local-stats-pixel fb-conv-api

Kurš grib pamēģināt????11

13 1
Klīnisko izmēģinājumu ietvaros pētnieki no ASV Rietumvirdžīnijas universitātes implantējuši elektrodus 60 gadus vecas sievietes smadzenēs, lai ārstētu aptaukošanos ar smadzeņu elektrostimulācijas palīdzību. Kerola Ro (Carol Roe) izlēma piedalīties klīniskajos izmēģinājumos pēc tam, kad parastās ārstēšanas metodes, ieskaitot diētas un kuņģa samazināšanas operāciju, nenoveda pie vēlamās ķermeņa masas sasniegšanas. Pirms elektrodu iedzīvināšanas 157,5 centimetrus garā sieviete svēra 104 kilogrami, bet viņas personiskais „rekords” bija 222 kilogrami.
Eksperimentālās metodes būtība slēpjas tur, ka ar mikroelektrodu palīdzību notiek to smadzeņu struktūru, kas ir atbildīgas par bada un sāta sajūtām, pastāvīga stimulācija ar elektriskiem mikroimpulsiem. Pateicoties tam, cilvēks jūtas paēdis arī bez pārtikas uzņemšanas, kā rezultātā zaudē svaru. Impulsu ģeneratori, kas savienoti ar elektrodiem, tika iedzīvināti zem ādas krūšu kurvja rajonā.
Trīs stundas ilgā elektrodu un impulsu ģeneratoru iedzīvināšanas operācija tika veikta zem vietējās narkozes. Impulsu spēks tiek pakāpeniski palielināts un, neskatoties uz to, ka Ro vēl nav sasniegusi ieplānoto svaru, pirmās ārstēšanās nedēļas laikā sievietes svars samazinājās par 1,4 kilogramiem.
13 1 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
veikta zem vietējās narkozes ar pannnu pa galvu :D
5 0 atbildēt
nesakiet, ka tas valis melnajā bikini ir Dženifera Lova Hjūita? emotion
4 0 atbildēt
za4 avatarsza4
whateverusay ir ir emotion
4 0 atbildēt
Haahaha 1, 4 kg nedēļas laikā psssssssssssss, to tak var vienas dienas laikā nomest. Būs arī kkas jaizdomā , man šķiet, ka uz resnajiem var labi nopelnīt.
4 1 atbildēt
Dženifer, bet es tevi tā mīlēju... emotion emotion
3 0 atbildēt
kā skaistums aizplūst... emotion
2 0 atbildēt
Esmu šokā, man tā patīk Dženifera, un te tāds... ak dievs
0 0 atbildēt
einssv tu jauc vieteejo narkozi ar sauso narkozi emotion emotion emotion
0 0 atbildēt
btw taa dzeniferas bilde ir veca emotion
0 0 atbildēt
sieviete melnā peldkostīmā man patīk, mazliet jādabon nost tas nelielais celulīts, bet kopumā ļoti sievišķīga...skaisti ir uz ko paskatīties.
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt