local-stats-pixel fb-conv-api

Ko sievietes saka vīriešiem?11

142 10

 

1. Labi : Šo vārdu sievietes lieto,lai izceltu to,ka saruna ir beigusies,viņai ir bijusi taisnība,un Tev ir jāaizver sava mute.

 

2. Piecas minūtes : Ja viņa taisās ģērbties,tad tās piecas minūtes ilgs pusstundu. Piecas minūtes ir tikai piecas minūtes,ja viņa Tev tās ir piešķīrusi,lai pirms mājas uzkopšanas paskatītos futbolu.

 

3. Aiziet : Tas ir izaicinājums,nevis atļauja. Labāk to nedari.

 

4. Skaļi nopūšās : Tas ir gluži vai kā vārds. Skaļa nopūta nozīmē,ka viņa domā,ka vai nu Tu esi idiots,vai domā,kāpēc ar Tevi kavē savu dārgo laiku.

 

5. Tas ir okej : Viens no bīstamākajiem vārdu salikumiem,ko sieviete var veltīt vīrietim. Tas,ka viņai šķiet OK,nozīmē,ka viņa vēlas ilgi un dikti padomāt,pirms nolemj kā Tu viņai samaksāsi par izdarīto kļūdu.

 

6. Paldies : sieviete Tev pateicās,tas nav nekas traks. Ja vien viņa nepasaka LIELS paldies,kas nozīmē tīru sarkasmu un viņa Tev nemaz nepasakās.

 

7. Vienalga : tas nozīmē,kas sieviete gandrīz vai Tevi pasūta uz kaut kurieni.

 

8. Neuztraucies,es to izdarīšu Tavā vietā : bīstams salikums,kas nozīmē,ka sieviete ir likusi vīrietim kaut ko izdarīt,bet izdarīs to viņa vietā,un pēc tam uz viņu dusmosies.

 

9. Nekas : Tas ir gluži vai kā klusums pirms vētras. Tas nozīmē kaut ko un Tev ir jābūt uzmanīgam. Šādās situācijās,ja vaicāsi kaut ko,visticamāk,ka Tev atbildēs - LABI. (skaties 1.)

142 10 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

man gan likas ka vismaz dazi ir patiesiiba...iipashi par taam piecaam minuuteem :D

10 0 atbildēt

Pat uchenes shitaa runaa !!!!!! +

4 0 atbildēt

muahahaha :D bet 7.gan nav taisnīb :P viss pārējais - kā naglai uz galvas :D

2 0 atbildēt

vot man riebjas šitie zemteksti,itkā sievietes būtu kautkas reāli bīstams.Ir jau daudz tādu tekstiņu kur sievietes grib tikai daudz mantu,bet ve4iem alus hokejs un tamlīdzīgi.Tāpat arī te - jātulko katrs burts,kā no citas valodas ;D nu NAV tā! 

1 0 atbildēt

tā nu gan nav

2 2 atbildēt

Tas ir okei  :)  

1 1 atbildēt

Labi.

0 0 atbildēt

Pēc dieva sākotnējās koncepcijas sievietei jābūt mēmai!

2 2 atbildēt

Par 5. un 7. nepiekrītu

0 2 atbildēt