local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc jāpiegružo pastkastītes ar nevienam nevajadzīgā3

12 1
Strauji tuvojas pašvaldību vēlēšanas un atkal nākas saskarties ar dažādām nejēdzībām no kandidātu, potenciālo domes deputātu un to pārstāvošo partiju puses. Jau iepriekš tika runāts par Kristovska kampaņu, kuras laikā visa Rīga tika nolipināta ar reklāmas uzlīmēm, sabojājot namu fasādes. Iedzīvotāji bija neizpratnē un izteica nosodījumu, tomēr līdzīgā garā tiek turpināt.

Tagad aktīvisti un Rīgas piemēslotāji ir citi - “Jaunais laiks”. “Jaunā laika” reklāmas avīzes sāk pārņemt mūsu galvaspilsētu. Pati pasta kastītē jau esmu saņēmusi kādas trīs šādas avīzes, tās redzu arī nomestas kāpņu telpā, kā arī pie atkritumu tvertnēm un citur pilsētā. Saprotu, ka partija vēlas par sevi pastāstīt iespējami plašākam iedzīvotāju lokam, tomēr avīžu piegāde būtu jāveic daudz rūpīgāk, lai avīzes nepārvērstos par atkritumiem un neradītu nepievilcīgu skatu. Kādam taču tas viss ir jāsavāc un jāsatīra.
Vēl jo vairāk mani pārsteidz tas, ka šoreiz vainīgie ir tieši “Jaunais laiks” - pie varas esošā partija, kas tik skaļi un pārliecinoši uzstājas ar sevis izstrādāto taupības režīmu. Viņi māca iedzīvotājus – māmiņas, bezdarbniekus un studentus, kā jātaupa, jo valstī taču esot krīze, tomēr paši var atļauties sadrukāt tonnām reklāmas materiālu un izkaisīt pa visu Rīgu. Tā, manuprāt, ir ne tikai necieņas izrādīšana pret sabiedrību, bet arī klaja līdzekļu izšķērdība un vides kaitniecība. Ja reiz partijām ir tik daudz naudas, varbūt daudz derīgāk ir ar to ziedot, nevis izlietot mūsu Rīgas piemēslošanai.
12 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Stulbums - veeleeshanas nu jau gandriiz klaat, bet man veel neviens necentaas iedot kaadu haljavno pieciiti vai pil4u, vai veel sazin ko...aafigeli emotion
6 1 atbildēt
kaut kur jau taa makalatuura janobaaz ir :))
6 1 atbildēt
Hitzefrei tie laiki garaam vinjiem tak ar krize priecasos ja dabusu bezmaksas toletes papiru ar deputatu vardiem ko toalete uz naglinas uzspraust :D
5 3 atbildēt