p.s. uztveriet ar humoru ;)
p.s. uztveriet ar humoru ;)
Vov, paldies, tagad zināšu, ka tas klucis jāpārlej ar ūdeni, nevis jāliek uz maizes.
tu man ļoti palīdzēji, iepriekš es nevarēju iedōmāties kā tas ir jādara, bet tu man atvēri durvis uz jaunu pasauli, Rolton pasauli. :D:D
garšvielas? tagad tā to sauc?
tie ir netīrumi kas saslaucīti rūpnīcā uz zemes
Bļe, un es viņus vienkārši izņēmu no paciņas un sajaucu ar krējumu..
Tāpēc domāju, ko garšo tik neēdami.. :/
Sēnes = Fuj
Labāk vistas roltonu, koju laikos tas bija mans iecienītais. Atceros, ka pirms gadiem 4 maksāja kādi 10 santīmi paciņa :)
Nezinu, kas jums tur ir ar tām 7-8 min. Man arī aptuveni 4min makaroni ir pilnībā mīskti! :)
Bezjēdzīgs raksts, jo uz roltona jau viss ir uzzīmēts. Bet "+" no manis par bildēm un niecīgo bilžu aprakstu.
Es savus makaronus paciņā parasti sadauzu, lai pēc tam nav jāēd tie garie staipekņi un uzsmērēju kārtīgu maizes šķēli piekošanai
Nepareizi! Roltonam nevaig likt visas garsvielas! Atstat zem vaka vaig visamz 7-8 minutes, lai nudele gatava. Nokasot udeni pec tam var pielikt kecupu vai sieru, kas kuram tuvaks.
Kurš te pa to ūdeni kautko teica, lai nekas nepeld tā saucamā "kriška" jāpatur ilgāk lai tie makaroni iesūc to ūdeni un būtu makaroni kā makaroni, nevis makaronu grauzdiņi garšvielu peļķe.
To jau man liekas Latvijas tauta ir iemācijusies :D
iliec arii kā kādu citu ēdienu pagatavot :)
Vsp ir ests ari ta ka kad uztaisa visu nokash nost lieko udeni un tad parkaisa pari sieru un ljauj tam izkust.. tav vel var kadu locinju vai dilliti piemes :mm: