local-stats-pixel fb-conv-api

Karaostas cietums - viena no spoku apsēstākajām vietām P11

14 7
Pavisam interesanti, ka pie mums Latvijā tikai pirms mēneša ciemojusies Starptautiska Spoku mednieku komanda. Pavisam nejauši internetā vispirms uzgāju video un tikai tad nolēmu painteresēties kas? ko? kapēc? Un izrādās... Izmeklēšana Karostas cietumā ilga veselu nedēļu februāra sākumā. Gan izmeklēšanas gaita, gan tās rezultāti atspoguļoti raidījumā. Paranormālo parādību mednieki centās nonākt personīgā saskarē ar spokiem, kas mīt Karostas cietumā. Viņi aicināja tos uz kontaktu, uzdeva jautājumus un saņēma arī atbildes. Tajā pat laikā tika veikta speciāla zinātniskā izmeklēšana, izmantojot īpaši jūtīgas ierīces skaņas, kustību, temperatūras un elektromagnētiskā lauka svārstību uztveršanai. Kā raidījumā atzīst spoku mednieki, Karostas cietums ir ļoti „dzīva” vieta. Pat vēl vairāk – Karostas cietums paranormālo parādību ziņā, iespējams, ir viena no visaktīvākajām vietām, kur spoku mednieki jebkad ir bijuši. GHI komandai izdevās ne tikai nonākt personīgā saskarē ar spoku – to dzirdēt, sajust, redzēt, bet arī konstatēt neparasto parādību klātesamību ar uztvērēju palīdzību. Lai arī līdz šim gandrīz katrs cietuma darbinieks ar spoku kaut kādā veidā bija saskāries, tūristiem par to tika stāstīts tikai retumis. Tagad, balstoties uz spoku mednieku izmeklēšanas rezultātā iegūtajiem pārliecinošajiem pierādījumiem, paredzams, ka nākotnē apmeklētāju interese par paranormālajām parādībām cietumā varētu ievērojami palielināties. Tāpēc Karostas cietuma radošais kolektīvs gatavo jaunu piedāvājumu – „Pa spoku mednieku pēdām”. Šeit varat aplūkot video www.wisevid.com/view_video.php BAILĪGI ... emotion
14 7 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000
..Latvijā tikai pirms mēneša ci*jusies..Izmeklēšana Karostas cietumā ilga veselu nedēļu februāra sākumā..**:D :D :Dtjipa tgd marts?!šito jau sen, sen varēja netā redzēt! :)MĪNUSSSSSSSS.
3 0 atbildēt
Wow, es tur atkal gribu aizbraukt
3 0 atbildēt
Virsraksts. Karaostas cietums - viena no spoku apsēstākajām vietām PASAULĒ !!!!
3 1 atbildēt
bijis, bijis...
2 1 atbildēt
ucis atkal biksēs noličis klucis :)
2 1 atbildēt
Es esmu no Liepājas daudz zinu pa to veco Živonu un puse no visa ir fufelis.
2 1 atbildēt
es pieklajibas pec ielikshu + vismaz pacenties nokopet :)
2 1 atbildēt
liles + tev. tiešām labs. es noskatījos videō. bailīgi.emotion
2 1 atbildēt
ES LIKO SITADU RAKSU :D UN BIJIS IR TATAD :p BET ES LIKU VEL AR VIDEO LIEKU MINUSU...
2 2 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Jogy- tici vai nee, bet es arii tevi miilu! :D pilniigi atskanjaas jau saac runaat, vai esi iemiileejies? :)) XD bet ir taads pagaljims rakstinjsh, ir! ;)
2 3 atbildēt