local-stats-pixel fb-conv-api

Kokogļu bērni52

1134 7

Kamēr cits skolas vecuma bērns staigā ar D&G biksēm, Iphone kabatā, mājās spēlē datorspēles un kad vecāki viņam palūdz palīdzēt mājas darbos, bet viņš ir pa slinku, tikmēr kādā citā pasaules malā bērni smagi strādā, lai kādreiz būtu laimīgi ...

1134 7 52 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 52

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt

Un kurš gan uzķeras uz šāda lēta inscenējuma? Pareizi, neizglītoti Spoku lasītāji. Izsaku līdzjūtību gan tiem, gan autoram.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Šitāda bērnu ekspluatācija taču ir bērnu tiesību pārkāpums. Tā vismaz ir rietumu pasaulē, jo kā izskatās, ka tur Filipīnās tāda lieta kā bērnu tiesības neeksistē!

Žēl to bērnu, jo tā vietā, lai ietu uz skolu un izbaudītu bērnību, viņiem nākas strādāt.

0 0 atbildēt

Nabagi...

0 0 atbildēt

asaras acis..drausmas...

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

tās actiņas..... ♥

0 0 atbildēt

Fucking filipīnas..... lūk kas notiek ja kada valdiba ir vel dumaka par musejo.. žēl tos bērnus bet ja to pasākumu arī daļēji kontrolē mafija tad gan būš zbis grūti tur kaut ko mainīt. Ceriet uz to ka mainīsies

0 0 atbildēt

Paldies rakstam tagad veikala perkot kokogles grillam zinasu no kurienes tas nak emotion  

0 0 atbildēt

šitas ir kkur redzēts jau...

0 0 atbildēt
   

Tas ir neizbēgami.

0 0 atbildēt

mosk beigsi uztraukties par citiem un dzivot savu dzivi?

man reali besi ka kads pa mani uztrauces, varu deret ka viniem ari. Katram ir labi kā ir, un ja tā nav tad tu nerespektē dzīvi kas tev dota.

1 1 atbildēt

sagribējās izcirst visus lv mežus aizvest bērniem to koku un panemt vinus pie sevis iemācīt lasīt utētē ..

0 0 atbildēt

Tā ir cita pasaule, neiejauksim savu pasauli viņu pasaulē. Amazones džungļos, piemēram, joprojām dzīvo ciltis kas neko citu nezin. Mums ir sava vērtību sistēma un viņiem arī ir sava un tas nenozīmē, ka es kautko taisos novērtēt vairāk. Es saprotu, ka viņiem ir grūti, bet viņi tā ir pieraduši + tie nav āfrikāņi kuri nejēdz medīt un sūdzas par to, ka sprāgst badā.

0 0 atbildēt

Zeel vinus , bet bildes labas sanakushas :D

0 0 atbildēt

cik skumjiemotion

0 0 atbildēt

+

0 0 atbildēt

Tas ir pašsaprotams, ka kaut kur pasaulē ir cilvēki, kas ir daudz nabadzīgāki par mums. Es gribēju pateikt to, ka katrs ir uzaudzis dažādos apstākļos un katram ir savas lietas par ko čīkstēt, taču ja es nonāktu tagad pēkšņi to bērnu vietā, es arī varbūt meklētu koka gabalus un dzīvotu badā un neliktos ne zinis par skaistām drēbēm, iphone utt, taču es tur neesmu, tāpēc es uztraucos par saviem sīkumiem. Man nav kauns par to, ka es dzīvoju labāk un čīkstu šad tad par sīkumiem, es drīzāk par to priecājos, ka neesmo to bērnu vietā.

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »