local-stats-pixel fb-conv-api

Kā atbrīvoties no zobu sāpēm?12

111 0

Sveicināti. Izdomāju izveidot šādu rakstu tāpēc, ka vakar vakarā man tieši sākā sāpēt zobs, un sāpes bija vienkārši neciešamas, bet ar tām es tiku galā, izmantojot nepieciešamākās lietas, kuras uz to brīdi atradās mājās.

Tev ir bails iet pie zobārsta? Negribi tērēt naudu tādām procedūrām? Tad dari tā kā es, un izārstē zobu sāpes mājās, izmantojot dabiskas, un nedabiskas metodes.

1. Ibumetin 400

Teiksim, ka vieglākāis veids kā atbrīvoties no zobu sāpēm. Apēd vienu tableti, un jau pēc pāris minūtēm zobu sāpēm vajadzētu lēnām izgaist. Iedarbība nav ilgstoša, bet zobu sāpes aizturēs kaut kur uz 2, maksimums 4 stundām (no savas lietošanas to saku). Var būt arī tā, ka tablete nepalīdz, un zobu sāpes nepāriet, tāpēc nebrīnieties, ja tā notiks ar jums (pašam ir tā gadījies).

2. Tempalgin

Diezgan efektīvs veids, kā atbrīvoties no zobu sāpēm. Paņemiet vienu tableti, un ar naža vai kāda cita priekšmeta palīdzību nogriežat pavisam nelielu gabaliņu no tabletes, un pielieciet to pie sāpošā zoba. Sajūta nebūs patīkama kad tabletes gabaliņš kusīs, bet iedarbojas efektīvi un ātri.

3. Sāls un melnie maltie pipari

No paša sākuma neticēju, ka kas tāds var palīdzēt, bet beigās biju patīkami pārsteigts, ka nostrādāja. Paņemiet neliela izmēra trauku, un tajā ieberiet pavisam nedaudz melnos maltos piparus un sāli, pievienojiet pāris pilītes ūdens, un visu kopā samaisiet, lai veidojas tāda kā pasta, un beigās, kad tā ir gatava, ieziediet to apkārt sāpošajam zobam, un gaidiet, kad sāpes pāries.

4. Krustnagliņas

Ja jums mājās ir pieejamas krustnagliņas, tad visiem zobu sāpes gadījumā ieteiktu jums tā pielietot. Kā to izdarīt? Paņemiet vienu krustnagliņu un uzlieciet to uz sāpošā zoba, un pēc tam aiztaisiet ciet muti, un saspiediet zobus, tālāk atliek tikai gaidīt, kad zobu sāpes pāries.

5. Vēsie veidi

Ja jums sāp zobs kreisajā pusē, tad paņemiet vienu ledus gabaliņu un turiet to kreisajā rokā starp rādītājprikstu un īkši, un turiet tik ilgi, līdz nejutīsiet pirkstus. No paša sākuma neticēju, bet tomēr palīdz šī metode.

Paņemiet kaut ko aukstu, pilnībā jebko, un pielieciet to pie sāpošā zoba vaiga, un turiet, tālāk atliek tikai gaidīt, kad zobu sāpēs lēnām sāks atkāpties.

Parasta ūdens procedūra, kura zobu sāpes aiztur uz pavisam neilgu laiku, iesaku izmantot tiem, kuriem neviena procedūra nesamazina zobu sāpes. Vienkārši stāviet pie izlietnes un nepārtraukti skalojiet muti ar ūdeni.

Protams, ir daudz un dažādas metodes kā samazināt zobu sāpes, bet šoreiz es uzskaitīju tās metodes, kuras pats visbiežāk lietoju, bet nu, vispareizākais veids būtu vienkārši aiziet pie zobārsta, nepatīkama procedūra, taču pēc procedūras sāpošais zobs nesāpēs ilgi un dikti.

Paldies par uzmanību un saudzējiet zobus! emotion

111 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Izskatās, ka tev pārāk bieži sāp zobi. :D

10 1 atbildēt

Ja sap zobs, tad tomer labak ir aiziet pie zobarsta..jo muzigi tas tabletes nedzersi un visu parejo nedarisi. :) Bet vispar labs, shitas noder lidz zobarsta apmeklejumam!Zinashu, ko darit..jo zales nevienmer palidz.

5 0 atbildēt

Ibumetins 400 vismaz 2 -3 vajag lai palīdzētu,

Labāks ir Diclac - bet viņš uz recepti...  emotion

4 0 atbildēt

Mn tieši nākamnedēļ pie zobārsta sapirku ibumetinu nepalīdz, lieku ledu, nepalīīdz, pūs jāpamēģija ar sali un pipariem brrr.

3 0 atbildēt

Vislabākais veids kā tikt vaļā no zobu sāpēm ir iet pie zobārsta.

3 1 atbildēt

Es zinu 1 efektīvu veidu- -Aiziet pie Zobārsta 

2 1 atbildēt

Raksts labs, tikai man radās viens jautājums - kā var ''izārstēt sāpes''? emotion

1 0 atbildēt

Jūs varat smieties, bet pēdējo reizi, kad sāpējo man kāds zobiņš bija pirms 7 - 8 gadiem, vnk uzdzēru un kārtīgi pārskaloju ar coco colu un viss, nekad nav vairs neviens zobs sāpējis. Pati nevaru izskaidrot kpc tā :D vb vnk sakritība :D

0 0 atbildēt

Man pēdējo reizi zobs sāpēja pirms kādiem 10-12 gadiem, tad vienkārši azigāju pie zobārsta un izrādījās, ka ar zālēm šakatā nebūtu nekas līdzēts, jo zobu izrāva. Bet jā, kamēr jāgaida pie zobārsta, tikmēr var izmēģināt kādu metodi, bet parasti ar sāpošu zobu neliek nedēļām gaidīt rindā. 

0 0 atbildēt

paracetamols + ibumetins pa 2 tabletem 3 reiz diena palidz pat sastrutojusam zobam,kad saimnieks izskatas ka ar deli pa muti dabujis emotion nu tiem kas vecaki ir variants skalot zobu ar snabi emotion man personigi abi palidz 

0 0 atbildēt