local-stats-pixel

Ķīnā sākusies „seksuālā revolūcija”7

7 0
15. februārī komunistiskajā Ķīnā sākusies nacionālā kampaņa cīņai ar tradicionālo tabu seksa jomā, raksta avīze „The China Daily”. Tiek ziņots, ka izglītojošā kampaņa ir vērsta uz ķīniešu, kurus stipri ietekmē „feodālā domāšana”, kas rada vēlmi atklāti nerunāt par seksu, atraisīšanu. Projekta „Saules gaisma rūpēm par dzimumveselību” ietvaros visā Ķīnā tiks izkārti attiecīgi plakāti un notiks konkursi, kuru detaļas pagaidām nav zināmas. Bez tam Pekinā notiks arī seksa rotaļlietu izstāde.
Pēc „seksuālās revolūcijas” organizatoru sniegtās informācijas, valstī tikai 7% sieviešu un 8% vīriešu vēršas pēc medicīniskās palīdzības savu seksuālo problēmu risināšanai. Tas viss noved pie venērisko slimību izplatības – pērn Ķīnā par piekto daļu palielinājies ar sifilisu saslimušo skaits. Bez tam, droša seksa noteikumu neievērošana novedusi pie paaugstināta AIDS slimnieku skaita.
7 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 7

0/2000
Ķīnieši nerunā, viņi dara! emotion
3 0 atbildēt
klusie fuckeri, runāt nerunā, bet dzimst vairāk nekā visā pasaulē kopā :D
2 1 atbildēt
Ozk avatarsOzk
labaak lai runaa nekaa dara....driiz savadaak ienjems visas zemes jo pashiem vietu nebuus :)
0 0 atbildēt
juus ko smejieties , bljad nerunaaat pa sexu tie maitas pa to lietu zin vairaak nekaa kurs katrs, vinju ir tak miljards-nerunaat emotion
0 0 atbildēt
Sākumā viņu valdība soda tos, kuriem ir vairāk par 1 bērnu, a tagad viņi vēl šiem par sexu stāstīs. Ko tad īsti viņi panākt grib?
0 0 atbildēt
beidzot!
0 0 atbildēt
HAAHAA feodaalaa domaashana uz Pekinas ielaam jau kur tas laiks kaa nestraadaa
0 1 atbildēt