local-stats-pixel

Izglāb valsti - kļūsti par prostitūtu15

Vai Latvijas iedzīvotāji vēlētos saņemt valsts pakalpojumus, kas apmaksāti no līdzekļiem, kas iegūti no sieviešu seksuālas izmantošanas? Vai jūs vēlētos jau dažu mēnešu laikā piedzīvot būtisku sabiedrības degradāciju?


Darboties sākusi mājas lapa www.izglabvalsti.lv - sociāls projekts, kas seko kā turpinājums interneta veikalam meitenes24.lv. Tas aktualizē jautājumu par prostitūcijas legalizāciju, padarot to par likumīgu valsts mēroga rūpalu.

Akcijas organizatori uzskata - šis ir jautājums, par ko jādomā ikvienam. Pēdējā laikā ir izskanējuši viedokļi, ka prostitūcijas legalizācija varētu palīdzēt aizlāpīt budžeta caurumus. Tāpēc resursu centrs sievietēm Marta un reklāmas aģentūra Baddog piedāvāja ieskatīties nākotnē - kāda veidotos sabiedrība, ja prostitūcija tiku legalizēta. Mājas lapā ir ievietoti fiktīvi prostitūtu stāsti, piedāvāta iespēja paust viedokli, kā arī aplūkot ilustratīva satura video.



32 5 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 15

0/2000
epg avatarsepg

nu jā, labāk jau dažuprāt, ka prostitūcija ir nelegāla un daļa no organizētās noziedzības, nevis atļauta, bet stingri kontrolēta :)

3 0 atbildēt

es atbalstu, ja dabūšu atlaides !! :D

3 0 atbildēt

Njaa, uzpriekshu visi, pardodam savas meitas, masas, draudzenes un sievas, lai vinjas mus baro jo smadzenju nav! Zel ka vienigais vieds ka shai valstij izdzivot ir stradajot ar savu pakalu. Ja kkas tads notiks tad zemak krist mums nebus kur. Busim kalpu tauta uz 100%

5 3 atbildēt

 

Murgs...

1 0 atbildēt

domaju ar so kampanu kads grib loti uzpelnities.

1 0 atbildēt

norm. lai tik censhaas. labaak lai LEGALIZEE MARIHUAANU. tad juus redzeetu, ka paaris gadu laikaa mees buutu tik pat bagaati kaa holande uc.

1 0 atbildēt

:D

0 0 atbildēt

nez man rada video

0 0 atbildēt

Nu nezinu vai tas ir nepieciesams

0 0 atbildēt

bet tiesi niderlande cali iz vismazak bezdarbnieki :)

0 0 atbildēt

ārprāc :D

0 0 atbildēt

Kpc visi uztver nopietni?Man liekas ka tas ir LIELS joks.

0 0 atbildēt

jū, legalizēsim narkotikas, maucību un dzīvosim laimīgi. Degradācija jau ir visa problēma. Latvijai būs labs tēls ārzemēs, pēctam nebrīntieties par jauko tūristu attieksmi pret mūsu sievietēm. Vai es esmu vienīgais muļķis kurš uzskata ka valsti var glābt tikai kko ražojot? Piemēram... nu nezinu, ir tāda RŪPNIECĪBA un lauksaimniecība!!!!! Vainu šitas ir joks, vai arī kāds tiešām ir ļoti debīls domājot ka mēs dzīvosim visi laimīgi maukojoties.

0 0 atbildēt

Video nerāda. Un autoram maza kļūda pareizrakstībā virsrakstā. :)

0 2 atbildēt