local-stats-pixel fb-conv-api

Lai mazie bērni papriecājās?21

155 13

Cik gadu ir vidējam Spoki.lv lietotājam? Es pieļauju, ka tas nav lielāks par 18 gadiem. Šodien atverot vaļā spokus sadaļu ''karstākie'' ieraudzīju sekojošu parādību.

Reklāma
Reklāma
155 13 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 21

0/2000

šito tik un tā lasīs 14gadīgi!emotion

21 0 atbildēt

Nezinu, man ir 13 gadi, bet spokos neko negatīvi ietekmējošu nēesmu ievērojis.. šeit es drīzāk varu uzzināt daudz jaunas, un interesantas lietas, vai pasmieties par kādu jautru rasktu...nu tāš ir manas domas :)

15 1 atbildēt

par visu piekrītu atskaitot prezervatīvus, par tiem pat skolā jau no kādas 6. klases māca un tā arī jābūt!

10 0 atbildēt

Ir jau taisnība raksta autoram, tomēr uzskatu, ka ir atšķirība starp to vai bērns zin kas ir sekss un to vai viņam jau ir bijis sekss, tāpēc varbūt lieku reizi atgādinat par izsargāšanos nav tik slikti, jebkurā gadījumā, bērnam par šo tēmu vajadzētu prasīt vecākiem.

4 0 atbildēt

Nu vispār pasaki, ko tu no sīkajiem tagad noslēpsi? Mana jaunakā māsai ir 7 un ko vina nav darijusi internetā. Klase zeni sastasta lai ieiet google uzraksta to un skaties video!Taka pasaki vai si paaudze nav lieliska? Vacakiem nav jauztraucas par sarunu saistiba ar seksu, jo redzat "berni visu to saskatas pa internetu,utt." Un es uzskatu ir jabut robezam. Bet ko tu zini? Aiziesi un sikais atkal skatas ko nafig nevaiga! Taka šī pasaule ir mainijusies par 180°, tu neko neizmainisi ar savam sudzibam par to!

3 0 atbildēt

vidējais vecums 14 ? nu man tūlīt būs 20 un cik es kontaktējos ar citiem spokiem tad lielākā daļa vismaz manā kontaktu lokā ir mani vienaudži  ... tpc rodās jautājums pēc kā raksta autors objekīvi var spriest par vidējo spoku vecumu ? nedomāju ka daži tizlāki raksti par to var liecināt varbūt vnk dažs labs nav galvā padevies ! 

ja 13 gados gribēs skatīties porņukus vai ko tamlīdzīgu vinji to daris to reali nevar nokotrolēt ! 

es spokos meklēju tikai to kas man patīk un man viss ir cool un nesatraucos par kādām tur prežu reklāmām ! 

3 0 atbildēt

tā prezervatīvu reklāma ir Latvijas valdības propoganda lai palielinātu Latvijas demogrāfisko līmeni. Jo droši vien Jacky ir nolīgts lai izveidotu un atrastu tepat spokos armiju, kas viņa pagrabā dursta prežus emotion

2 0 atbildēt

Spoku vidējais vecums ir ap 14 gadiem??? Bāc, sāku apsvērt domu dzēsties ārā, jo man 22  emotion

2 0 atbildēt

Pilnībā piekrītu.

1 0 atbildēt

taisnība

1 1 atbildēt

Tā tas vienmēr ir bijis un būs , pasaule mainīsies , un nemaz nevaig mēģināt , to apstādināt. Jūsu vecākiem varbūt likās nepieņemami daudz kas ko jūs darījāt un tā tas bija arī ar jūsu vecvecākiem un tā tālāk. Tie , kas nezin , nedaudz papētot vēsturi , kādreiz cilvēkiem nebija izglītības , un normāls pieaudzis cilvēks bija tik pat gudrs , kā mūsdienu 12 gadīgie bērni , bet ar seksu vienalga nodarbojās , turklāt dzemdēja jau 14 gadu vecumā , un precējās arī , tākā nav par ko satraukties. Tas , ka jūs vēlaties bērniem uzspiest kaut ko , uztaisīt robežas , nenozīmē , ka tas ir nepieciešams , jo ar savām robežām , jūs kavējat masu attīstību , tieši tā , kavējat , nevis apstādinat , jo tā , vai citādāk attīstība notiks , un jums ar to jāsamierinās.

0 0 atbildēt

Tu domā, ka pusaudži 14 gados nenodarbojas ar seksu un citām muļķībām? Es domāju, ka reti kurais nav zaudējis nevainību savos 16+ gados. šaubos, ka savos 14 cilvēks nav pamēģinājis uzpīpēt jeb džeki savs 13 g jeb 14 paskatīties kādu pornogrāfiju. nezinu, kpc Jūs pusaudžus visus uzskatat par maziem bērniem? Tik un tā viņi dabūs to, ko viņiem vajag, ja arī ā nebūs spoki.lv mājaslapa. ;) Ir taču citi draugi un paziņas, kas to vienkārši parādīs un iedos pamēģināt. ;) Un izglītošana par prezervatīviem nav nekas slikts. ;)

0 0 atbildēt

AI LAB,IEŠU SPĒLĒT GTA 4! emotion

0 0 atbildēt

Pilnībā piekrītu, bet pat nezinu kā to varētu labot, jo mūsdienās jauniešiem ir pieejama informācija (kā jau iepriekš minēji) no visāda veida avotiem..

0 0 atbildēt

Seksa propoganda? Kas tas tāds? Seks ir tikpat dabiska lieta kā ēst vai dzert. Vairāk jāskatas kāda veida seksu propogandē, tas ir lai tie nebūtu hamburgeri un šņabis. 

2 4 atbildēt

ganjau kaukada herna rakstita

0 2 atbildēt