local-stats-pixel fb-conv-api

"Krimināls kartelis" slepenā dienesta vietā11

0 0
Kolumbijas iekšlietu un tieslietu ministrs Fabio Valensia Kossio svētdien aicināja demisionēt visu valsts galvenā slepenā dienesta - Administratīvās drošības direktorāta (DAS) vadību. Tad pat valsts ģenerālprokuratūras darbinieki arī veica kratīšanu specdienesta štāba mītnē. Dienesta aģenti tiek turēti aizdomās par slepenas informācijas nodošanu krimināliem elementiem, tajā skaitā narkokarteļiem un ultralabējiem grupējumiem. Tiek ziņots, ka slepenās informācijas pircēju vidū varēja būt arī teroristiskā grupējuma FARC (Kolumbijas revolucionāro bruņoto spēku) pārstāvji.
Ka direktorāta aģenti iesaistīti noziedzīgās darbībās, atzinis arī tā vadītājs Felipe Munoss Gomess, kura vietnieks Horhe Alberto Lagosa jau iesniedzis atlūgumu. Zināms, ka korumpēti aģenti noklausījās žurnālistu, politiķu un Kolumbijas opozīcijas līderu telefonus un piekļuva viņu elektroniskajai sarakstei. Direktorāts atrodas valsts prezidenta Alvaro Uribes tiešā pakļautībā. Pēc iekšlietu ministra vārdiem, prezidents Uribe bijis starp tiem cilvēkiem, kuru sarunas nelikumīgi noklausījušies aģenti. „Krimināls kartelis slepenā dienesta sirdī” - tā situāciju DAS raksturojis Kolumbijas ģenerālprokurors Mario Iguarans.
Šis skandāls nav pirmais DAS vēsturē. Slepenā dienesta iekšienē regulāri tiek atklātas sazvērestības un pretlikumīgas darbības, bet direktorāta iepriekšējais vadītājs pašlaik izcieš cietumsodu, kas viņam piespriests par nelikumīgu spiegošanu.
0 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
aj tak normal... mums jau arī šķēle informants, kas stučī visus, kas zem knaba tiek. tāpēc viņiem visiem imunitāte.
1 0 atbildēt
HAU...baaalgiimi
1 0 atbildēt
1:0 Indiaanju labaa
1 0 atbildēt
jā - tikai no ziņu lapām to rakstu ņem laukā... 3 lapās viņš pazuda. db, tvnetā un vel kkur. tvnetā gan to parvietoja...
0 0 atbildēt
Man pohuj - es tankā!
0 0 atbildēt
chiulas bus kovboji? :D:D:D:D
0 0 atbildēt
Chiulji
0 0 atbildēt
es jau nezinu, kā Tu mūs, indiāni , sauc :D:D:D
0 0 atbildēt
apvainojos emotion
0 0 atbildēt
EU A JUUS ZINAAJAAT JA KA 15. TROLIKU VAKAR NO RIITA APLAUPIIJA???
0 1 atbildēt
mnde .....kovboju laiki ir atpakalj.....driiz bandiiti kjers VILCIENUS seezhot zirgiem muguraa.....UN MANAA DZIMTENEE ....LATGALEE PARAADIESIE INDIANJU CILTIS.......
0 1 atbildēt