local-stats-pixel fb-conv-api

Izraēlas vēstniecības indīgā korespondence6

4 0
Divi Norvēģijas pasta darbinieki nogādāti slimnīcā valsts galvaspilsētā Oslo, kur ievietoti izolatorā pēc tam, kad bija apstrādājuši Izraēlas vēstniecības (attēlā) korespondenci. Abiem vīriešiem konstatētas ķīmiskas rokus traumas un dedzināšana acīs. Aizdomīgās vēstules saturu pašlaik pēta policijas ķīmijas laboratorija. "Mēs nekad agrāk neesam saskārušies ar vielām, kuras izraisa šādas reakcijas, tādēļ pagaidām nespējam sniegt informāciju par pielietotajām ķimikālijām," – presei paziņojis Oslo policijas pārstāvis.
Tajā pašā laikā, pēc ārstu vārdiem, cietušie pasta darbinieki jau jūtas ievērojami labāk. Tomēr pieņemts lēmums atstāt abus vīriešus slimīcas izolatorā līdz pirmdienai, kad ekspertīze būs noskaidrojusi indīgo vielu sastāvu. Izraēlas vēstniecība ir informēta par notikušo.
Norvēģijas policija jau vairākus mēnešus ir spiesta pievērst pastiprinātu uzmanību Izraēlas diplomātiskās misijas drošības garantēšanai. Pagājušā gada beigās un šī gada sākumā Norvēģijā notika vairākas pret Izraēlu vērstas masveidīgas protesta demonstrācijas un akcijas sakarā ar Izraēlas armijas iebrukumu Gazas sektorā. Demonstrāciju laikā izcēlās arī sadursmes ar policiju pie Izraēlas vēstniecības.
4 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
kā jau vienmēr žīdi pie visa vainīgi, nekas īpašs.
1 0 atbildēt
Taa jau arii ir, bet nu gan jau tie 4aliishi ar nav bez vainas nezinu gruuti spriest. Bet taapat Izraela nesmarzho paraak labi
0 0 atbildēt
kur zids tur suds...
0 0 atbildēt
nu zhel gan ka sutijums nesasniedza adresatu :D
0 0 atbildēt
Atveriet acis....visas problēmas ir dēļ žiidiem..!! Kur probleemas , tur vinneetaajs un zaudeetaajs....ziids nagkijs nolaiziis aanusu un vazeliinaa iesliidees .!!!
0 0 atbildēt
kur zhiidi -tur problemas!
0 0 atbildēt