši balsu tiesa notiks, bet ja būs tie 300 tūkstoši tad būs vairāk izrēdžu vinnēt un Latvijā var būt kaut kas mainīsies! Cilvēki jums tak nav vienalga! Nobalsojiet par, un pieradiet ka jūs varat arī upurēt kaut ko sev svarīgo savas tautas un savu bērnu labā! Tas tiešam ir svarīgi.

Visiem krieviem ir vienalga kāda ir valsts valoda, jo mēs esam pieraduši rakstīt dokumentus latviski, lasīt latviskas reklāmas utt. Bet mums nav svarīgi lai viss būtu krieviski. Svarīgi ir lai mūsu valstij būtu gaiša nakotne! Lai mūsu bērni varētu dzīvot!

Padomājiet, tauta! Ir tomēr vērts nobalsot par, neskatoties uz saviem uzskatiem un patriotismu. Paldies tiem, kas izlasīja.

0 2 atbildēt