local-stats-pixel fb-conv-api

Kas mani kaitina MŪSDIENU MŪZIKĀ116

354 86

Neliels apkopojums par to, kas mani kaitina mūsdienu mūzikā.

No sākuma jau gribu pateikt, ka varu paciest - Roku, metālu, smago metālu un varbūt arī dažas labas Pop grupas(piemēram bītlus, kinks u.c.)

Reklāma
354 86 116 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 116

0/2000

Zini, kas mani kaitina, pukstēšana par to, KO NOTEIKTI neiespaidos, kkads purkšķraksts !

9gags, spoki , pilni ar šitiem 90's bija labaki..... , nez Hansa ZImmera Labakie darbi , man liekas nakuši sākot no 2000!

90's tev bibera vietā bija Spīrsa, agilera, utt ! Mēsli bijuši VIENMĒR !

70 8 atbildēt

Manuprāt tas, ka Tu salīdzini dziesmu "I Just Had Sex" (kura ir vnk prikolam) un "Small Town Girl" nav diez cik labs arguments tam, ka mūsdienās dziesmu vārdi ir bezjēdzīgi.  Nav jau tā, ka mūsdienās nebūtu dziesmas ar labiem vārdiem. Katram laikam savi + un savi -, tāpēc ir muļķīgi salīdzināt kurš laiks labāks, un kurš sliktāks.

Katrs var atrast kaut ko labu priekš sevīm gan 70-to, gan 80-to un mūsdenu mūzikā. Nestrīdamies, bet baudam mūziku! emotion

24 1 atbildēt

Piedod, šis raksts ir mēsls.

34 11 atbildēt

FACEPALM ''Vairs nav tākā agrāk, kad grupas solisti bija sūrie veči ar ritīgu balsi, kuru tiešām bija patīkami klausīties'' it īpaši N'Sync, No Authority, Backstreet Boys, Boys II Men, B2k, Boyzone...

:DD

25 5 atbildēt

Man jau sāk kaitināt tas, ka visi noliek Bīberu. Neklausos viņa mūziku, nav manā gaumē, bet es pavisam noteikti varu teikt, ka Bīberam, manuprāt, ir ļoti laba balss un mazas meitenes balss jau ilgu laiku nav. Viņam ir talants. H.G.H.

Tomēr, pārējiem punktiem jau laikam man tev jāpiekrīt.

34 18 atbildēt

Ej dirst. Nopietni.

Ja neko vairāk par mainstream EHR mēsliem nezini, nevajag apgalvot, ka mūsdienās netop laba mūzika. Bez tam, neviens tev tos bīberus, kešas un tamlīdzīgus sviestus nespiež klausīties, ja nepatīk - ignorē un ieliec ausīs savas austiņas un klausies, ko vien gribi.

P.S. Par bītlu un The Kinks minēšanu kā popu vien tu esi nopelnījis mīnusu. Ja ar to nepietiek, mīnusu tu esi nopelnījis arī par Metallicas pieminēšanu kopā ar Bon Jovi un Nickelback. Jā, labi, uzcepa čaļi 3 sūdīgus albumus un sapelnīja ar tiem kaudzi naudas, bet Kill Em All, Ride The Lightning un Master Of Puppets katra metalheada sirdī ir un paliek vieni no visu laiku labākajiem Thrash albumiem.

18 3 atbildēt

Lielākai daļai es tev piekrītu emotion

18 4 atbildēt

gribēju likt +, bet izlasot rakstu ieliku - pateicoties autora augsprātībai un uzbraucieniem... Nosaukt lasītājus par idiotiem...

15 4 atbildēt

Kāda pēc Tavām domām skaitās normāla mūzika?

11 0 atbildēt

Man arī riebjas 90% no mūsdienu mūzikas un savā ziņā es tev piekrītu, bet tev ir pretīga attieksme! Kapēc tu gribi, lai "kāds sāk klausīties normālu mūziku" ??

Kas tavu mūziku padara par "normālu"? Tas ka tev viņa patīk labāk? Katram ir sava gaume, un katrs  klausās to, kas patīk. Ja tev nepatīk - neklausies! Simple as that!

11 0 atbildēt

Rokmūzika nemirs! emotion

8 0 atbildēt

Ja godīgi, es Justinam Bieberam zinu tikai vienu dziesmu un to pašu nekur īpaši baigi nespēlē. Viņa slava ir tieši pateicoties stulbajiem heiteriem, kas nevar beigt par viņu runāt, nevis viņa mūzikai.

8 0 atbildēt

Hey... Dubstepam.. DJ`ejiem un popam ir liela atšķirīa..

Pops sūkā.. Man patīk roks .. metāls .. hiphopu ar paklausos.. 

Bet man patīk arī tādi mūzikas stili kā dubsteps ,, dutch house.. utt..

Un nav tā kā pirmajā bildē.. Nevar samest jeb kādas bezsakarīgas skaņas kopā un cerēt ka būs labi.. Tas ir jāmāk. un visam jāskan kopā normāli..

Es personīgi mācos uz FL studio strādāt.. protams ir indivīdi kuri uzreiz sevi sauc par mūzīķiem iemācoties uzlikt paātrinājumu dziesmai.. Bet ne jau dēļ tādiem jān oliek viss mūzikas stils vai DJ

12 5 atbildēt

So true... 

Kā man besī ka cilvēkiem Roks asociējas ar scrēmiem un kautko smagu... tas taču nav metāls :/

šajā žanrā lirikas ir stipras.. paņemiet kautvai šo modernā roka dziesmu: Poets of The Fall - Kamikaze Love :/ 

žēl ka mūsdienās tik maz cilvēku klausās roku.. dažreiz liek aizdomāites...Rock rulzz

6 0 atbildēt

Protams, ja cilvēks ir aprobežots un nesaprot, kur ko meklēt, tad piedod atvaino.... Es domāju, ka raksta autora gaume stipri atbilst tam, kas tiek atskaņots Mainstreemā un, ja par to tālāk neredz tad sorry. Pasaule ir liela un tā negriežās tikai ap 'pop'. Un Bieber likt katrā rakstā, tas arī ir drusku nožēlojami, sāk par kaitināt.

6 0 atbildēt

>Nodirš sūdīgu mūziku

 

>Klausās Nickelback

 

> ...

6 1 atbildēt

Ļoti sekls raksts. Mūsdienās joprojām ir daudz labu izpildītāju, tikai skatos, ka pagaidām esi pazīstams tikai ar komerciālo sūdu un atskaties pagātnē, kad tavuprāt bija normāla mūzika emotion

4 0 atbildēt

A p s ē d i e s ,  j a   v ē l   n e s ē d i ,   i e v e l c   d z i ļ u   e l p u   u n   u z k l a u s i   š o  -  D ž a s t i  n s   B ī b e r s   n a v   m e i t e n e .   T a s    i r   v i e n s   n o   n o ž ē l o j a m ā k i e m   u n   t r u l ā k a j i e m    " j o k i e m " ,  k o   e s m u   d z i r d ē j i s.

4 1 atbildēt

lol vajag klausities vermahta muziku

4 1 atbildēt

Pēc taviem rakstiem spriežot, ka Tevi viss kaitina :D

6 4 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »