local-stats-pixel fb-conv-api

Kā mani gribēja apčakarēt.52

521 20

Nu jau diena pagājusi un šodien, tā pat kā kādu dienu lietotājs shtekers, kurš arī kādā savā rakstā padalījās ar pieredzi, guvu tādu kā dzīves morāli.

Tā nu sagadījās, ka bija nepieciešams priekš mammas iegādāties vēl vienu mobilo tālruni. Lai sanāktu lētāk, un tas, šobrīd, ir ļoti aktuāli, nolēmu nopirkt pieticīgu telefonu un par ļoti zemu cenu. Tad nu daudz nedomādams, devos uz sludinājumu servisu ss.lv un nolūkoju savu preci. Nokia 2700. Tieši tas, kas manai mammai navajdzīgs. Pulkstens liels, kamera ir, piezvanīt var. :D

Šāds modelis iekš ss.lv maksā aptuveni 35 - 45 ls (lietots). Tā kā man der kaut vai nedaudz nobružāts, bet lēts telefons, noskatīju vienu nokia 2700 par 30 ls! Jauki. Un telefona īpašnieks vēl raksta, ka var piegādāt visā latvijā un personīgi nogādāt telefonu līdz jaunajam īpašniekam. Vai nav forši? Daudz nedomādams, zvanīju šim pārdevējam.

Jauns, itkā sakarīgs čalis. Visu sarunājām. Sarunas gaitā pateica, ka telefons mazliet sānā nobružāts, bet tā esot viss ok. Labi, tas mani apmierina. Viss ok. :) Atbrauca uz manu pilsētu. Sarunājām, ka satiksimies stacijā. Tā arī darijām. Gaidija mani tur. Satikāmies, sasveicinājāmies, telefonu uzreiz izvilka no kabatas un ar visu savu sim karti iedeva pārbaudīt visu. Tā arī neizslēdzu un neieliku savu sim karti, jo nejutu nepieciešamību.

Pārsteidza tas, ka man izdevās cenu nokaulēt vēl par 7 ls un beigās šo telefonu iegādājos par 23 ls. Likās nedaudz dīvaini, bet man pret zemām cenām iebildumu nav.

Bet tad..

Pa ceļam uz mājām, telefonā ievietoju savu sim karti un aplauzos. Telefons ieslēdzas un līdz ko nodziest gaismiņa, vairs nereaģē. Un arī tad, kad daudz maz izdevās dabūt viņu pie dzīvības, bija ļoti lēns un uzkārās pirmajā minūtē.

Sapratu, ka pie vainas tās 4000 sms iesūtnē + 4000 sms izsūtnē un tam visam plusā vēl pilna tālruņa atmiņa un telefona grāmata. Nāāiss..

Kabelis nav, pie PC pieslēgt lai pārinstalētu nevaru.

Pārdevējs gan jau sapriecājies, ka iesmērējis man neejošu telefonu, bet es ar problēmu ātri vien tiku galā.

Tik līdz ar mokām dabūju telefonu pie dzīvības (tiešām ar lielām mokām) ievadīju komandu *#7780# , tādā veidā atjaunojot rūpnieciskos iestatījumus.

Pēc tā telefons kļuva ievērojami ātrāks un bija iespējams izdzēst visus kontaktus un sms.

Tagad telefons strādā nevainojami un pasmejos par pārdevēju, ka šis mēģinājis mani apčakarēt, bet beigās apčakarējis sevi, jo telefonu varēja pārdot arī dārgāk, ja pats būtu savedis kārtībā.

Morāle? - ne vienmēr sūds ir tik liels sūds, kā varētu likties. Un pirms izlem pašakarēt citu, padomā par to, vai tādā veidā nečakarē pats sevi.

521 20 52 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 52

0/2000

Katrs pelna kā var, arī šāds pārdevējs 

0 0 atbildēt

nu tāds dzejnieks :)

0 0 atbildēt

morale,parbaudi pirms perc,es pirms gadiem 8 ap 15 viendienas trubam pardevu,ar realakam problemam

0 0 atbildēt

Apsveicu ar jauna telefona iegādi. :)

0 0 atbildēt

Malacis +++!

Pārdevējs ir tāds lun**!!!

0 0 atbildēt

šitais līdzigs tam prikolam ar iphone...

0 0 atbildēt

Kruta ģēla :D Chalim fail :D

0 0 atbildēt

Beigas bija paredzamas!emotion

0 0 atbildēt

varbūt tev ir sony ericsson lādētājs? man baigi vajag :D varbūt kādam citam ir? :D:D:D

0 0 atbildēt

pats gribi lai rakstus celj retaak un cel biezhi? :D

0 0 atbildēt

COOOL STORY BRO

0 1 atbildēt

Kā zināji tādu kodu? :D

0 1 atbildēt

Par šito krāmu 30 ls? :D pa 10nieku varēji dabūt xD

1 2 atbildēt

nav jau briinums ... ta tak ir NOKIA ... es nekad nenemtu nokiu un vel pietams lietotu :/

1 3 atbildēt

*#7370# ir pilnais restarts ar telefona atmiņas `nonešanu` (iztīrīšanu) :)

0 6 atbildēt

jūties ka baigo varoņdarbu esi izdarījis tagad, pastāstot kā paātrināji telef darbību? pats lohs esi, ka nevari parbaudit :D (-) bezjēdzīgs raksts

5 21 atbildēt