local-stats-pixel fb-conv-api

Kā es no draugiem izdzēsos.63

545 39

Sveiki, spoki! :) Kādu laiku www.spoki.lv nevarēju ielogoties, bet šodien, jā šodien tas izdevās! emotion Iedvesmojos no nesen tik populārā rakstā par kāda cita lietotāja izdēšanos no www.draugiem.lv un izlēmu padalīties savās izjūtās.

P.s. izdzēsos jau pirms kādām 3 nedēļām, tā kā edomājiet, ka izdēsos piem., vakar, lai pelnītu cepumus :D

1. diena. Mana roka stāv uz peles, acu priekšā jautājums Vai tiešām gribi dzēst savu profilu? Bija jāpadomā. Draugos biju jau 3, 4 gadus, bet salīdzinoši ar citiem ko pazīstu, nieks :D Izdzēsos. Jā, bija tāda tukšuma sajūta. Maza, klusa nožēla. D:

2.diena Nevienam vel pati neesmu pateikusi, ka izdzēsos, neviens arī neprasa ( :D) , pēc tam pasaku brālim, viņš smejoties saka, ka kaut kad arī izdzēsies, bet pēc nedēļas piereģistrējies atkal :D Nu neko, kaut vai. Sāku domāt vai tiešām nav jāreģistrējas atpakaļ.

3.diena Pirmie jautājumi no klasesbiedriem un draugiem. Izvairīga atbilde un kaut kāds dīvains skatiens.

4.diena Man taču draugos bija ILZE !!!! Viņa pa vasaru braukšot uz LV , kā mēs kontaktēsimies? ( U.tt. u.tt) Labi, pajautāšu vēlāk Madarai, lai viņa aizraksta Ilzei....

5.diena Labi, ka man ir feisbuks. Bet tikai 16 draugu.... nekas.

6.diena Visas dienas garumā pat neidomājos par www.draugiem.lv

7.diena Laikam jau esmu brīva. Jā es neredzu citu lietotāju bildes. Es esmu tajās bildēs, jo tagad ar draugiem sanāk tikties daudz biežāk. ( Tikai neiedomajaties, ka tā vietā lai aizietu pie drauga kas dzīvo pāri ielai labāk taisu 3 h garu videozvanu : D)

PIEBILDES.

1) Varat domāt ka esmu cita lietotāja "cepumu vilcienā", jo tā nav. Jā raksts ir ļoti līdzīgs, bet katra pieredze ir savādāka.

2) Ja jums šis raksts nešķita saistošs novērtējiet to tā. VISI MĀCĀS.

3) UZ TALKU BIJI? emotion

545 39 63 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://sava pieredze
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 63

0/2000

ja es izdzēstos no draugiem.lv es vairs nezinātu draugu uzvārdus, un neatcerētos kursabiedru vārdus

69 2 atbildēt

Rīt taisīsi rakstu par to kā reģistrējies Facebook?emotion

57 2 atbildēt

 

PIEBILDES.

1) Varat domāt ka esmu cita lietotāja "cepumu vilcienā", jo tā nav. Jā raksts ir ļoti līdzīgs, bet katra pieredze ir savādāka.

2) Ja jums šis raksts nešķita saistošs novērtējiet to tā. VISI MĀCĀS.

3) UZ TALKU BIJI?  Jā biju emotion emotion Un zālītē atradu sūdu emotion

31 2 atbildēt

Ja godīgi man nepatīk šitie: "Ievesmojos no.." utt. Tā vairs nav orģināla ideja un 2 reiz negribu lasīt, pirmo reizi interesanti, otro - galīgi garām.

13 1 atbildēt

Ja es izdzēstos no draugiem, es nevarētu apsveikt dzimšanas dienā visus paziņas un vienkārši parastus draugus, kurus nesatieku ikdienā vai jau vairākus gadus nesatieku un nemaz nesatikšu

11 0 atbildēt

Gandrīz tā kā atmest smēķēšanu ... sākumā dikti gribas, bet vēlāk jau vienalga!

11 0 atbildēt

Skat vēl uzradīsies raksts ''Kā es no Spokiem izdzēsos'' ! :D

8 1 atbildēt

Šitā visi sāks dzēsties ārā no draugiem.lv, līdz beigās nebūs neviens reģistrējies :D

5 0 atbildēt

manuprāt, ja es izdzēstos no dr.lv tad man tad akd prasītu eu tu redzēji tās bildes, un tās, un tās arī... es plātītu muti kā zivs. jo liela daļa draugu man neatrodas pakārt un neredzu viņus katru dienu.

3 0 atbildēt

Biju uz talku ;)

1 0 atbildēt

kuru reizi jau sitads raxts 3 laikam

1 0 atbildēt

Draugiem.lv man veiksmīgi kalpo kā špiona lapa, ja kāda persona man interesē, tad pēc Draugiem.lv profila var ļoti daudz izspriest! Palasot, kā atbild uz komentāriem, kādu leksiku lieto, kādi draugi apgrozās publikā, daudz var izsecināt ... un protams bildes, man ir atkarība iet populārākjās bildēs :D

1 0 atbildēt

Es arī gribēju vienu brīdi izdzēsties no dr.lv, bet tad padomāju, ka tas ir vienīgais veids kā es varu sakontaktēties ar dažiem cilvēkiem. un ņ*t vērā, ka pēc dažām dienām tā pat piereģistrētos atpakaļ. nav jēgas. :D

0 0 atbildēt

hah es pirms kāda laika izdzēsos dēļ runā sadaļas, bet tad piereģistrējos atpakaļ, tagad mana māsa ir izdzēsusies un ir nedaudz dīvaini, ka pat vēstuli nevaru uzrakstīt, jo nevienā citā portālā viņa nav reģistrējusies, laikam jāsāk sūtīt pasta baloži pie viņas... emotion

0 0 atbildēt

Es nebiju draugos 3 mēnešus, tagad jau kādus 7 atkal esmu, tikai ar joku profilu

0 0 atbildēt

lol

0 0 atbildēt

3) Nē. emotion

0 0 atbildēt

Es arii gribu izdzeesties, bet veel nevaru sanemties emotion

0 0 atbildēt

es biju piereģistrējies draugos, jau kkādos pirmsakumos, un arī uz kādu pusgadu biju izdzēsies, bet nācās piereģistrēties tikai tāpēc, ka tur kkad parādījās tāda fiška kā "alabama" tas arī bija vienīgais iemesls, a visi citi jautā "kur paliki, kas notika?" :D:D jautri :)

0 0 atbildēt

Jā! Es spēlēju fermu :( Atkarība = 93 lvl

0 0 atbildēt