0, 5 kg suši rīsu
10 gab. nori – žāvētas jūras aļģu lapas, kurās ietin suši
6 ēdk. rīsu etiķis
Vasabi – ļoti asa Japānas mārrutku pasta
Hari – marinēts un smalki sagriezts ingvers
sojas mērce
2 gab. laša filejas
1 avokado
1 svaigs gurķis
garneles
Bambusa paklājiņš suši tīšanai.
Piebildīšu, ka suši vislabāk tomēr sanāks ar speciāliem suši rīsiem, kuri pareizi apstrādāti nelīp un ir pietiekami irdeni, turklāt tos var nopirkt gandrīz ikvienā veikalā. Arī pārējās minētās sastāvdaļas vislabāk pirkt jau gatavas, jo tās garšos vislabāk un pats suši tīšanas process jau ir pietiekami pinķerīgs, lai vēl noņemtos ar pamatsastāvdaļu gatavošanu. Un, ja nu ar pirmo reizi nesanāk, tad noteikti iesaku apbruņoties ar pacietību, jo rezultāts patiešām ir labs!