local-stats-pixel fb-conv-api

Kautrīgie pusaudži!133

1220 41

Šodien no rīta bija interesanta saruna ar vienu cilvečiņu,virtualaja pasaulē viņš ir jautrs,runātīgs un visai interesants cilveks cilvekam jau drīz 20 paliks,bet viņam nau meitenes,tapēc nolēmu automātiski uzbliezt rakstu par so tēmu,viņš ir pārāk kautrīgs reālajā dzīvē,nezin ko teikt ko darīt,ka iepazīties un cik talu vispār var iet (:

Diezgan skumja tema tādiem kas netā ir ka dzīvē a dzīvē kā pirmo reizi cietumā!

Bailīgs kautrīgs cilvēks (:

P.S. - īsti nezinu pie kādas kategorijas šim ir jābūt :))

1220 41 133 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 133

0/2000

kas tad visas Tavas- grāvmales?

2 0 atbildēt

+ par garo textu bet nu .. lasiit?!?!? ... neeeeeeeee emotion

var redzet ka ir centies

5 3 atbildēt

Kautrība nelielos daudzumos puisim pat piestāv. :)  Tie dūšbagi ar pirkstiem gaisā, kas domā, ka ir tik anormāli forši un kruti patiesībā ir diezgan jēli un tikai mēģina pievērst sev uzmanību, kuras trūkst.

1 0 atbildēt

Labs raksts! ;)

1 0 atbildēt

Tā arī ir kautrēšanās, ka paliek neomulīga sajūta, kad man saka daudz komplimentus (Nevis skaistu sarkazmu, bet komplimentus) !? emotion

1 0 atbildēt

man tā pati problēma , beeet ar to var sadzīvot uuuun man drīz būs 19 :P

1 0 atbildēt

Cilvēki uzskata, ka esmu kautrīga, bet patiesībā esmu nedraudzīga un kad mani iepazīst saka, ka sākumā uzskatīja, ka esmu pavisam citādāka. Man ir pašai savs cilvēku loks, kas man ir tuvi un nepieciešami, bet visi pārējie, kas ir ārpus šī loka mani neinteresē. emotion

2 1 atbildēt

Kautrigs, tāds nu es esmu! Nedaudz grādīgak un runāt varu visu nakti...  emotion

1 0 atbildēt

Nevis nau bet nav .

Cik te Latviešu valodā ?

1 0 atbildēt

varēji tak nabadziņu kautkur uzaicināt  tu viņu personīgi pazīsti vai tikai virtuāli?

Viņam nav vispār bijusi meitene vai uz doto brīdi nav meitene, jo tā ir ļoti liela atšķirība.

Ieliku 666 plusu, tas laikam veiksmei :D

1 0 atbildēt

Būtu baigi forši, ja no visa tā garā teksta izvilktu kodolīgākās domas un izskaidrotu saviem vārdiem. Sāku lasīt un, godīgi sakot, nespēju to garo penteri, kas izskatās kā izvilkts no psiholoģijas grāmatas, izlasīt līdz galam.

1 0 atbildēt

Nu, gadījums, pašam, pamatskolā 5-9 klase bija grūtākais periods manā dzīvē, jo visa klase mani bieži vien apsmēja, un tagad neesmu nekāds drošais, tagad interntā, labi, pastāstu par sevi, jo neviens mani nepazīst, bet nu dzīvē esmu kluss un diezgan kautrīgs, tass ir dēļ šiem pazemojumiem, jo vairs nejūtos drošs par sevi un man pat ir bailes iziet auditorijas priekšā un norunāt, kādu tekstu vai ko tādu, jo vienmēr kā tieku līdz vietai uzreiz sākas uztraukums un viss teksts tiem aizmirsts. Turklāt neesmu es jau ar nekāds skaistulis!

1 0 atbildēt

Tos kurus iekausta vai apceļ vnk vaig dot pretī(piemēram uzšaut pa seju pāridarītajam) un vis bus ok :) galvenais mācēt par sevi pastāvēt.

1 0 atbildēt

šo vel atceros :D:D

1 0 atbildēt

Ehh, būtu tagad, laiks visu izlasītu, bet jāsteidzas uz trenniņu! Pie favorītiem un +++! vakarā jāizlasa! :)

1 0 atbildēt

Es gan neesmu pusaudzis bet joprojām esmu kautrīgs, neesmu sabiedrisks īpaši, meitene man neviena nav bijusi, vienu atšuvu, jo viņa bija šefa meita un ebrejiete. Vienmēr esmu bijis vienpatis, noslēgts un tāds arī palikšu līdz savam kapam.

1 0 atbildēt

esmu tads xd

1 0 atbildēt

Nav nācies sakarties ar kautrīgajiem,laikam jau tāpēc,ka kautrīgie tik mājās sēž... Lai nu kā,bet nu tā tas ir,ka pēc pāris šotiem NEVIENS vairs nav kautrīgs!

1 1 atbildēt

aj, baigi daudz jālasa. emotion

0 0 atbildēt

Man arī slinkums lasīit.. emotion

Un piekritu citiem,šāda tipa raksti nepalidzēs kautrīgiem cilvēkiem..!

2 2 atbildēt
« 1  2  3  4 »