local-stats-pixel fb-conv-api

Kā špikot?51

60 4
Tā kā eksāmeni tuvojas ar lielu ātrumu vajadzētu sākt tiem gatavoties un protams mēs neiztiksim bez špikerīšiem. Tāpēc es tagad padalīšos informācijā par sev zināmajiem veidiem. Un protams neesiet skopi un padalieties ar savu pieredzi. 1)Esmu dzirdējis kad visvieglāk špikot esot meitenēm. Špikerīšus pabāžot zem zeķubiksēm svārku augstumā un kad vajadzēs nošpikot vienkārši paceļ svārkus un izlasa. Bet šim špikošanas veidam ir neliela īpatnība jo pasniedzējs/skolotājs jums neliks celt augšā svārkus. Jo tas jau būs nepiedienīgi. 2)Esmu pamanījis kad cilvēki savus špikerus slēpj mutautiņos jo ja kas jūs vienkārši esat saaukstējies un gribat izšņaukt degunu. 3)Vēl labs veids ir pielipināt špikerīti pie kājas virs kurpes. Bet kad vajadzēs špikot paceļat kāju uz otras izliekoties kad gribat ieņemt ērtāku pozu. 4)Ir redzēti kalkulatori ar atbīdāmu vāciņu aiz kura varat paslēpt špikerīti un vienkārši to norakstīt. 5)Pats esmu mēģinājis špikot no lineāla kura otrajā pusē ir iegravēta vajadzīgā informācija. Bet labums ir tāds kad šis nav jāslēpj no skolotāja. 6)Špikerīšus var arī iespraust pildtsplavās un griežot uz riņķi izlasīt visu. Bet var arī iegravēt tur. Tas ir pēc pašu izvēles. 7)Eksāmenos ļoti viegli nošpikot var špikerīšus piespraužot kaklasaites otrajā pusē. 8)Ir dzirdēts kad cilvēki pat špikerus tetovē uz rokām. (manuprāt tam nav pilnīgi nekāda jēga labāk uzraksta uz papīra lapeles) 9)Ir vēl klasiskais veids. Špikerus sabāzt kabatās vai penālī. 10)Vēl viens klasiskais veids ir špikeri iebāzt starp kājām un ja skolotājs/pasniedzējs iet garām vienkārši kājas saliek kopā. Tas takā būtu viss. emotion

P.S. Mans pirmais raksts tāpēc neesiet skarbi.
60 4 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 51

0/2000
5 un 6 tika izmantots. Var arī pasē iedrukāt ar zīmuli. Parastajos klases kontroldarbos var izmantot arī sms ar jautājumu aizsūtīt uz 1188, ja tev ir lieki 35 sant. uz kredita (RTK izdomāja), vai iebāzt telefonā kā .txt dokumentu (dā, toas atbalsta gandrīz visi telefoni, bet jāuzmanās ar krievu simboliem un mīkstin;ajuma un garumzīmēm.)
2 0 atbildēt
kad vajadzeeja atbildeet dzejoli , ierakstiiju atskanjotaaajaa, un tad vaardu pa vardam atkartoju ko dzirdeeju atskanjotaaajaa, sanaaca vnk idelaai, takaa man ir gari mati, neviens austinjas nepamaniija, un viadinj bija pasleepts zem džemperiisha emotion
2 0 atbildēt
parasti izveelos 10 variantu :D ucuki ar tur neskataas :D
2 0 atbildēt
vel efektivs veids ir ja tev ir telefons ar labu izkirtspeeju, piemeram, sony ericsson w810i un uz augsu, tie ir izcili telefoni spikosanai. nofotografe 1 lapu no gramatas vai vnk a4 lapu ar tekstu un telefona vis bus loti labi paarlasaams, tas mani nekad nav pieviilis, un sleepju telefonu piedurknee ;))
2 0 atbildēt
Es ar 10 parasti :)
2 0 atbildēt
Nu tagad jau drošvien skolās citas metodes. Tagad mp3 pleijeri atpazīst txt failus un sazin veel ko izdomājushi...
2 0 atbildēt
ir jau atļauts iet uz tualeti, aizej ķipa nokārtoties, izvelc piemēram fizikas formulu lapiņu un apsties ko nezini! ir jau arī pildspalvas ar izvelkamo špikerlapu, ar to jau arī var
2 0 atbildēt
Ja cilvēks nespēj nolikt eksāmenus bez spikošanas , tad labāk vienkārši nosēdēt to 9. klasi līdz pilngadībai un iet grāvjus rakt ;)
4 3 atbildēt
''... bez špikerīšiem. Tāpēc es tagad padalīšos informācijā par sev zināmajiem vaidiem. '' :D :D :D Vaidiem
1 0 atbildēt
Heaven šī metode ar tiek pielietota, tik manā gadījumā spiesto plašu izgatavošanai :D, un der lāzernieks jo tikai viņš printē ne ar krāsu bet ar plastmasu-lāzerprintera teksts ūdenī nevar izšķīst, bet tinte gan ieēdas papīrā un viss, lāzernieks tākā uztaisa uzlīmīti uz papīra :)
1 0 atbildēt
Pilboxx .. tas, ka tur zem kontrja spikeri ir baigi laba emtode, patsbiezi vien izmantoju, bet 5 min pirms zvana vismaz... vai vismaz pirms skolotaaja ir atnaakusi liiz teviim noteikti spikeris ir janovaac, jo vina drosvien pamaniis, ja vien nav akla..un visbiezaak jau vina apt. kaa ar varu savaac tos darbus... tapeec ljoti uzmaniigi jaabuut ar to... :P Bet visiem tiem,kas spiko cepums.... un lai veicas ;)
1 0 atbildēt
es parasti špikeru raxtu uz grāmatām.;DD
1 0 atbildēt
Es parasti lieku špikeri penālī. :)
1 0 atbildēt
Nu man bija sava metode kad es pirms kontrikaa maajaas sarakstu un Notepad un tad es liku Mp4 ar 2.8 collu ekraanu ( Ķīniešu mēsls) un vnk es turu rokaas un norakstu ik pa laikam skolotaajas pat nemana , nu man tagad gruti laiki saskīda ekraaans mp4... :( Es arii izmantoju to variantu kad ieliek spikeri pildspalvaa. Mēs ar draugiem atklājām tādu veidu ja kā piemērm mums krievu val testi ir darba burtnīcās un tad mums tie ir jaaraksta. Mēs vnk nopeerkam 2 burtniicas un izpildam visu un tad kad jaanodot lapa mees taas apmainam vietaam, tas ir tik viegli... . NU ķīmijā viens dara taa viņš sēz pirmajā solā un runā ar skolotāju un pats zem galda šķirsta grāmatu bet parasti viņu pieker vai arī špikeri tur roka un ja skolotāja prasa kas rokaa saka ka nekas un taa tik ilgi kameer atšujas un tas noder citiem kuri pa to laiku špiko... NU taas ir dažas manas metodes un citas.. .
1 0 atbildēt
ja cilveeki taas mulkiibas vareetu iemaciities tad vini nespikotu
1 0 atbildēt
Vai vēl labāk ir iemācīties emotion
1 0 atbildēt
Tu esi nūģis drukas kļūda
1 0 atbildēt
A 5 skolotājs nepamanītu man rīt noderētu
0 0 atbildēt
ģeografijas kontroldarbos es sarakstu visu vajadzīgo atlantā. fizikā un matemātikā drīkstam izmantot formulu lapas. ja uz tām lapām kkas nav, tad vnk ar zīmuli pieraksta. bet pārsvarā iztieku ar plaukstu un pildspalvu. :D
0 0 atbildēt
šodienai sagatavoju 8 špikerus. 4 latviešu valodai, 2 ekonomikai un 2 kultūras vēsturei. turam īkšķus!!
0 0 atbildēt
« 1  2  3 »