local-stats-pixel

Kiwie28

48 3

Intervija ar kiwie un dažas bildes.



Kad tu sāki zimēt un kā tu izdomāji to sākt? Kad es sāku zīmēt, es pat nezināju, ka to sauc graffiti, to uzzinju vēlāk. Tas bija ļoti sen.
Nebija tā, kā laikam vairākums tagad, o es sāku zīmt! būs zaibiss!!.. tas viss notika nejauši. nejauiši žimējumi pamatskolas kladēs, nejauša saskare ar krāsas airesoliem… Kas ir tava motivācija? Kas liek turpināt un attīstīties? Mana motivācija ir tā, ka es to nedaru priekš citiem, bet gan priekš sevis, tāpēc man diezgan pajāt, ja kāds kaut ko uzdirš, ka nepatīk vai pārmauc pāri. Ja nepatīk, ir daudz citu zīmētāju uz kuriem vari lupīt…
Tie personīgi iemesli, kāpēc zīmešu kamēr nebūšu sakropļots tā, ka vairs nespēšu. Zīmēt tev ir hobijs, jeb dzīves stils? Tas pat nav dzīves stils, tas ir dzīves veids. Pa dienu esi normāls cilvēks, daudz reiz pat aizmirsti, ka kaut ko tādu dari, kad pienāk nakts un viss mainās, asinis uzvārās.. un tur vairs nevar neko padarīt.
Zīmējot uz ielām iemācs ļoti daudz lietas, kas noder vienkāršai ikdienas komunikācijai ar cilvēkiem. Gan skolā gan darbā, gan mājās. Protams, patreiz LV graff dzīve ir nedaudz nopisusies no ceļa. Ir redzēts, ka citi writers raksta pāri Tev! Kapēc viņi to dara? He, nu īpaši neraudu, ja kāds pārzīmē kaut ko pāri, parasti tam ir kāds iemesls, kuru es saprotu un vēlak viss ir oke. Krāsas man netrūkst tāpēc, ja aizkrāso, baigās jau nu probēlmas atkal uzzīmt. Kāda tavuprāt ir atšķirība starp streetartists un graffiti writers un pie kuriem tu sevi attiecini? Atšķirība ir liela, domāju tieiši domāšanas veidu un ideoloģiju, uzskatos. Sevi es nepieskaitu ne pie vienas no šīm kategorijām, jo tas uzreiz uzliek baigo “rāmi”, galvenais, ka pats saprotu, kā šie ” kategoriju” cilvēki domā un dzīvo..
Es zīmēju, griežu, līmēju to kas man patīk un kā man patīk. Vai tev ir bijusi doma aizbraukt ārpus Latvijas un zīmēt/rakstīt citur? Es esmu bijis citur zīmt arī interesanti, jo uzreiz cita vide apkārt, citi zīmējumi. Parīzē bija visinteresantāk, jo sanāca satusēt ar džekiem, kas metro krāso tā pat kā maina zeķes. Kas īsti ir tas, kas tev nepatīk Latvijas graffiti scēnā un kam vajadzētu mainīties? Nepatīk nemitīgās diršanās. Reizēm izklausās, it kā visi dzīvotu vienā mājā un būtu salaulājušies. Vai tu piedalīsies Write For Gold, kas notiks tepat Rīgā? Laikam jā! Kurš no Latvijas writers tev šķiet orģinālākais, labākais un kāpēc? Patīk skunk, sense, FARO, moire, fula…. daudziem jūtams progress, grūti pateikt, kuram LV ir
labākais style. SAKI ļoti īsa laikā ir nereāli progresējis. Vai esi kādreiz smagi cietis zīmējot? Piemēram paslīdēšana no jumta utt. Ir notikušas daudzas huiņas, bez tām laikam neiztikt, ja vazājies naktī pa “foršiem” rajoniem. Vienu nakti no mentiem vairākas reizes nācās mukt, bija sajūta, ka mūs vajā. Parasti vislielākās huiņas notiek, kad lien uz roofiem. Tad met ar akmeņiem, spīdina ar prožektoriem, tēmē ar bisi vai nez kādiem trimbambasiem. Neizplūdīšu.
Reklāma
Reklāma
Reklāma
48 3 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 28

0/2000
nenormaali patiik shitie :D
7 0 atbildēt
patiešām labi zīmējumi!
7 0 atbildēt
reāli labi ziimeejumi! vinju pa toy nenosauksi ! riigas grafity leģenda!!
6 0 atbildēt
6itie forshi ikskilee ari ir :)
5 0 atbildēt
ooo,Kandavā arī ir divi tādi zīmejumi
5 0 atbildēt
sos zimejumus esmu radzejis daudz, labi jautajumi un vellabakas atbildes... vis OK..
5 0 atbildēt
jaa,vinsh maak-tici man
5 0 atbildēt
HMMM ! Ja Mose labi zime , bet ari kiwie vismaz vientulas ielas klust krasainakas , pietma tas ari patikmaniem vecakiem, ta ir maksla! Ja ir k.kadi debilie kas dabu krasu un parada cik kruti uzrakstot savus milos teicienus (lo* , h*i ,utt) ! Mums vispar ir daudzi labi zimetaji ,tikai besi ka vinu darbus sa4akare !
5 0 atbildēt
hmzz...nu nesen veel vinja iesauka bij savadaka :D malpilii visi zin :D
4 0 atbildēt
Vienīgais nav kāju un vienāda poza visiem , bet šitas kunkulis tiešām smukiņš !!!!! ^_^ Galvenais zīmē uz galīgi noplukušām mājām un graustiem ! ;)
4 0 atbildēt
PARAK VIENADI VISI... NEKADAS ATŠĶIRIBA,KĀ NEAPNĪK PAŠAM
5 1 atbildēt
baigi labie emotion
4 0 atbildēt
kruti zīmējumi. :)
4 0 atbildēt
Pirms ko publicējiet, lūdzu, izlabojiet gramatikas kļūdas, derdzīgi lasīt tik nekvalitatīvu tekstu. Piedodiet!
4 0 atbildēt
nu normaali jau ir bet bez ta wiena laciisha wai hvz kas tas ir kko citu arii maaki?
4 1 atbildēt
laikam vinjs dziivo maalpilii! emotion
4 1 atbildēt
Tas mūdzi ir kaskadīts, vai kaskadzīts īsti nez !!! Izskatās jau labi :) unIkšķilē patiesi šis tas arī ir !!! emotion
3 0 atbildēt
man jau liekas ka Ramz_Mose labaak ziimee !!
3 0 atbildēt
uhh, sheit gan tomeer ir stagnaacija, nevis progress.. visi taadi vienaadi. kur radoshais gars? bet vispaar dazhbriid tas kjeems jau taa neko :)
3 0 atbildēt
tā jau viss normāli ja tikai neaiztiek pieminekļus un zīmē uz noplukušām mājām...
2 0 atbildēt