local-stats-pixel fb-conv-api

Klase106

484 18

Vienmēr esmu domājusi par to, ka daudzām pamatskolas klasēm ir tāds kā modelis, pēc kura klase veidojas. Neesmu dzirdējusi, ka kādā no tām visi būtu zubrillas, izlecēji utt. Intereses ir dažādas. Bet tik un tā parasti bērni klasēs vairāk vai mazāk salasās aptuveni vienādās proporcijās, ja dalam pēc uzvedības modeļiem un interesēm.

Tad nu iedomājos izveidot nelielu sarakstiņu ar līdzībām, kuras saskatīju klasēs laikā, kad vēl mācījos.

*Izlecēji - parasti ir vismaz viens "krutais" puisis, kuram ir savs bariņš ar pakaļ skrējējiem vai līdzdarbniekiem, kuriem mute ciet neturās un ārā nāk viss, ko šie cilvēciņi konkrētajā brīdī ir iedomājušies. Mīl izcelties, bieži vien nodarbojas ar sportu un nāk no turīgākas ģimenes. Ir novērots, ka bieži vien no šiem cilvēciņiem dzīvē nekas prātīgs nesanāk, jo ārpasaule un realitāte ir mazliet skarbāka, kā viņi ir iedomājušies un dzīve dara savu.

*Pakaļ skrējēji - šis atbilst gan zēniem, gan meitenēm. Tie ir cilvēki, kuri nav tik labi situēti un lecīgi, lai būtu "kruto" statusā, tomēr pieliek visas pūles un ziepes lai varētu iefiltrēties viņu sabiedrībā, tomēr cenšas paturēt kaut kādu savu "odziņu".

*Kopētāji - cilvēki, kuri atdarina kāda cita patstāvīgāka cilvēka rakstura īpašības, cenšas ģērbties tāpat kā viņi, pērk tos pašus mobilos, vārdu sakot - dara visu, lai līdzinātos savam elkam. Nereti to dara, jo vēlas draudzēties ar savu elku. Biežāk novērots meiteņu vidū.

*Datoriķis/matemātiķis - parasti tādi ir viens vai divi. Daudz saprot no tehnikas, ir apdāvināti, prot labi rēķināt. Spēlē šahu. Patīk fizika. Mīnuss ir šo cilvēku intravertums (intraverts - uz sevi vērsts).

*Alternatīvie - parasti meitenes ir veirāk tendētas un alternatīvismu, bet šo mēdz piekopt arī čaļi. Izpaužas dažādi, gan kā alternatīva vizuālā stila piekopšana, gan pohujisms uz visu apkārt notiekošo. Šie cilvēki nemīl apmeklēt klases rīkotos pasākumus, bet vairak laika pavada ar sev līdzīgajiem.

*Pareizie - pārsvarā meitenes. Iespējams, nāk no ticīgas ģimenes. Šiem cilvēkiem visi uztic svarīgus pienākumus, kā naudas savākšanu utt. Viņi ir centīgi un apzinīgi. Mēdz nosūdzēt citus, jo uzskata to par savu godīgo pilsoņa pienākumu. Mietpilsoniski (ne vienmēr).

*Mūziķi - vienmēr pagadās arī kāds, kas ir saistīts ar mūziku, iet mūzikas skolā. Parasti šie ir ...interesanti.

*Mākslinieki - bieži tās ir meitenes, dažreiz arī puiši. Šos cilvēkus nevarētu saukt par populārākajiem, jo ne vienmēr viņus saprot apkārtējie. Parasti pilda klases dekorētāja pienākumus. Patīk turēties atstatus no pūļa.

*Caca - ak, kā nu bez šīs. Tā jau nebūtu pinīga pamatskolas klase. Špakteles kārta tāda, ka pieskaroties sejai paliek pirkstu nospiedumi. Mākslīgās skropstiņas, gari nadziņi, zelta drēbītes. Bieži vien neēd skolā, lai naudiņu pietaupītu kosmētikai. Bet ir taču jābūt skaistai!

*Tusētāji - šie cilvēciņi jau no agras bērnības ir raduši pie alko un cigaretēm, dažādu iemeslu dēļ neapneklē skolu, jo viņiem ir pohiņa. Daudz neattaisnotu kavējumu.

*Vārguļi - mūžīgie slimotāji, retu reizi redzami skolas solā. Daži neievēro, ka tādi vispār eksistē, jo viņu nekad nav.

Tā, šis nu bija mans subjektīvais skatījums uz cilvēkiem, kuri sastāda klases kolektīvu. Apkopoju info ne tikai par saviem vecajiem, bet arī draugu klasēm. Ja jums liekas, ka ir vēl kāds tips, droši varat pierakstīt. emotion

484 18 106 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 106

0/2000

Šībernieki-cilvēki, kuriem viss ir po*uj, ja kāds borzī dabū pa muti sekundes laikā.Nešķiro ko sit meitene, zēns, skolotājs vai māte!

17 0 atbildēt

un tādu normālo nav?

10 0 atbildēt
VIP avatarsVIP

Es laikam biju matemātiķis/komiķis/muldētājs, jo pārsvarā jokoju, runāju huiņu, darīju huiņu un apvienojumā ar to, ka biju un, protams, esmu diezgan gudrs, ļoti daudziem kretinēju, it īpaši nesmukajām un stulbajām meitenēm emotion emotion

9 0 atbildēt

Vēl ir sportisti- seksīgi čaļi, kuriem galvā ir skaidas, bet visur var izbraukt ar savu šarmu

5 0 atbildēt

O, jaa, man nereti sanaak neaiziet uz skolu, jo nevis mocos ar poham, bet turpinu dzert. emotion

5 0 atbildēt

laikam tevi bieži apcēla :D ja reiz tik ļoti novēroji kas klasē darijās :D

4 0 atbildēt

Jā , subjektīvs viedoklis , bet ne gluži pareizs ! Jo es skolas laikā ietvēru , gan izlēcēju , gan tusētāju gan lielu jokdari . Mani zināja visa skola , un nekāds arī sliktais nebiju , redz ka pašlaik strādāju viesnīcā restorānā par pavāru un man viss ir okej , stabila dzīve , laba alga un topošā sieva . Uzskatu šis raksts ir veikts pēc aprobežota cilvēka , nevis reāli domātāja . Tāda statistika vienkārši nepastāv , nevar visus sadalīt pa grupām !!!

 

Tik pat labi prezidents mūs varētu sadalīt pa grupām , rajoniem , sauc to kā vēlies .

 

P.S --> No offense !

4 0 atbildēt

Kur " Normālie?" Tādi ar ir. Šeit ar nav "reperpuikas", " nūģi", ēm.." Lečītāji". ^^ khm.. geju/lesbiešu apvienība, uh, kā te vēl pa šķirām varētu dalīt, kuras kkādā veidā skolā iegūti, sniegti. Ojā..

3 0 atbildēt

kā jau autors/e teica, šis ir subjektīvs viedoklis, tādēļ jūsu čīkstēšana par vēl kāda iedalījuma

neesamību ir galīgi lieka.. ^^

varat izveidot savu sadalījumu.. :]

2 0 atbildēt

eev, viss sanaak, kaa mana klasee :D

2 0 atbildēt

nu man neatbilst neviens no šiem, bet + par rakstu ir ok. 

1 0 atbildēt

mana klase bija tikai un vienigi tusetaji.vidusskolas laiks vispar pagaja vienos smieklos.bija prieks iet uz skolu.

P.S bijam loti saliedeti,nevienam pasniedzejam pat prata nenaca kadu paz*t,vai kontroldarba nozagt paris punktinus sev netikamajam skolenam.

1 0 atbildēt

atbildot uz izlecejs komentāru " es esmu vargulis .  pakalskrejejs un kopetaj... " ar niku izlēcējs? :D

1 0 atbildēt

Neitrālists. Saprotas ar visām šīm grupām.

1 0 atbildēt

a Emo kur?

un arī kautkādas krievu dāmītes kuras visu starpbrīdi atsēž tualetē, klausoties kautkādu spīrsu un sairusu no telefona? 

1 0 atbildēt

Mums bija vienkāršāks iedalījums-Latvieši un Krievi..

Un daudzus iedalījumus varu apstrīdēt, jo mums bija viens džeks alternatīvais, bet tusējās ar visiem un iesaistās visur, piemēram mēs esam labi draugi, kaut arī dažādas personības=alternatīvais+tusētājs+izlēcējs+vārgulis=normāla ballīte emotion

1 0 atbildēt

Aizmirsaat dirsaa lideejus!

1 0 atbildēt

es laikam būšu alternatīvs pēc uzskatiem un po*izma, neciešu būt kā visi, bet pēc frīka ra negribu izskatīties...

1 0 atbildēt

mums klasē vispār nau meiteņu. smagi, veči,.. smagi emotion

1 0 atbildēt

Būtu jau labi tikai šeit nevienā tēlā es neredzu sevi  ja neesmu tāds vienigias liekat +

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »