local-stats-pixel

Karš27

Gruzijas prezidents Mihails Saakašvili piektdien paziņoja, ka Krievijas karaspēks iegājis Gruzijas teritorijā, krievu smagajai bruņutehnikai ielaužoties separātiskajā Dienvidosetijas provincē. «150 krievu tanki, bruņutransportieri un citi spēkrati iegājuši Dienvidosetijā,» preses konferences laikā sacīja Saakašvili. «Tas nepārprotami ir iebrukums citas valsts teritorijā. Mūsu teritorijā ir krievu tanki, iznīcinātāji virs mūsu teritorijas [lido] gaišā dienas laikā.» «Man arī jāpaziņo, ka Gruzijas spēki virs Gruzijas teritorijas notriekuši divas krievu lidmašīnas,» piebilda prezidents. Iepriekš aģentūras AFP korespondents jau ziņoja, ka redzējis Krievijas tankus un citu militāro tehniku, kas dodas Dienvidosetijas virzienā.

Tikmēr Dienvidosetijā izvietoto Krievijas miera uzturētāju komandieris vēsta, ka separātiskās provinces galvaspilsēta faktiski ir nolīdzināta līdz ar zemi. «Smagās artilērijas daudzu stundu apšaudes dēļ pilsēta faktiski ir sagrauta,» aģentūrai «Interfax» telefoniski sacīja Marats Kulahmetovs. Savukārt Krievijas premjerministrs Vladimirs Putins pavēstījis, ka karš ir sācies. To Putins Ķīnā pavēstījis ASV prezidentam Džordžam Bušam.
Avots: apollo.lv
22 7 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 27

0/2000
Rakstu pasniegsts tā itkā butu sācies WW 3 :D
5 0 atbildēt
emotion emotion emotion 21.gadsimts, bet probleemas tiek risiinaatas kaa pamatskolaa :( ,tas apbeedina, bet skaties no kuras puses gribi, tas ir krieva dabaa, kasiities (ne visiem ir taads paradums), bet, vinji domaa kad ir visvareni, kaa nekaa par piemeeru var nemt sho psahu situaaciju, deelj siikuma saakas karšs, tur krievzemee valda utopija un kkaut kaadi aizveesturiski likumi, kapeec vajag taadu ambrazuuru, naf tas viss vajadziigs ? :D Vareetu abi Prezidenti publiski izkauties, un liidz ar ciinjas rezuultaatu tiktu lemts par konkeero probleemu, bet shādi padirst paaris desmitu milijardus ir stūlbi... Kautgan saprotu krievus, Krievija ir un buus militaari speeciigaakaa valsts pasaulee, taa kaa ja vinjiem kkas var nepatikt, vinji bez probleemamm var okupeet (izniicinaat) gandriiz jebkuru valsti ,tas ir fakts :) (shii situaacija manaa izteele izkataas shaadi - Putins vnk, Raada savu "pinciiti" Busham un saka lai tas paskatoties, cik tas vinja daargums ir brangs, turpreetiim Bušs piekriitoshi maaj ar galvu, jo, arii amerikai buutu jaabuut praatiigai attieciibaa pret Krieviju, jo ja nu kas tad arii var plāni klāties :) (bet ieksheeji mees visi zinam to kad Krievi ir TUPI un tu sities vai nost bet taa tas viss ir iekaartots emotion emotion emotion emotion ,un ja kaads ierunaajas par naida kurinaahanu, varu teikt to kad naidu kurinaahu tik ilgi kameer "Krievi (paraaziiti), nepazudiis no Latvijas" emotion emotion emotion emotion emotion, par savu uzskatu nešabos jo ir tak d*kraatija?! )
4 0 atbildēt
Kam tas vajadzīgs?? Nesaprotu! emotion
5 1 atbildēt
kr4 es jau saspraudu stabiņus zemē , drīz uztaisīšu žogu apkārt objektam un varēs sākt rakt :D
3 0 atbildēt
Apnika ka nepatiesu informaciju sniedz visulaiku emotion emotion
3 0 atbildēt
B*e kā es ienīstu tos krievus.
3 0 atbildēt
bljee, zai bal sitie prezidenti, vnk idiiooti :D
3 0 atbildēt
EEe sakam rakt ierakums gar muusu robezaam! talka no 24-7 septembrim
3 0 atbildēt
nu traki traki krievi atkal spodrina savu idealo teelu :P
3 0 atbildēt
dirsa , kas ielika "-" emotion
3 0 atbildēt
kam bedri? sev?
3 0 atbildēt
winston, nosauc savu dzīvesvietu, es eju palīgā ;)
3 0 atbildēt
Nu jā džordžam bušam tas jau vismazāk bija jāzin
3 0 atbildēt
tapēc jau arī iebrūk ka olimpiskās spēles.. 1991. gadā iebrauca tanki Rīgā, kad sabiedrotie veica "tuksneša operāciju" lai uz fona neredzetu , kas te notiek.. tagad arī.. ne velti tieši olimpiādes atklāšanas dienā..
3 1 atbildēt
stulbi... tak olimpiskās spēles!
3 1 atbildēt
ecko komentārs 2008-08-09 14:02:08 Krievija ir un buus militaari speeciigaakaa valsts pasaulee LOL kko tik rēcīgu sen nebiju lasījis.. laikam neesi dzirdējis par sarūsējušo tehniku un finansiālo stāvokli :D Izraēla 2 dienās sapistu Krieviju.. par Vāciju vispār labak nerunāsim Tu tici masu medijiem un vecām tantiņām, bet reālo situāciju taču neviens nezin. Varbūt krievi sasitīs arī visu pasauli?
1 0 atbildēt
biei piekriitu pilniibaa tew!
1 0 atbildēt
Krievija ir un buus militaari speeciigaakaa valsts pasaulee emotion emotion LOL kko tik rēcīgu sen nebiju lasījis.. laikam neesi dzirdējis par sarūsējušo tehniku un finansiālo stāvokli :D Izraēla 2 dienās sapistu Krieviju.. par Vāciju vispār labak nerunāsim
0 2 atbildēt