local-stats-pixel fb-conv-api

Kas ir Zolitūdes KISKA?30

931 7

Dažos no maniem iepriekšējiem rakstiem, saistītajiem ar Latvijas kriminālajām aprindām izskanēja jautājums - kas ir zolitūdes KISKA, kas vēl nesen kādu laiku terorizēja vairumu Latvijas ceļu policistu un interneta portālu lietotāju tik ļoti, ka pat Lato Lapsa ķērās pie agresīvā braucēja/braucējas atmaskošanas.

Citi krimināli raksti: http://www.spoki.lv/profils/petrovs

931 7 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000

Tu tak sevi par apsmieklu taisi - ne Tu zini ko par nopietnajiem cilvēkiem, ne kriminālajām autoritātēm, ja zinātu muti turētu cieši ciet - tā kā to dara, tie, kas ar šiem ir saistīti vai vismaz redzēti.

3 15 atbildēt

 Kajāns ?? Nu ja tu mašīnu esi spējīgs tā nosaukt, tas pirmkārt daudz liecina par tevi... Un pieļauju, ka tādu mašīnu esi redzējis tikai bildēs ! Nav runa šobrīd par to, kas un kā ar viņu brauc... Tev līdz tādai vēl tālu !

0 13 atbildēt

 Kajāns ?? Nu ja tu mašīnu esi spējīgs tā nosaukt, tas pirmkārt daudz liecina par tevi... Un pieļauju, ka tādu mašīnu esi redzējis tikai bildēs ! Nav runa šobrīd par to, kas un kā ar viņu brauc... Tev līdz tādai vēl tālu un ja tu sēdi šeit un apliec visus, kas pie tādas tikuši, cepuri nost, droši vien tālu tiksi

1 17 atbildēt