local-stats-pixel

Lasi un raksti par seriālu aktualitātēm5

15 5
Jau kādu laiku jums ir iespēja Netgames lasīt dažādu seriālu aprakstus. Taču tagad mēs piedāvājam arī ziņas par seriālu aktualitātēm un dažādas pārdomas par jaunākajās sērijās redzēto vai gaidāmo.
Ar jaunāko seriālu pasaulē var iepazīties NG seriālu sadaļā "jaunumi."
Taču tas vēl nav viss! Tā kā seriālu sadaļa atšķirībā no Netgames ziņām būs diezgan emuāram līdzīga, aicinām ikvienu, kurš vēlas izteikties par jaunākajām sērijām vai pastāstīt par kādu jaunu interesantu seriālu, kuru ir atradis, sūtīt mums savus prātojumus uz editor@netgames.lv Brīdinām gan, ka visus nepublicēsim, jo mūs interesē zināma teksta kvalitāte un minimālajam apjomam vajadzētu būt vismaz kādu 100-150 vārdu skaitā.
Tātad turpmāk dažādas seriālu aktualitātes var lasīt seriālu sadaļas ziņu strēlē, un, ja jums ir radušās pārdomas par nesen redzēto vai esat uzrakuši kaut ko pavisam interesantu, tad Netgames seriālu sadaļa ir īstā vieta, kur par to ziņot.
Taču, ja gribas vienkārši padiskutēt, tad esat laipni aicināti Netgames seriālu foruma sadaļā, kura vēl joprojām tiek tikai attīstīta un veidota.
Rudens seriālu sezona ir jau sākusies, tāpēc sekosim līdzi aktuālajam un dalīsimies iespaidos par to, kas notiek tik bagātīgajā TV seriālu pasaulē.
15 5 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 5

0/2000
sorry, ka ne pa teemu :D bet man neskaadeelj tas seriaals Dr House vairaak nepatiik :D Lai gan agraak ljoti patika... :D
2 0 atbildēt
tas tapeec ka vinjam veel nav komandas
2 0 atbildēt
Nu nez, es jau pie tiem jaunajiem jau pieradusi :) Vienīgi žēl, ka nepaturpināja to Čeiza un Kameronas story, tikai 4 .sezonā Vilsons kaut ko izteicās, ka šie saderinājušies, bet tālāk nepaturpināja, ehh, norāva visu romantiku :)
2 0 atbildēt
Oh noes! Tad viņi tikai tur nedaudz pārgulēja un viss? Oh damn.
2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt