local-stats-pixel fb-conv-api

Kaitinošākais raksts (trešā daļa)23

139 21

kāds vien bijis spoki.lv vēsturē!


Kāpēc?

Jo...

 

Šeit ir raksti, bildes un video, kas, manuprāt, pārāk bieži bijuši te un pie tiem lietotāji izmisumā brēc, ka nupat jau bijis!

Un, ja Tu šeit redzi savu nākamo rakstu - NELIEC TO!!!

emotion

********

Latgaļu horoskops

Auns (Vucins)
Var byut lobi dakteri. Labi õrstei nu pohmeļa. Puišim pateik meitas a meitom puiši. I lobõk vairõk. Drusku slinki a cyti cīši strodeigi. Ka vāg, labi pļaun sīnu. Bīži īdzer, tod vysi ir draugi. Ļūti lobi cilvāki.
Vērsis (Teļš)
Pateik daudz runot. Īpaši ka pylna sirds sazakrojuse. Nabogi. A citi otkol cīši bogoti. Itīm cilvākim gūvs vīnmār atdūd vysu pīnu. Arī poši nav skūpi. Par tū, ka dzāroji, bet cīši lobi cylvāki.
Dvīņi (Vui cik daudz)
Troki mīreigi cilvāki. Ilgi dzeivoj par tū, ka cīši meilej īdzert. Vairõk dzeijvoj pa mõjom, a cyti otkoln zyrgā jõj apleik. Tur daudz lūpu- suņu, kaču, vystis ari cytaidis reimys. Itīm cylvākim vysi lobprot dūd iz poroda par tū, ka cīši lobi cylvāki.
Vēzis (Pūra trokīs)
Itīm cylvākim nikod nav žāļ. Jautri cylvāki, cīši leli dzāroji, tī kuri prūt dzīdot ... kuri naprūt, toža. Pateik cytim vysu kū dõvynõt a reizem poši kai dõvonas. Strodeigi, leli buļbu laseitõji i runkuļu pliesieji. Cīši leli dzāroji, bet lobi cylvāki.
Lauva (Strāšnīs)
Cīši smaideigi i cīši taupeigi a cyti otkol nā. Daudz dzer ola a kas nadzer tī dzer pīna. Napateik, ka cyti troki palīk. Bīži sapynūs radz pavasari. Pēc tam skrīn iz krūgu olu dzert par tū, ka leli dzāroji, bet gora stypri i lobi cylvāki.
Jaunava ( Bõba)
Cīši korteigi cylvāki a cyti otkol nā. Vysu labi acacerās. Vīnmār zyna, kur batviņi sastateiti a kur būrkõni. Acacerās ari kur īprīkš nūslēpe buteļi, par tū ka cīši pateik īdzert. Vyspor leli dzāroji. Jīm bīži īt cīmeņi par tū ka cīši lobi cylvāki.
Svari (Spaņs)
Cīši gudri cylvāki a cyti otkol tikai smuki. Bīži vysu kū jūceigu izdūmoj. Ka smejās � vysa sāta skaņ. Labi guni kur i ēst taisa. A cyti daudz ād poši. Cīši draudzeigi, par tū ka leli dzāroji, bet ļūti lobi cylvāki.
Skorpions (Rupucs)
Puiši kori uz meitom a meitas uz puišim. Tī kas gudri, gotovi zvaigznes saskaitēt a tī kas nav gudri tī nā. Meitom pateik pučis a puišim ols. Godos arī ūtraižõk. Vyspõr itī cylvāki cīši meilej īdzert. Kod iz pohmeļa sõp golva nūzaspļaun i palīk vīglõk. Kai soka, kū tu lobam cylvākam padareisi.
Strēlnieks (Metiejs)
Cyti mienessierdzeigi a cyti otkol nā. Leli runõtoji i leli strõdotõji. Kod võrej sīru, vīnmār saīt. Gondreiž. Kod võrej olu, saīt vīnmār. Troki pateik bučoitīs, bet tikai tod, kod nav cīši pīdzāruši. Dvēselē cīši lobi cylvāki, koč i dzāroji.
Mežāzis (Ragains)
Daudz draugu koč i moz naudys. A cytim otkol daudz naudys. Pateik daudz ēst. Garšoj buļbu blīni. A kam nagaršoj, tod švaki. Itīm cylvākim sātā vīnmār ir ols, par tū ka poši ir leli dzāroji, bet ļaudis runoj, ka cīši lobi i uztycami cylvāki.
Ūdensvīrs (Žbaņķeļs)
Lels dzārojs, bet lobs cylvāks. Kai bolūdeits. Moz ād. Cyti moš i daudz ād. Cīši sirsneigi. Lelõlo daļa ir tīvi. A cyti nav. Ka jīm stõsteisi sovas bādas, jī saprūt. A ka stõsteisiprīkus, jõnas buteļa. Itī cylvāki ir mõņticeigi. Bet kai īdzer vyss ir labi.
Zivs (Osoka)
Cīši gleiti cylvāki, bet na vysi. Ir leli mõkslinīki. A kuri taidi nav, tī ļūti strodeigi. Cyti ir leli gulātoji. Cyti leli doncoitõji, par tū ka daudz dzer. Bet kūtu padareisi -  ļūti lobi cylvāki.

********

Tiem, kas kāpj uz grābekļiem

AUNS

Uzkāpis grābeklim, tā saniknosies, ka salauzīs to, bet laušanas procesā dabūs pa pieri ar grābekli vēl reizes piecas.

VĒRSIS

Kāps uz grābekļa tik ilgi, kamēr nesalauzīs.

DVĪŅI

Spēs izlemt kurp doties tikai tad, kad būs uzkāpuši visiem grābekļiem.

VĒZIS

Tikai tas piespiedīs spert soli uz priekšu.

LAUVA

Stāstīs visiem, cik tas ir stilīgi un ieteiks visiem izdarīt tāpat.

JAUNAVA

Kāps uz grābekļa lēnām un metodiski; pārliecināta - ja uzkāps pareizi, tad nekas nenotiks.

SVARI

Ilgi šaubīsies, un, izdarot vienīgo pareizo izvēli, uzkāps vislielākajam grābeklim.

SKORPIONS

Ja vispār pamanīs, kas tas bija, tad diez vai par to aizdomāsies.

STRĒLNIEKS

Noteikti pacentīsies revanšēties un uzkāps vēlreiz.

MEŽĀZIS

Uzkāpis grābeklim, sapratīs, ka ir tam uzkāpis, bet diez vai tas kaut ko nozīmē.

ŪDENSVĪRS

Uzkāps tikai tam grābeklim, kas būs īpaši iepaticies.

ZIVIS

Visu mūžu vainos sevi par to; vienīgais mierinājums - pateicoties Zivīm, grābeklim neuzkāpa kāds cits.

******


Un, protams, slavenā 2012 tēma

Pēc maiju vecāko vārdiem, šie akopaliptiskie tulkojumi ir nevis no maiju reliģijas, bet gan tie notiek no rietumkristietības pasaules uzskatiem. Viņš izstāstīja, kad viņš jau ir piekusis no šitās histērijas un no cilvēku uzbāzibas, kuri ar saviem jautājumiem viņu padarīs traku.

Šajā dienā 2012. gada 21. decembrī vienkārši maiju tautai beidzas noteikts laika periods, paskaidroja Apolinario Chile Pixtun. Tā ir īpaša "radīšanas gadadiena" atkārto David Stuart, kas ir speciālists maiju etnogrāfijā University of Texas at Austin. Maiji nekad nav teikuši, kad pasaule iet uz beigām, viņi nekad nav teikuši, kad ir jānotiek kautkas slikts, viņi vienkārši atzīmējuši gadadienas uz akmens plāksnītēm.

Pēctam dažādi tulkojumi, šos pareģojumus sasaistīja ar astronomisko parādību sēriju, kuri notiks 2012. gadā. Pirmo reiz 26 tūkstošu gadu laikā ziemas saule atradīsies vienā līnijā ar Piena ceļa centru. Pēc viņu domām tas nozīmē ka enerģijas plūsma, kura parasti iet uz zemi no Piena ceļa centra noteikti tiks izjaukta un tas notiks 21.12.2012. gadā 11:11 vakarā pēc vienotā pasaules laika.

Tādas teorijas pareizību palielina tāds fakts, kad senajiem maijiem bij daudz talantīgu astonomu. Tomēr daudzi zinātnieki šaubās, kad šie maiju astronomi varēja zināt par tādu planētu izvietojumu un varēja tam visam piedot tik daudz nozīmes.

139 21 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.spoki.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

šeit nav pat maza daļa no kaitinošākajiem rakstiem, bet arī šie vienkārši kretinē

8 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " kas tā pirmā par kroplu valodu? latviski nemā... " nemāki lasīt -> Latgaļu horoskops .. tātad latgaļu valoda jeb plašāk pazīstams kā latgaļu dialekts .. pietam tā nav kropļu valoda! :p

4 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " kas tā pirmā par kroplu valodu? latviski nemā... " psc, īblis! Par Latgali esi dzirdējis?

4 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru "kas tā pirmā par kroplu valodu? latviski nemāka... "  Tu nu gan pats, acīmredzot, esi viens liels kroplis!

3 0 atbildēt

yess .. beidzot kads kko zdarija lietas laba lai visi idini kas ir fanati avataram beidz likt ieksa ta suda bildes ..

2 0 atbildēt

atbildot uz Garfield komentāru " šeit nav pat maza daļa no kaitinošākajiem rak... "

vēl jau ir raksta pirmā un otrā daļa ;)  

3 1 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " kas tā pirmā par kroplu valodu? latviski nemā... " latgaļu :D neatpazīstam, ko?

3 1 atbildēt

HAH! :D

1 0 atbildēt

atbildot uz gcs komentāru " kas pa hujņ*!? kaadaa sakaraa veel shitaads r... " Neesi pamanījis, viņš liek to, kas jau 100 un 1 reizi te bijis. :D

1 0 atbildēt

Nākamjā rakstā lūdzu - pietiek ar Rocckāviņtur, pingvīniem un Lady :D

1 0 atbildēt

atbildot uz Pikabuu komentāru " vēl ir pirmajā un otrajā daļā :D " veeēēel vajag 4to daļu : D

1 0 atbildēt

atbildot uz iceCream1 komentāru " vēēēēēēēēēēēēēēēēēēēēēēēēēēēēēēēl! : DD " vēl ir pirmajā un otrajā daļā :D

1 0 atbildēt

vēēēēēēēēēēēēēēēēēēēēēēēēēēēēēēēl! : DD

1 0 atbildēt

Sage!

1 0 atbildēt

atbildot uz AnotherShe komentāru " jā , lai tas viss te pradās vēl 102 un 3 re... "

vo, vo nekāda tolka neredzuemotion   slinkums kko interesantu netaa pamekleet, tad seež vien spokos un meeģina kko no pirksta izzīst!  

0 0 atbildēt

es neesmu VIŅŠ!!! :D

0 0 atbildēt

atbildot uz Keyli komentāru " Neesi pamanījis, viņš liek to, kas jau 100 ... " jā , lai tas viss te pradās vēl 102 un 3 reizi būtu :D

0 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " kas tā pirmā par kroplu valodu? latviski nemā... "

izlien no taa mezha kuraa tu dziivo.  

0 0 atbildēt

kas pa hujņ*!? kaadaa sakaraa veel shitaads raksts!? tu mums tipa uz adminu velc?emotion

1 1 atbildēt

tipa kads to visu lasa? ej sniegu tiiriit negudrojies

3 3 atbildēt