local-stats-pixel fb-conv-api

Iphone 4G12

58 7

emotion

 

Līdz iPhone 4G iznākšanai ir palikuši vairāki mēneši, taču baumas par to jau izplatās. Šodien analītiķi no "The Goldman Sachs Group" (Bloomberg) atklāja, ka iPhone 4G būs pieejams ap jūniju, tam būs uzlabota kamera, un, ka tas būs aprīkots ar skārienjūtīgu korpusu.

Pirmās divas ziņas ir vērts uzskatīt par patiesību. Jaunais iPhone būs pieejams vasarā un, ja Apple nevēlas atpalikt no pārējiem telefonu ražotājiem, tad telefons būs aprīkots ar, vismaz, 5 megapikseļu izšķirtspējas kameru.

Tādu lietu, kā skārienjūtīgs korpuss, Apple jau pagātnē bija patentējis. Viņi tiešām izrāda interesi tehnoloģiju jomā. Taču varam minēt, ka izdot telefonu ar skārienjūtīgo korpusu ir par agru.

'Minēšana' pagaidām ir vienīgais, ko mēs varam darīt, kad runa iet par iPhone baumām. Ar baumām mēs sastapsimies vēl biežāk, tāpēc esiet tam gatavi.

58 7 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://i4u.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000
epg avatarsepg

atbildot uz GoodOldFuzzy komentāru " ēh gribu kko dzirdēt pa google phone /nexus o... " ja tev gadījuma ir pieejams internets, nebūtu jābūt problēmai izlasīt 100 un vienu review par google phone / nexus one :)

4 0 atbildēt

interesanti kāda cena viņam buuus, bet taaa feins +

3 0 atbildēt

ēh gribu kko dzirdēt pa google phone /nexus one. iPhoni jau novazāta tēma

3 0 atbildēt

a kam mums tādus? Jo maksās 1000 dolārus ASV a pie mums vismaz 800 latus

3 0 atbildēt

O - šitas izskatās labi !

2 0 atbildēt

atbildot uz Assker komentāru " a kam mums tādus? Jo maksās 1000 dolārus ASV ... " Iphone būs piesaistīts pie LMT un vari nesatraukties par pārmērīgi augsto cenu.

2 0 atbildēt

Nepatīk izskats

1 0 atbildēt

atbildot uz Eco komentāru " Šis feiks jau tika Webā publicēts pirms 3GS i... " Tad piereģistrējies šeit un ieliec citu feiku :D:D

3 2 atbildēt

Tad kad varēs nopirkt, es arī pirkšu!

0 0 atbildēt

 

atbildot uz Assker komentāru " a kam mums tādus? Jo maksās 1000 dolārus ASV... " Nu tad pie mums apmēram 500 - 600 ls, bet tik un tā.  

0 0 atbildēt

Ka tik ne arī tikko apskatījos ASV nexus one maksā 750 USD pie mums viņu var nopirkt pa 650Ls :D:D tas aptuveni sanāk 1300USD :D:D

2 2 atbildēt

👍

0 0 atbildēt