local-stats-pixel fb-conv-api

Ko ārsti ar viņu izdarija.131

1988 14

Hannah Orpin bija skaista un smaidīga meitene. Bet 2009. gada notika traģēdija, viņai no burgeru busiņa tika uzmesta verdoša eļļa dēļ kuriem guva pamatīgus apdegumus. Viņa vairs neticēja ka atkal būs tada kā agrāk, taču mūsdienās ārsti dara brīnumus.

1988 14 131 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 131

0/2000

es saprotu, ka tas bija sen, bet beidzat atkārtot rakstus

0 0 atbildēt

Skaistāka palikusi.

Viņai laikam to nekad neaizmirsīs:(

0 0 atbildēt

Latvijā gan cilvēkam ārti nepalīdzētu tik labi viņiem ir vienalga kā cilvēks dzīvos un skatīsies pēc nelaimes labi ir ja vispār palīdz ārstēties emotion

0 0 atbildēt

Kāds diez bija iemesls dēļ ši? O.O eek

0 0 atbildēt

labākajā gadijumā pa seju vaidzētu  tai kas uzlēja eļļu -.-

0 0 atbildēt

Tikai 1. gads?!

0 0 atbildēt

Lai arī ārsti viņai krietni izpalīdzēja, Hannai tagad noteikti ir neskaitamas ar ādu saistītas komplikācijas...

0 0 atbildēt

Jā, labi ka ir šīs tehnoloģijas kas varēja viņu atgriezt dzīvē, un ja es viņu uz ielas sastaptu nevarētu pateikt ka viņai ir bijusi kāda operācija, vai ka viņai tika uzlieta verdoša eļļa.emotion Bet tai čalenei kas to izdarīja tiešām vajadzētu gan sēdēt cietumā un atmaksāt viņai nodarītos postījumus!emotion Bet ja tā padomā, tad šīs operācijas padara atkal skaistu(kā šajā gadījumā) un arī ''ražo'' pīļmutes!

1 1 atbildēt

un es tagad tieši vāru frī kartupeļus eļļā

0 0 atbildēt

spriežot pēc šitā, tas nebija netīšām:

Hannah, 21, suffered burns after a burger van worker hurled the boiling fat at her in November 2009. She had been on her way back to Dagenham, in Essex, with her father Les and some friends when they stopped for a snack at the Log Cabin Burger Van in Woodford. The group ordered burgers and were standing waiting while waiting, when their server Alyssa Wallis began to sarcastically mimic them. One of Hannah's friends asked when the food would be ready at which point the 21-year-old waitress 'flipped'. She hurled a burger at the girls and Hannah responded by throwing a small cup of garlic sauce back. It was at that point that Wallis threw the boiling fat.

'She grabbed the chip basket with the fat inside and swung it at me,' Hannah told the Sunday Mirror. 'It didn't hurt straight away. I was stunned. Then I was in agony and started screaming.' Her father leapt from the car and managed to knock a second pot of fat out of Wallis's hands. Still screaming in pain, Hannah tried desperately to cool down her face with water from a puddle.

0 0 atbildēt

beigaas norm iznaaca

0 0 atbildēt

vaitad speciāli aplēja?

0 0 atbildēt

tikai 12 mēnešus?!

0 0 atbildēt
xd avatarsxd

Alyssa Wallis VIŅU vajadzēja sūtīt uz psiheniemotion emotion

0 2 atbildēt

Camon :O No real

0 3 atbildēt

bija labi kaa bija tagad palika neglita

0 6 atbildēt

ahah krople

0 7 atbildēt

Да fake ебаный, не может такого быть. 

0 11 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »