local-stats-pixel fb-conv-api

Latviešiem ar auto,šodien 18:0014

Mīļie Latvijas patrioti un tie, kam rūp mūsu valsts Latvija.

Strauji
em soļiem mūsu valsts tiek atdota. Tā tiek atdota latviešu un cittautiešu palīdzību, kuri ir pakalpīgi gatavi pakļauties, visbiežāk nezinot valdības patieso lēmumu pieņēmējus, kas lielākoties tiek nolemti ne jau Saeimā vai valdības ēkā… pieņēmējus. Kas pieņem šādus kangariskus lēmumus, ņemt valdībā tos, kam Latvija riebj – Saskaņas Centru?
Ir miljoniem argumentu kāpēc NĒ un tikai daži – mazsvarīgi PAR.
Jebkuram interesentam internetā pieejams SC melno darbu apkopojums un visdažādākā argumentācija, kāpēc mēs nevaram ar šo spēku sadarboties! Visbeidzot jebkuram izlasāms tas, ka Rubika partija neatbalsta mūsu Latvijas neatkarību un tās iegūšanu 1991.gadā.
Ko vēl mēs varam darīt, ja tik daudz latviešu ir kļuvuši inerti un pakļaujas šim procesam, kas saucas nekā citādāk kā Latvijas neatgriezeniskas zaudēšanas ceļa uzsākšana?
Latviešu tauta to nav pelnījusi. To nav pelnījuši arī tie cittautieši, kuri šeit dzīvodami, ir iemācījušies cienīt šīs zemes un tautas vērtības. Mēs neesam pelnījuši nolaisties līdz tik zemam līmenim, lai arī kādas ārvalstu vēstniecības par to būtu vienojušās.

TĀPĒC!

Mēs – Latvijas patrioti, neformāla pilsoņu grupa, kas lojāla mūsu valstij un tautai, aicinām visus Latvijas iedzīvotājus - autobraucējus, kuri ir PRET SASKAŅAS CENTRA ņemšanu valdībā, rīt, 4.OKTOBRĪ plkst. 18.00 VIENALGA KURĀ VIETĀ uz 1 minūti apstāties un taurēt skaņas signālu.
Lai šis kļūst par vienu no nevardarbīgās pretošanās veidiem, kā demonstrēt mūsu domas, mūsu vienotību un gribu.

4.OKTOBRIS, otrdiena, PLKST. 18.00 VISĀ LATVIJĀ uz 1minūti AUTOVADĪTĀJI aptur SAVUS TRANSPORTA LĪDZEKĻUS UN TAURĒ SKAŅAS SIGNĀLUS.

Akcijas rīkotāji
latvieši kuriem rūp savas valsts nākotne.





35 13 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Daudzavotu.
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Patriots atradies :D

Latvijā tuvu pusei iedzīvotāju ir krievvalodīgie un arī viņus jāpārstāv valdībā.

Pietiek dzīvot paranojā... Un tam, kurš šodien taurēs labprāt uzšautu ar jēlu olu... Bet olas žēl :)

9 4 atbildēt

Un kāda jēga no tās taurēšanas?

4 0 atbildēt

ziņas nelasu, saldi guļu. Pagaidām nekādu pizģets nejūtu. Vot kad lasīju, skatījos - tad gan dzīvoju depresijā! Naudas nekad nebūs tik, cik mēs gribēsim :)

3 0 atbildēt

Nav mašīna, bet es varu apstāties uz vienu minūti un sāk skaļi kliegt. Vai tas der un es drīkstēšu teikt, ka piedalījos šajā akcijā?

4 2 atbildēt

un kas tad mainiisies ka viena dala buus pataureejusi???

1 0 atbildēt

cik esmu pamanījis mūsu politiķos, krievi par krieviem - latvieši par ES un amēriku. būtu labi ja būtu neatkarīgi, latvieši par latviešiem, un ja kas latvija jau sen pieder amerikai.... nezinu, kas var būt sliktāks par to.

0 1 atbildēt

Varbūt tas tiešām neko daudz nemainīs, jo akcija ir pārāk nepopulāra, bet tik un tā... Uzkāpu uz sava rollera un minūti pa Mežaparku taurēdams braukāju... Un ziniet, sajūta tiešām laba!

0 1 atbildēt

a kad kaut kas ir bijis labi? kad ir bijis tā,ka pilnīgi visi latvieši ir apmierināti ar savu dzīvi? nekad tā nav bijis un nebūs,jo vienmēr ir bijuši un būs tādi,kas kaut ko sapiš!

es domāju labāk nopērciet maizes kukuli par to benzīna naudu,kuru terēsiet braukājot un taurējot,jo par 200% esmu pārliecināts,ka šī akcija neko nemainīs tā kā tas ir vienmēr un izpelnīsies tik vien uzmanības kā ziņu lasītāju 3 minūšu stāstiņu LNT un TV3  zinās šovakar.

2 4 atbildēt