local-stats-pixel fb-conv-api

Ir vai nav tā,spriežat paši.28

21 12
Vīrieši un sievietes. Vīrieši var būt arī sievišķigi,un sievietes var būt vīrišķīgas. Abi dzimumi,kuri daudzos gadījumos nevar iztikt viens bez otra. Attiecības,kāzas,kopdzīve,radīti bērni,par kuriem jārūpējās,ģimene,kas jāuztur.
Vīrietis bez sievietes-nekārdība mājās,nenomazgāti trauku kalni,netīra veļa. Taču,ne vienmēr,ir arī vīrieši,kuri dzīvo ar vīrieti vai vieni paši,un uztur savu dzīvesvietu kārtībā.
Sieviete bez vīrieša,nekāda problēma,taču mīļumu ko sniedz vīrietis lutinot,apdāvinot,izsakot komplimentu,tas ir daudz savādāk nekā tev to pasaka draudzene. Tāpat kā vīrieši,arī sievietes nereti ir kopā.
Pretējas dzimuma attiecības un viendzimuma attiecības ir atšķirīgas,bet tomēr,visi cilvēki. Arī viņiem kā arī mums ir tiesības mīlēt un mīlētam būt.
Kad novecosim,kādam tomēr mēs vēljoprojām liksimies skaisti ar grumbām uz sejas,raupju ādu un dzidru acu skatienu.
Kā arī,aizsargājam to,kas mums ir,pieder un ir jāaizsargā.Rūpējamies viens par otru. Un galu galā,kā mēs piedzimām,mēs arī nomirsim.


21 12 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000
nu nezinu gan, vai bērnam nav starpības par mammu saukt sievieti vai vīrieti emotion skolā vispār tādas "ģimenes" bērnam ir psc... noēdīs bez sāls
4 0 atbildēt
Izlasot rakstu un komentarus secinu, ka viendzimunu attiecības var pastāvēt, bet šādiem pāriem nedrīkst atļaut audzināt bērnus, jo bērna psihe un normas veidojas agrā bērnībā un vēlāk šos pamatus grūti izmainīt. Bērns mācās no cilvēkiem, kas apkārt un redzot viendzimuma vecākus, viņam liksies, ka tā ir norma un pats izaugs par tādu indivīdu kuru pievelk sava dzimuma pārstāvji, uzskatu, ka šādi tiks izjaukta dabiskā kārtība un pamazām izmirs cilvēki. Viendzimuma pāri un bērni nav apvienojami, lai dzīvo bez bērniem tikkai ar savu mīlestību! Mums nav tiesību apvainot citādos, bet ir tiesības aizstāvēt bērnus un nākotni no pilnīga kraha! Vienmēr būs šāda veida cilvēki, bet mums jācenšas, lai viņi netiktu mākslīgi radīti augot kopā ar pāri, kurā ir tikkai viena dzimuma pārstāvji!
4 0 atbildēt
pff pirmkart jociga galerija, otrkart nafig jus ta aizstavat izlaidigus, slimus homiisus? kapec berns butu jasapish ja tu izlaidibas pec esi kluvis par homiti? tik nesakat ka tas ir iedzimts 0.o tak kur tur bij petijums un paradijas ka berns piedzimst bisexuals, talaka personiba veidojas lidz pat 21 gadu vecumam, tie jaunakie tipa gejisi ir tiri jau smadzenes sajajushies vai tiri ari izlaidibas pec piekopj homo dzivesveidu.. aa un tas ir pretdabiski tomer, sakat ko gribat un milestibu nepinat ieksa lol
4 0 atbildēt
aa jinglas koments, galvenais tipa ka visiem labi, un tad pat piemetinaji ka bus gruti skola, loti sakarigi! interesanti cik labi ir bernam kuru pret pasa gribu iemet homishu gimene un tad skolaa(kur pavada daudz laika un kur veidojas raksturs) vinu vislaik apdirs pa to ka vina vecaki tad un sitadu, un vel vinu ta teikt nosledz no parejiem.. vinam negribesies iet uz skolu dabiski un berninsh nebus vainigs, ja vienaudzi vinu atstumj delj vecakiem 0.o bet protams tu man vari atrast tadu gadijumu kur ta ir un berninsh un visi dzivo laimigi un visiem labi yo!
3 0 atbildēt
Kamer tas lietas neskar mani..man vienalga...tomer esmu cilveks......
3 0 atbildēt
Nee, neatbalstu!
3 0 atbildēt
šis raksts ir par homoseksuālismu vai nāvi? Vai arī doma ir - visus homoseksuāļus nogalināt! Fuhr Fihrer!
3 0 atbildēt
Kapēc tā sieviete ir aizmigusi.? Garlaicīga fotosesija.? Nju tad tā nav sieviete.! :D
3 0 atbildēt
pilniig pajaat par homiishiem kamer neiesaista beernus...ja beerns dziivo netradicionaalaa gjimenee vinja uzskati par viiriesha un sievietes attieciibaam var tikt iespaidoti un tas ir fakts ka beerns ko taadu var uztvert kaa normu...tas ir pretdabiski, jo tadas attieciibas noved pie cilveeku kaa taadu izniiciibas paleenas bet tomeer...lai homoseksuaalji dara ko grib galvenais lai nekultivee to ka sabiedriibas normu un neiespaido beernus!PAR BEERNIEM TRADICIONAALA GJIMENEE! p.s. peec datiem pedofiili peec dabas daudzi ir arii homoseksuaalji...respektiivi ja ljaus tadiem adopteet beernus tad buus gruutaak izsekot tam vai berns tiek vai netiek seksuaali izmantots.
4 1 atbildēt
Viendzimuma attiecības. :d Tpfu. :)
3 0 atbildēt
patik bildes teksts bija vienkārš,bet paties emotion
3 0 atbildēt
Labāk tomēr būtu uzaugt homīšu ģimenē nevis bāreņu namā, ne?
3 0 atbildēt
lasit negribeju bet bildes nesapratu iznn*t pirmo:D
3 0 atbildēt
latviete nosliksti(un izvelies labak citu niku, savadak man kauns)! tas ka nav viduslaiki nenozime ka ir pielaujams viss pretdabiskais, tas ka pasaule iet dirsa rata nenozime ka tas ir labi un ta jaturpina!
3 0 atbildēt
interesanti visaadaa gadiijumā :D
2 0 atbildēt
ja iz veelejies buut par geju vai lezbieti, aizmirsti par beerniem.... SUKAS tas nav dabiski!!!
2 0 atbildēt
Žēl tevis Latviete, ka domā tik tuvredzīgi. Jādomā par sekām, nevis par, viņu mīlestību un to, ka ,viņiem ir labi! Bangout komentārs apraksta, kas notiks ar bērniem, kas aug viendzimuma ģimenē! Bērni ir daudz nežēlīgāki kā pieaugušie un šis bērns būs atstumts, radīsies visādi kompleksi. Un vēl, kas, ja būtu viduslaiki tev nebūtu nekādas teikšanas, jo visa varu būtu mums vīriešiem!
2 0 atbildēt
Hm,nekāda homo reklamēšana,vsp par viņiem tika tikai ieminēts,kāpēc visi aizsāka par homo runāt,man ar to nav nekāda sakara. krč,dzīves realitāte.
4 2 atbildēt
ah -_- vienalga
2 0 atbildēt
saprotu, bet tie pegiki tapat bez sievietes nevar... kadam tie berni ir jarada... sorry. geju atiecibas, slimiba un vairs nekas...
2 0 atbildēt