local-stats-pixel fb-conv-api

Kortnijai Lovai bijis sekss ar Keitu Mosu6

80 0

Amerikāņu rokmūziķe un grupas Nirvana līdera Kurta Kobeina atraitne Kortnija Lova (attēlā) atklājusi, ka viņai savulaik bijis sekss ar britu supermodeli Keitu Mosu.

Lova apgalvo, ka viņai un populārajai modelei bijis vienas nakts sakars, kad abas viesojušās Milānā, bet par šo gadījumu dziedātājai palikušas vislabākās atmiņas, jo Mosa bijusi "laba draudzene".

Lai gan mīlassakars abu sieviešu starpā noticis pirms vairāk nekā desmit gadiem, dziedātāja nezināmu iemeslu dēļ nolēmusi tikai tagad publiskot šo intīmo savas pagātnes detaļu - dziedātāja agrāk medijiem stāstījusi, ka ir mīlējusies ar kādu modeli, bet sievietes vārdu viņa nebija minējusi.

"Tā bija Keita Mosa. Viņai ir vienalga. Viņa pati par to runā, un es ceru, ka viņa nesatrakosies, ka esmu viņu nodevusi," Lova atklājusi Īrijas izdevumam Hot Press.

Lova arī pastāstījusi, ka abas sievietes mīlējušās pēc tam, kad Mosa kādu laiku bija dzinusies Lovai pakaļ pa istabu, bet sīkākas notikušā detaļa dziedātāja nav atklājusi, kā arī nav paskaidrojusi, kāpēc kopā ar modeli mitinājušās vienā viesnīcā.

"Tas ir lielisks stāsts, ko stāstīt mazbērniem. Keita nemaz tik daudz nelietoja narkotikas, tādas lietas vienkārši Milānā deviņdesmitajos gados notika. Tā notika, un tas bija jautri," skaidrojusi Lova un atklājusi, ka daudzas viņas Londonas draudzenes ir mīlējušās ar supermodeli.

Cerams jums patiks arī mani citi inetresanti raksti: http://www.spoki.lv/profils/evelina3

80 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Un video nav? ;D

16 1 atbildēt

Oh! Scissoring :D

2 0 atbildēt

Ou mai gāš, kaimiņu Pēteris pārgulēja ar Ļenu....

2 1 atbildēt