local-stats-pixel

Jauki, ne?6

20 5
Kādas Austrālijas ogļraču pilsētiņas mēru nokritizēja par viņa paziņojumu, ka „nesmukajām sievietēm” ir jāpalīdz tikt vaļā no pilsētas demogrāfiskā ne sabalansētības, ziņo BBC.

Džons Molonijs, kādas Austrālijas ogļraču pilsētiņas mērs, kādas avīzes intervijā paziņoja, ka visām Austrālijas sievietēm, „īpaši neapdāvinātas ar skaistumu”, ir jāpārvācas dzīvot uz ogļraču pilsētiņu, lai sastādītu kompāniju vientuļajiem pilsētas iedzīvotājiem.

Vēlāk mērs atvainojās un paskaidroja, ka centās pievērst uzmanību tam, ka pilsētā ir milzīgs vīriešu pārsvars.

Kā atzīmēja BBC, ogļraču pilsētiņā Mont Isa, kur atrodas viena no lielākajām pasaules ogļu šahtām, 2006. gadā dzīvoja tikai 819 sievietes no 21 421 šīs pilsētas iedzīvotājiem.

AFP atzīmēja, ka mēra paziņojums pilsētas iedzīvotājos izsauca sašutumu. Piemēram, pilsētas domes dalībnieks Harrijs Azmus paziņoja: „Mērs vēlas, lai pilsētā atgrieztos viduslaiki. Viņš vēlas, lai seksuāli norūpējušies puiši sāktu mesties virsū sievietēm”.

Kāda cita pilsētiņas iedzīvotāja uztraucas, ka pēc šāda mēra paziņojuma ikviens aizdomāsies vai braukt uz šo pilsētiņu, ja tur dzīvo tik dīvaini cilvēki.
Reklāma
20 5 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 6

0/2000
Milzīgs uzbrauciens nesmukajam meitenēm... un vispār tādu nav
1 0 atbildēt
haahaha psc labais, bet interesanti ka iet tam sieveitem kas jaau tur dzivo..... smaaaaaagi izbraukatas noteikt
1 0 atbildēt
ne suuda neredz!!!
1 0 atbildēt
lk avatarslk
ko vini izdarija ar visam sievietem????
1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt