local-stats-pixel

Interneta sludinājumā piedāvā "nopirkt" Dienvidu tiltu4

Populārajā interneta sludinājumu portālā "ss.lv" šorīt bija ievietots sludinājums, kurā piedāvāts iegādāties Dienvidu tiltu.

Patlaban šis sludinājums no portāla ir izņemts. Pie sludinājuma bija pievienota bilde no vakardienas tilta izturības pārbaudes, kurā redzams, kā tilts slodzes ietekmē ieliecas. Sludinājuma tekstā bija teikts: "Pārdošanā nonācis Dienvidu tilts. Tika pielietots pārāk daudz alkohola darba laikā, tāpēc sanācis bišku pašķībs, bet tas nekas. Būs vieta, kur izvietot jūsu mazdārziņu vai daudzstāvu auto stāvvietu. Par kaimiņiem ar var nesūdzēties, uzvedas klusi. Ideāla pieeja peldvietai."
Kā tilta "cena" tika minēti 8,41 miljons latu, platība - 36 100 hektāri, bet atrašanās vieta - Rīgas rajona Krimuldas pagasts. Kā ziņots, vakar notikusī Dienvidu tilta slogošana apliecinājusi, ka tilts ir drošs un gatavs nodošanai ekspluatācijā, aģentūru LETA informēja Rīgas Tehniskās universitātes Ceļu un tiltu katedras speciālistu grupas katedras vadītājs Ainārs Paeglītis. Dienvidu tilta slodzes pārbaudes laikā vizuāli varēja konstatēt, ka tilts slodzes ietekmē ieliecas. "Šāda parādība slogošanas laikā tēraudbetona tiltiem ir pavisam normāla, jo tilts tiek pārbaudīts ar maksimālo slodzi - līdzīgi kā cilvēkam ejot pa laipu - laipa ieliecas, un, slogojot tiltu ar maksimālo slodzi, tas reaģē tāpat," skaidroja Paeglītis. Viņš arī norādīja, ka esošie tilta pārbaudes ar noslogojumu mērījumi rāda, ka ielieces atbilst projektā noteiktajām un pēc slodzes noņemšanas nesaglabājas, kas liecina, ka tilts ir drošs.
19 8 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000
ehh un es tieši meklēju tādu īpašumu, tgd nekā emotion emotion
1 0 atbildēt
:D
0 0 atbildēt
Noteikti duuja ievietoja!
0 0 atbildēt
damn un es tieši domāju, kur lai izmet nedaudz naudas :D
0 0 atbildēt