local-stats-pixel

Kārtējie nāves sodi Saūda Arābija12

4 0
Divi Saūda Arābijas policisti tikuši sodīti ar nāvi par sievietes izvarošanu, paziņojusi valsts Iekšlietu ministrija. Šalanam bin Naseram al Katani (Shaalan bin Nasser al-Qahtani) un Fahdam bin Hasanam al Sebeji (Fahd bin Hassan al-Sebeyi) 20. februārī publiski tika nocirstas galvas. Pēc valsts informācijas aģentūras SPA sniegtās informācijas, policisti uzbrukuši kādam emigrantam un viņa brāļa meitai kontroles punkta Rijadā. Abi likuma sargi piekāva vīrieti, ieslēdza viņu policijas automobilī, bet pēc tam izvaroja emigranta radinieci.
Noziedznieku upuru vārdi un nacionalitāte netiek izpausti. Šalans bin Nasers al Katani un Fahds bin Hasans al Sebeji tika apcietināti drīz pēc tam, kad abi cietušie vērsās ar iesniegumu tuvākajā policijas iecirknī.
Kopš 2009. gada sākuma Saūda Arābijā, kur nāves sodu izpilde gandrīz vienmēr ir publiska, nocirstas galvas 11 noziedzniekiem. 2008. gadā valstī tika izpildīti 102 nāves sodi, savukārt 2007. gadā Saūda Arābijas tiesas lika sodīt ar nāvi 153 cilvēkus. Sodīšana ar nāvi Saūda Arābijā ir paredzēta par tādiem noziegumiem kā izvarošana, slepkavība, ticības noziegumi, bruņots uzbrukums un nelikumīga narkotiku tirdzniecība.
4 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 12

0/2000
nu i pareizi pie mums ar tā vajadzētu
2 0 atbildēt
piliba piekritu , mums ar tadiem noziedziniekiem vajag naves sodus...
2 0 atbildēt
Normāla tieslietu sistēma!! Latvijā uz nāvi notiesātajam pēc likumu maiņas piesprieda 15 gadu cietumsodu. Pēc tā izciešanas šis jau pirmajos mēnešos bija sazadzies un nu pēc nepilna gada jau sašāvis sievieti.. Nu kādēļ tādi ir jāuztur? Redz cilvēktiesību pārkāpšana utt.. A kurš upuriem kaut ko prasīja par viņu tiesībām? tfu..
2 0 atbildēt
Pilnībā piekrītu visiem iepriekšējajiem postiem. Vēl vajadzētu ieviest nahuj rokas nociršanu par zagšanu, tad mēs redzētu kā visi sīkie gopņiki pazustu.
2 0 atbildēt
Nu re .. Tgd bus pa diviem lohiem mazak !! emotion
1 0 atbildēt
Nu ja tieši tā arī bija, ļaunie policisti uzbruka, tad jā, galvas šiem tik nost ripināt, ko daudz piņķerēties. Latvijā gan viņi dabūt, maksimums, gadus kādus 2 - 3.
1 0 atbildēt
ja izvarotā meitene nebūtu ārzemniece, bet gan vietējā musulmaniete, tad tie, kas tiktu sodīti būtu nevis tie izvarotāji, bet gan izvarotā meitene... šis sods būtu pāris desmitu pletnes sitienu pa muguru... un tas arī protams notiktu publiski... bet pletnes sitieni būtu mazākais, ko viņai nāktos pārciest, jo visticamāk vēlāk viņas pašas ģimenes vīrieši (tēvs, brāļi, onkuļi utt.) viņu vēlāk nogalinātu pāši vai piespiestu izdarīt pašnāvību, dēļ tā, ka viņa ir apkaunojusi ģimenes godu... tas nebūt nav pārspīlēts... tā notiek Saūda Arābijā un Palestīnā, kuras ir viskonservatīvākās musulmaņu valstis... pameklējiet tajā pašā youtubā... var redzēt tādus šusmu stāstus
1 1 atbildēt
stipri shaubos , vai naaves sods bija nepiecieshams , tikai cietumaa ietupinaat . Nekad neesmu sapratis tos murgus viņiem ar pārspīlēto sodu sistēmu , utt . Tas , kā viņi pret sievietēm izturas vispār ...
0 0 atbildēt
Šitādus likumus atbalstu, vajadzētu te tāpat.
0 0 atbildēt
par izvaroshanu pilnigi attiecigs un pareizs sods
0 0 atbildēt
Informācijas aģentūra SPA
0 0 atbildēt

arii atbalstu naves sodus!

0 0 atbildēt