local-stats-pixel fb-conv-api

Intervija ar ML.23

68 6

Rudens vakari ar citu cilvēku iepazīšanu- diezgan interesanti. Tad nu intervēju ML. Ko par viņu uzzināji- lasi. emotion

1. ML-Ko tas nozīmē un kāpēc tieši ML?

Nekas jau dižs nav apslēpts, ML ir mana vārda un uzvārda sākumburti. M - vārda, L- uzvārda. Īsti nezinu kādēļ izvēlējos šādu niku, jo sākumā mans niks bija mikipele123, bet es tā apdomājos, ka šāds niks ir pārāk neoriģināls un tad jau prātā iešāvās mani iniciāļi. Domāju, ka šāds niks man arī paliks vienmēr.

2. Cik jauna un no kurienes šī dāma ir ieraudusies?

Jā, patiešām esmu jauna, man ir tikai 13, piektdien paliek 14, bet tas jau nenozīmē, ka šādā vecumā mani raksti ir sliktāki, pēc spocēnu vērtējuma, tie ir diezgan labi. Nāku no Barkavas, netālu no Madonas.

3. Skatos, ka tavi raksti ir ļoti dažādi, dažādās kategorijās ievietoti. Kuras kategorijas tev pašai ir iecienītākas un kādas odziņas tajās paslēptas, kas tevi uzrunā?

Njā tā ir, domas raisās pašas no sevis un rakstus rakstu par dažādām tēmām, lai pašai interesanāk. Pašai vislabāk patīk rakstīt rakstus par aktuālām tēmām un par aktuālām lietām, tādēļ arī vairāk rakstu no manis ir sadaļā "Aktuāli". Protams, ka lielākā daļa no maniem rakstiem ir oriģinālraksti, jo mēģinu taisīt kvalitatīvus un patiešām labi lasāmus rakstus.

4. Vai arī pati brīvajā laikā nodarbojies ar kaut ko mūsdienu jauniešu vidū aktuālu? Vai tieši otrādi- ar ko nedzirdētu un neparastu?

Kā jau visi mani vienaudži cītīgi mācos, tā kā tagad skolas laikā vairs tik bieži rakstus nesanāk ielikt. Vēl spēlēju basketbolu un volejbolu, mēģinu daudz nodarboties ar sportu. Dziedu korī un vienkārši baudu dzīvi. Un ieteiktu to darīt, arī jums. :)

5. Kā patīk šis pelēkais laiciņš aiz loga? Kas ir tavas 3 lietas, kas drēgnos rudens vakaros liek tev sildīties?

Protams, ka īsti jau neiepriecina šāds laiks, bet nu nav jau laika, kad sūdzēties, jāpriecājas par dienām, kad vēl saulīte uzspīd. Rudens vakaros mani sasilda sega, kāda jauka filma un spoki.lv.

6.Varētu taču aizlaist uz kādu siltu zemīt vai saliņu, kur pasildīt kājas karstajās smiltīs, ne? Kura vieta tevi uzrunā? Un kuru noteikti vēlētos apceļot?

Jā, tagad it īpaši to vēlētos. Mani uzrunā Spānija ar savu siltumu un labajiem cilvēkiem, uz turieni arī noteikti vēlētos aizceļot. Vēl viens sapnis ir aizceļošana uz spožo Losandželosu, lai vienkārši tur pabūtu.

7.Taču pamazām var just Ziemīšus tuvojamies. Piparkūkas, mandarīni..ēdieni! Tātad- kura garšviela tev vislabāk garšo?

Ja ir runa par garšvielām, tad man garšo viss, kas ir skābs, vienkārši dievinu skābu garšu, bet kādu noteiktu garšvielu, izcelt nevaru.

8. Kas ir briesmīgākais, ko nācies apēst?

Noteikti, ka suņu barība. Nu protams, ka ne jau no brīva prāta es viņu ēdu. Spēlējām spēli, kur vajadzēja visādas ēdamas lietas, sajaukt kopā, tad tev aizsien acis un tev jāatmin, kas tas ir par ēdienu. Bija vienkārši pretīgi, pēc tam nācās 10 minūtes skalot muti.

9. Ko dari pēc tam, kad esi kārtīgi palutinājusi vēderu? Kuru sporta veidu visvairāk atbalsti?

Piesēžos pie datora un uztaisu kādu cepīgu rakstu spoki.lv. :) Kā jau minēju, ka spēlēju basketbolu un volejbolu, bet vairāk tomēr piesaista tieši basketbols. Nu tad arī kādreiz nākas padzenāt bumbu.

10. Klau, es te tā aizdomājos par siltajām zemēm...Vai apsver iespēju pēc kāda laika pamest valsti pavisam? Vai tomēr "staigāsi kaut ar nodilušām pastalām", bet paliksi savā zemē?

Tā kā man ir tikai 14 (atļāvos jau teikt 14), tad vispār neesmu pat apsvērusi domu, pamest Latviju. Gadi ies un tad jau laiks rādīs, vai palikšu tepat Latvijā, vai došos labākas maizes meklējumos.

11.Apraksturo savu ideālu! Karstasinīgs spānis vai bāls vācietis? Kas ir tas, kas tevi pievelk pretējā dzimumā?

Patīk puiši ar zilām acīm, dziļu skatienu un dziļām domām par dzīvi. Mani pretējā dzimumā piesaista dabiskums, lai cilvēks nepārspīlē un ir reāls, tas laikam arī ir tas galvenais.

12. Kā ar tevi pašu? Ir dzimumzīmītes, kuras atrodas interesantās vietās?

Nu nav jau nekas īpašs, zaļganbrūnas acis, gari brūni mati. Uhh, dzimumzīmju ir daudz, uz pleca, uz vaiga, bet par interesantām vietām, laikam tas nenosauksi.

13. Kāds ir tavs dīvainākais ieradums? Kā tu pie tā tiki?

Es mēdzu pa naktīm staigāt uz virtuvi, lai kaut ko iekostu, es vienkārši nevaru izturēt līdz rītam un man vajag kaut ko ieēst.

14. Kāda, tavuprāt, ir kaitinošākā skaņa?

Oda dūkšana nakts vidū. Ja kāds ods pagadās, tad tam sekos uzreiz nāve, tā kā odi sargieties.

15. Cik liela ir tava ticība paranormālām lietām- spokiem, NLO utt.? Ir nācies ar ko biresmīgu saskarties?

Īsti nezinu vai ticu tam, vai nē, jo apziņa tic, bet kad padomāju dziļāk, tad kļūstu reāla un tas viss liekas suņa murgi. Jā bija tāds viens atgadījums, kad mēs devāmies ekskursijā un viens no pieturpunktiem bija baznīca, mēs visu apskatījām, mums daudz ko stāstīja, līdz pēkšņi es gāju garām svecei un man aizdegās mati, labi, ka skolotāja to momentā ieraudzīja un nodzēsa. Un galvenais, ka mati aizdegās aiz tās sveces, kurai augšā bija sargeņģeļa svētbilde. No tās reizes es ticu, ka katram ir kāds sargeņģelis.

16. Kas jauns tavā playlistē? Kura dziesma tev saistās ar, ak, jau pagājušo vasaru?

Uhh daudz kas: Rihanna, Tinia Tempah u.c. Ar vasaru man saistās grupas Hurts dziesma Stay. Kādēļ paskaidrot nevarēšu, vienkārši piesaista šī dziesma.

17.Es par/pret marihuānas legalizēšanu Latvijā?

Noteikti, ka pret. Kāpēc, to paturēšu pie sevis.

18. Atbalsti viena dzimuma attiecības?

Nu ja jau, piem: meitenei nepiesaista pretējais dzimums, tad neko darīt, viņai taču tāpat gribas kādu mīlēt. Bet vispārīgi mani šī tēma neuztrauc, ja cilvēki vēlas attiecības ar sava dzimuma cilvēkiem, tad tik uz priekšu, es jau šķēršļus nelikšu. Bet pašai tas liekas diezgan savādi.

19.Pieskaiti sevi pie dzīvnieku mīlules? Vai jūsu mājās arī ir kāds spalvainojums? ( Vai bezspalvainis)

Jā, noteikti, patīk dzīvnieki, īt īpaši suņi. Nē, par nožēlu mājās neviena plušķaina nav, bet gan jau nākotnē.

20. Kuras īpašības cilvēkos vērtē visaugstāk?

Neliekuļošanu, Taisnības teikšanu, lai kā būtu un, lai cilvēks ir vienkārši dabisks.

21. 3 baudāmākās lietas dzīvē?

Sports, Vasara, Ceļošana

22. 3 lietiņas, kuras mēs par tevi nezinam-?

Hmm 1. Uzvārdu neteikšu,draugos tāpat uzzināsiet, bet vārdu gan - tātad mans vārds ir Madara. 2. Dzimšanas diena 28 - oktobris. 3. Draugos mani var atrast šeit - http://www.draugiem.lv/user/2983533/

23.Visbrīnišķīgākā smarža uz šīs zemes-?

Mandarīna smarža. [lickē]

24. Ar karstu šokolādes smaržu intervija iet uz beidzamo galu. Vai ir kaut kas, ko vēlies ieteikt/ novēlēt pārējiem?

Tātad mīļie spocēni, novēlu jums, neaizmigt tumšajos ziemas vakaros, priecāties par katru saules stariņu. Un visbeidzot esiet dabiski. P.S. Neesiet vieglu plusu krājēji, labāk pāris dienas patulkojiet kādu rakstu un, tad liekat to par oriģinālrakstu, ticiet man, lielāka atzinība jums un tīrāks spoki.lv. :)

Paldies ML par atbildēm! Bija prieks sadarboties. :)

68 6 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 23

0/2000

 

18. Atbalsti viena dzimuma attiecības?

Jā, noteikti, patīk dzīvnieki, īt īpaši suņi. Nē, par nožēlu mājās neviena plušķaina nav, bet gan jau nākotnē. :D:D:D:D

12 2 atbildēt

ŠĪS INTERVIJAS IR NEDROŠAS,MANUPRĀT,JO JA KĀDAM GRIBĒSIES,TAD ATRADĪS 13 GADUS VECU MEITENI NO BARKAVAS!  

emotion + emotion = izvarošana 

7 0 atbildēt

 

Kuras īpašības cilvēkos vērtē visaugstāk?

Sports, Vasara, Ceļošana Tās ir īpašības ? emotion

5 1 atbildēt

man patiik kaa tu saakumaa ciitiigi sleepj savu vaardu un uzvaardu, a beigaas iedod linku uz draugiem.lv emotion

4 0 atbildēt

izskatās, ka bik sūdīgi esi iekopējis. Ne sūda nevar saprast xDDDDDD

 

 /// 22. 3 lietiņas, kuras mēs par tevi nezinam-?  Mandarīna smarža. [lickē] //  sakarīgi xD

3 0 atbildēt

ROFL nu :D

0 0 atbildēt

uzvārds draugos nav īstais? vai arī wnk fail? :D

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Diezgan normāla meitene, bet dažas atbildes nesakarīgas nedaudz! emotion

1 7 atbildēt

kas tas tāds? cielaviņa?

0 10 atbildēt