local-stats-pixel fb-conv-api

Īsta vēstures stunda3

6 0

Šeit ir rakstiņs,ko domā mans skolotājs par deputātiem un nedaudz par mums pašiem! emotion Vairums jau ir patiesība! Atvainojos,ka šeit ir daži rupji vārdi jau iepriekš!

Ne tas vergs....

 

Ne tas ir vergs, kurš iekalts važās, bet tas, kurš sevi par tādu uzskata!Vai atcerēsimies burvīgo padomju laiku anegdoti- izdod likumu, ka visus vajag pakārt. "Augšā" atskan telefona zvans- striķi pašam jāņem vai arodbiedrība dos?Ar ko tad šis smirdīgais vergu bars atšķiras no tiem padomju laika vergiem?! Pensijas atņem? Ak atdod? Nē, lai mīļotā valsts(Repše)patur tās sev?!Algas nogriež? Nekas, mēs klusēsim!Vēl nogriezīs? Nu, arī klusēsim! Likvidēs visas sociālās garantijas? Nekas nebūs, tik un tā klusēsim!Es nevaru bez riebuma runāt par latviešu nāciju(?). Tāda grandioza pagātne( revolūcijas, latviešu strēlnieki, tas pats leģions), un tagadējie nožēlojamie radījumi! Šis pretīgais vīžaiņu bars nevar būt valsts!Taisnība jau ir lietuviešu ārlietu ministram Valdemarasam, kurš vēl 1919. (?) gadā teica, ka latvieši nav vēsturiska nācija un nekāda valsts viņiem (mums) nav vajadzīga.Не хочеш срать- не мучай жопу- pareizi jau vien krievu biedri saka.Tas ir smieklīgi- latvijas krieviem ir lielāka izpratne par valstiskumu, nekā mums par mūsu( nu, nez) pašu valsti!Mana dzimtā valoda ir angļu, to tad es arī tagad atkārtošu! Laiks vākties uz mājām... Infuzorijas var palikt šeit...

Bērns latvijas dubļos...

Šodiem vilkos no Maskačkas uz mājām un centrā ,pretī Origo, kur parasti laiku kavēja vienkājains večuks, tajos dubļos sēdēja bērns un ubagoja. Viss kā pie cilvēkiem- skolas soma plecos, likās ka uz ielas nedzīvo, tikai lūdza naudu. Ko lai saka- ļoti mūsdienīgi. Ja es būtu pārliecināts, ka tie mani santīmi viņam palīdzēja, vai tie ,kurus atdeva vēl kāds vīrietis- tad jau varētu justies daudz maz mierīgi. Bet nav šīs pārliecības! Pat ja skolnieciņš būtu nolēmis paniekoties ar konfektēm... Lai gan nedomāju- laiciņš pārāk jauks tādai izklaidei.
Tikai- nu nav pelnījusi pastāvēt šī nēģerija, kurā bērniem naudu jāiegūst tādā veidā! Un to nevar pamēģināt palūgt mātei vai tēvam , jo viņiem vienkārši var nebūt nedz naudas, nedz darba!Un šī patiesi "lieliskā"frāze TV raidījumā par Daugavpili- neņem to pankūku, tu jau bērnu dārzā ēdi... Paldies Eiropa! Mēs ar cieņu esam iegājuši 21. gs. Pērkon, nu sasper taču vienreiz šo odžu midzeni!!!!!

Valsts funkcijas ir...

Valsts funkcijas ir- drošība (bet no policijas ir palikušas tikai skrandas, rajona ceļa policijas priekšnieks dīrā zvērus Dānijā un jūtas laimīgs), veselības aizsardzība ( slimnīcas slēdz ciet, maksa par ārstēšanos aug, cilvēki dod priekšroku nāvei , nevis ārstēšanai), izglītība ( skolas tiek slēgtas, skolotāju atalgojums ir vienkārši smieklīgs, bet vispirms jau zaudētāji ir skolēni), nodokļu iekasēšana ( viens no Marsa reformē valsts ieņēmumu dienestu, ir, protams, īstais laiks).Bet, ja funkcijas netiek pildītas, vai mēs šo miskasti varam nosaukt par valsti ? vai tie ir valsts vadītāji, vai arī... kas?Kā interesēs mūs iznīcina kopā ar latvijas valsti?Es nekādā gadījumā nēesmu šīs miskastes patriots, bet mani grauž ziņkārība- tad kā interesēs tas viss notiek? Ko teiks ņerdziskie bāleliņi? ...Dodiet koferi !Āfrika, es esmu ar tevi !

Pasaka

Bija ne(atkarības) ēras 20. gads. Jau otro gadu latviju bija okupējuši marsieši.Pensionāri(vēl dzīvie) mīlēja klaiņot pa kapsētām- kā nekā tuvāk mājām. Visi latvijas atlikušie iedzīvotāji saņēma neapliekamo minimumu-100 gramus maizes dienā. Sevišķi strādīgie drīkstēja reizi nedēļā pie valdības nama aplūkot desas šķēli, kuru slēpa biezs stikls.Stātīja, ka kaut kur varot apskatīt pienu, taču cilvēki neticēja šīm tenkām. Un nebija jau vairs tik daudz to , kuri zināja, kas tas piens ir.Runāja, ka būšot eiro, lai gan cilvēki jau bija laimīgi aizmirsuši, kā izskatās nauda... Darba vietās , ja tādas vēl bija, katra diena sākās ar himnu jaunajam laikam... Džordž Orvel! Nu kāpēc arī tu rakstīji par latviju!?"2009."

Par to,kā Bībeli vajag lasīt!

Ja daži humanoīdi (?) būtu palasījuši Bībeli, viņi zinātu, ka tur ir pieminēti ne tikai 7 "treknie gadi".Ja būtu... Bet nebija! Un tagad mūs glābj kārtējais supermens- tikai ar to lidošanu tā pašvakāk, un apmetnis vazājas pa zemi... tiesa gan- kopā ar mums.Bet mūs viennozīmīgi izglābs!Kad?Tas taču nav svarīgi! Kaut kad- pirmos tūkstoš gadus būs grūtāk, vēlāk gan jau pieradīsim!Tikai nomoka viens jautājums- vai arī cepuri ubagošanai būs pašam jāpērk? Bet varētu taču to izsniegt, kopā ar PVN!Mantra- vis būs labi, vis būs labi...arī anālajā atverē dzīvo baktērijas... Uz priekšu!

6 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.draugiem.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 3

0/2000

Skarbi teikts.

0 0 atbildēt

Nu mans skolotājs saka tādus skarbus vārdus,bet ar humoru! :D

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt