local-stats-pixel fb-conv-api

Kā latvieši sevi izdrāza 13. janvārī14

4 0
“Nahui seim!”, kliedza organizēti no Jūrmalas atvestie krievu skolēni. Tagad
dziedāsim Latvijas himnu- aicināja Doma laukuma pasākuma organizētāji, ampelmaņi Štokenbergs un Pabriks. Patētiski pametis rokas uz augšu, aizgrābti sāka diriģēt slavens vecmeisters, tā arī nesaprazdams, ka te nav nekādi dziesmu svētki- pāri galvām jau lidoja jēlas olas.
Muļķis pat baznīcā dabū pērienu, saka vecs latviešu sakāmvārds.
Ja sorosieši tiešām tic, ka latviešiem un naidīgi noskaņotiem nepilsoņiem var būt kopējas intereses, tad tikai tāpēc, ka viņiem maksā par to, lai neapšaubītu tā saucamās atvērtās sabiedrības lietderību. Kopējas intereses var būt tikai sabiedrībā pilnīgi integrētiem cilvēkiem.
Vientiesīgie latvieši atnāca ar vislabākajiem nodomiem, cerot uz labāku dzīvi. Parunāsim, padziedāsim ka atmodas laikos, gan paliks vieglāk. Krievi turpretī ieradās vairākās labi organizētās grupās- vidusskolnieki, kuri bija iekaluši precīzus ciparus par Latvijas aizņēmumiem dažādās starptautiskās organizācijās, vairākas grupas kriminālistu ar cietumnieka žargonu un sejām, kādas var redzēt tikai bandītfilmās kā arī nacionālboļševiki, kuri šaudījās pa laukumu izpildot koordinatoru funkcijas.
Mūsu cilvēki Rīgā novadīja visus nemierus- RTVi raidījumā atzinās nacbolu līderis Eduards Ļimonovs. Pasākums tika labi koordinēts un dzelžaini vadīts. Acīmredzami tas bija ģenerālmēģinājums kādai x stundai- 16. martam, 9. maijam vai kādai citai vajadzībai, kad pienāks rīkojums protestēt pret briesmīgo krievvalodīgo apspiešanu Latvijā.
Krievijas visu vadošo TV kanālu kameras jau laicīgi bija uzstādītas gan pie Saeimas, gan Finanšu ministrijas. Komentāri bija precīzi- iemesli nemieriem esot defolts, sabiedrības sašķelšana pēc etniskās piederības, kā arī briesmīgās nelatviešu ciešanas.
Tikai pašmāju operetiskie policijas ģenerāļi neko neredzēja, nesaprata, nevadīja, meloja, ka aizturētie esot puse uz pusi latvieši un nelatvieši un neizdarīja nekādus secinājumus. Ģenerālmēģinājums bija veiksmīgs.
Īstā izrāde vēl priekšā.
4 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000
Vārdiem nespēju aprakstīt naidu un nicinājumu, ko pret viņiem jūtu...
3 0 atbildēt
Tiesam es to nesaprotu, kapec vini jau sen nav pazudusi uz savu krieviju. Vieglak tac tiesam ir pazust prom uz turieni, kur viss notiek krievu valoda un neviens netiek apspiests.... Piekritu, ak vis tika koordinets un labi organizets. Taja vakara nokaveju ltv1 zina plkst 18 00 tadel skatijos pa ltv 7 krievu zinas 19 00 kur radija barinu jauniesu kas plivinaja krievu karogu. tas tacj jebkuram orangutanam skaidrs, ak tie krievi ar savu lupatu nenaca mierigi uzdziedat. Nozelojamie tie ir. Skaidrs, ka kaut kas nelabs briest. Iepriekseja raksta ko biju ielicis par nacionalo apvienibu Visu Latvijai, daudzi izteica nievajosus komentarus, ka VL esot krievu nideji utt. Nu bet ka tadus sunjus var nenist ( Latvijais naidigos krievvalodigos) VL ir gandriz vienigi, kas regulari riko pasakumus Latviskas pasapzinas celsanai, Latvijas svektu pieminai un atcerei, ka ari proteste pret Latvijas parkrievosanu. Ja negribas, lai Jusu berni macitos skolas krieviski, tad jau tagad pasa sakne nevar laut krieviem izplesties Ari mans nicinajums, pret siem zemiskajiem radijumiem nav izsakams ( Latvijai nedraudzigajiem krievvalodigajiem)
3 0 atbildēt
Ya Mon ALOSHA..! BIG UP !
2 0 atbildēt
i em speshel xD LOL HA HA HA HA HA HA
2 0 atbildēt
Nu jau man tas 13 janvaris sak uz nerviem spelet, visu laiku dari ko gribi ej kur gribi, visur viens un tas pats!!!
2 0 atbildēt
tas no vampiiru sugas ir riktiigais friiks!! emotion
2 0 atbildēt
Man jau tie krievi sāk vienkārši riebties! Nabadziņus Latvijā apspiež ja? Nedomāju gan tā - ak jel nabagi!-, kas viņus te apspiež neviens. Paši pret mūsu valsti ar nievājošu attieksmi izturās! D*rš tikai ka Latvijā slikti, latvieši krop*i utt. Un tagad vēl žēlojās. To nevar izteikt vārdos kā man viņi riebjās. Lai kravā mantas un tinās uz savu Krieviju ja pie mums tik slikti , nevis te ņem žēlojās un ārda jau krīzē nonākušo Latviju. Izturētos pret Latviju un latviešiem ar cieņu, pret jums izturētos kā cilvēkiem, nevis veriet ja paši te apd*ršat Latviju, ārdat utt. un cerēt ka jūs cienīs kā savējos.
2 0 atbildēt
P.S. Ja jau grib cieņu krievvalodīgie un dzīvo Latvijā, tad iemācīties latviešu valodu vajag un runāt.
2 0 atbildēt
Apcietinājumā paturēti ir tikai latvieši, turklāt - bez reāla pamatojuma. Vismaz presei nesaka, par ko tieši viņi ir arestēti. Ja visos video bija pārliecinoši dzirdams, ka lielākā daļa nemieru cēlāju ir krievu tautības, tad nezin kāpēc uz arestēto fona tas pilnīgi neparādījās. Latviešu ticība šai valstij brūk ar katru dienu. Štrunts par nacbolu domām. Es paredzu, ka nākošanās vēlēšanās Saeimā iekļūs gan krievu, gan latviešu radikālie nacionālīsti.
2 0 atbildēt
Spoki.lv pamazām kļūst par antikrievu mājaslapuemotion emotion emotion Var jau mainīt nosaukumu uz ienistukrievus.lv iesit krievam.lv u.t.t.emotion emotion
3 2 atbildēt
nahui seim..tie 10000% nebija skoleeni~27 gadiigi..nez kaa vinjus nosaukt
1 0 atbildēt
Kaa Ebrejus Hitlers izshaavaa taa vinjus izshaut pofig kas vinjsh taads jo cilveeks nau tochna. Nu cik reizes var atkartot ja te kkas nepatik tad kravaa savas striipainas bikses rimi maisinjaa un dudinaa uz savu gerevnju kkur krievijas dziljaakajaa nostuurii, dzen kandzu redzi elektriibu 1x gadaa un esi laimiigs. Buutu paldies vispaar pateikushi ka vinjiem te ljauj dziivot.
2 2 atbildēt
13 janvara d*lacijas piedalijas Kadas rigas krievu skolas skolnieki un vini bij tam labi apmav=citi un noteikti kads viniem ari par to maksaja... Visi jau gluzi nav vienadi, bet lielu dalu kas te grib latviju padarit div valodigu un negrib apgut latviesu valaodu, vajadzetu sastumt lopu vagonos un kautkur sibirija izmest...
2 2 atbildēt
palasot te komentārus rodas jautājums - kā jūs varat būt tik aprobežoti, ka uzskatāt, ka absolūti visi krievi ir slikti? Kas vai tad starp citām nācijām, tai skaitā starp latviešiem, nav pilns ar vissādiem lohiem. Raksturam nav nekāda sakara ar nacionalitāti! Ja kkādas organizācijas vai oligarhi tiešam organizēja 13.jan. grautiņus, tad nejau tos jauniešus ir tā jāienīst, jo viņi visticamāk ir tikai nezinošu un lētticīgu cilvēku bariņš, ko kāds ar skaistiem solijumiem izmantoja par ieroci pašlabuma gūšanai. Ja tev kāds pa seju iemet ar ķieģeli, tad ne jau ķieģelis ir īstais vaininieks. Cilvēki tiek masveidā manipulēti un naidoti savā starpā, lai no tā visa daži indivīdi gūtu sev labumu, un cilvēkiem tiek stāstīts, ka arī viņi ir baigie ieguvēji no tā, bet īstenība neiegūst nesūda, piemēram, ko parastie iedzīvotāji iegūst no kariem (pat ja tie ir uzvarēti) - radinieku līķu kaudzes?... Un tie Latviju nīstošie krievi principā maz atšķiras no krievus nīstošajiem latviešiem, vai jebkuriem citiem, kas kādu ienīst, un šis naids ir radies tikai un vienīgi kaut kādu manipulatoru propogandas ietekmē, kas tālā izplatās starp cilvēkiem, un tas nenozīmē, ka šos uzskatus nevar mainīt, tik pat efektīvi pārliecinot, ka, paļaujoties kaut kādam naidam, tu tikai piss pats sevi.
1 1 atbildēt