local-stats-pixel fb-conv-api

Kur pie velna ir Mets? (Where the hell is Matt?)16

43 2
Nedaudz par Metu:
Mets ir 31 gadu vecs vīrietis, kurš agrāk domāja, ka viss, ko viņš vēlājās savā dzīvē bija veidot un spēlēt videospēles. Mets sasniedza savu mērķi samērā ātri un izbaudīja to kādu laiciņu, bet pakāpeniski saprata, ka varbūt ir kādas citas lietas, ko viņš palaiž garām. 2003. gada februārī viņš pameta savu darbu (viņš veidoja videospēles), un iztērēja visu naudu, ko bija iekrājis, lai ceļotu pa Āziju, līdz ko viņam vairs nav nauda. Mets izveidoja mājaslapu, lai viņa ģimene un draugi būtu informēti, kur viņš atrodas.
Dažus mēnešus savā ceļojumā Meta ceļojuma draugs deva viņam jaunu ideja. Viņi stāvēja, veidojot bildes, un viņa draugs pēkšņi pavaicāja: "Paklau, kādēļ tu neaizej tur un uzdejo. Es to nofilmēšu!" Viņš norādīja, lai Mets dejo savu īpašo deju. Kaut arī tā bija vienīgā deja, kuru Mets māk dejot. Viņš to dara briesmīgi. Lai nu kā, šī ideja bija veiksmīgi sanākusi.
Dažus gadus vēlāk kāds šo video atrada to interneta tīmeklī in aizsūtīja to kādam citam, kurš arīdzan to aizsūtīja kādam citamun tā tālāk. Tagad Mets ir pazīstams kā "Tas džeks, kurš dejo internetā. Nē, ne tas. Cits. Nē, viņš ar tas nav, pagaidi tuliņ iedošu linku uz video. Tas ir smieklīgs."
Atsauksmes uz pirmo video noveda Metu "Stride Gum" uzmanībā. Viņi pavaicāja Metam, vai viņš būtu ieintresēts izveidot savu nākamo ceļojumu apkārt pasaulei un izveidot jaunu video. Mets pavaicāja vai viņi maksās. Viņi atbildēja, ka maksās un Mets nodomāja, ka šī atkal ir vēl viena ļoti labā ideja.
2006. gadā Mets ceļoja sešus mēnešus garu ceļojumu caur 39 valstīm caur visiem septiņiem kontinentiem. Šajā laikā, viņš dejoja, kā tas bija paredzēts.
Otrs video padarīja Metu vēl slavenāku.
2007 gadā lietas nedaudz norimās un Mets atgriezās atpakaļ pie Stride Gum ar jaunu ideju. Viņš saprata, ka viņa sliktā dejotprasme īstenībā nebija tik interesanta, un citi cilvēki to mācēja labāk. Viņš parādīja savas e-pastā saņemtās ziņas, kas viņa slavas rezultātā viņu apbēra no visas pasaules. Viņš teica, ka grib ceļot apkārt pasaulei vēl vienu reizi un uzaicināt tos cilvēkus, kuri rakstīja viņam, ka gribēja padejot ar viņu arī.
Stride Gum cilvēki arīdzan nodomāja, ka šī ir ļoti laba ideja, un viņi viņam atļāva to darīt. Un viņš tā izdarīja! Tagad šis video ir pabeigts un viņš cer, ka jums tas patiks!
Mets dzīvo Siatlā, Vašingtonā ar savu draudzeni Melissu un suni Sidneju. Viņam nav bijis īsts darbs kopš Stride Gum viņu pasauca. Metam nekas nav pret strādāšānu, bet viņam īpaši nerūp katru dienu ietu uz to pašu vietu arīdzan...
Mets nav bagāts. Metam arī nav nekāds maģisks noslēpums par lētu ceļošanu. Viņš to dara tāpat, kā visi citi to dara.
Metam šķiet, ka amerikāņiem vajadzētu ceļot vairāk.
Mets ir kreilis.
Kad Mets bija jaunāks, viņš varēja noturēt septiņas karotes uz savas sejas. Diemžēl, pusaudža gadi pārveidoja Meta seju tā, ka viņš vairs nevarēja tik efektīvi noturēt karotes.

Video Nr. 1 = Kur pie velna bija Mets?
Orģinālais video. Filmēts 2003. un 2004. gadā.
Video Nr. 2 = Kur pie velna ir Mets?
Jaunākais video. 14 mēneši filmēšanas, 42 valstis. (Pievienots youtubē tikai pirms dienas)
Video Nr. 3 = Video "Kur pie velna ir Mets" nepievienotās ainas.
Video Nr. 4 = Kur pie velna ir "Numa Numa" džeks?
Video Nr. 5 = Kādēļ pie velna Mets stāv?

/Avots - http://www.wherethehellismatt.com/
/Tulkotājs - iCare/










43 2 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 16

0/2000
dažiem vienkārši veicās
4 0 atbildēt
cik ta pasaule tomēr ir skaista un dažāda. apskaužu to džeku :)
4 0 atbildēt
Vnk kolosaali..es ari gribeetu shitaa apcelot pasauli emotion dejoshana gan nebija vinja talants..buutu labaak tectonik dejojis emotion
4 0 atbildēt
Pipec kā lūzerim paveicās...
4 1 atbildēt
Ļoti patika :)
3 0 atbildēt
zheeel ka shis arii LV nepadejoja...:( bet taapataas baigi forshi! emotion
3 0 atbildēt
normāla deja emotion
2 0 atbildēt
psc, celot apkart pa pasauli un par to vel kads tev maksa.. es ar ta gribu
2 0 atbildēt
Diezgan iespaidīgi! emotion
2 0 atbildēt
Kādā ziņā lūzers?
2 0 atbildēt
Super!Baigi patika... emotion emotion emotion
1 0 atbildēt
labs raxts, normaals dzeks - interesanta ideja ;) kas taa ir pa dziesmu 2. video? paldies
1 0 atbildēt
foršs džekiņš... emotion
1 0 atbildēt
man patīk kā viņš dejo,bet 2 video es nezinu ir tik mīļš !!!ar domu kad visi cilvēki ir kopā !! tas tiešām ir mīļi!
0 0 atbildēt
2. video ir tiešam mīļš nezin kapec bet tā ir !! kad visi cilvēki ir kopā un laimīgi visapkārt pasaulē !! un viņš aiznesa visiem jautrību un smaidu uz lūpām! tā butu laba reklāma lai cilvēki pasmaidītu un valstis būtu vienotas !!
0 0 atbildēt

labs :)

0 0 atbildēt