local-stats-pixel fb-conv-api

Interneta slepkava16

165 0

 

Diezgan šokējošs stāsts, ja godīgi.

46 gadus vecā Jūlija Pečeneva izdomāja ideālu slepkavības shēmu, izvēloties vientuļas sievietes, kuras ir līdzīgas viņai.
Laiciņu atpakaļ kādu Maskavas kvartālu satricināja šokējoša ziņa. Jauna ģimene, kura nupat pārcēlusies uz dzīvokli kuru īrēja, uz balkona atrada vairākās daļās sadalītu ķermeni.


- Te arī sākās mīklas,- stāsta policisti, kuri atklājuši slepkavību. - Līķa idenditāti atklāja. Tā izrādījās dzīvokļa saimniede. Taču jaunā ģimene apgalvoja, ka nesen runāja ar pašu dzīvokļa īpašnieci.

Pārbaudījām visus dokumentus, noprasījām kaimiņus - viss sakrita: tā ir 46 gadus vecā Svetlana Sokolova, dzīvokļa īpašniece. Dzīvokli viņa pārdeva dažas dienas atpakaļ.

- Kā līķis atradās uz balkona, ir pilnīgi nesaprotami!- stāsta policisti. Viņi pat sāka ticēt poltergeistiem!


Viss izrādijās daudz vienkāršāk. Slepkava internetā nemitīgi meklēja cilvēkus, kuri ir līdzīgi viņai. Pārsvarā ''Odnoklassniki.ru'' un ''Vkontakte.ru''. Meklēja sievietes bez draugiem un radiniekiem. Tad viņa ieguva upura uzticību, nogalināja viņus, pārdeva dzīvokļus, ņēma kredītus pēc upura pasēm.

Pēdējais upuris - Svetlana Sokolova. Ar Svetlanu slepkava iepazinās saitā ''Odnoklassniki.ru''. Tur arī saprata, ka Svetlana ir vientuļa. Atradās kopīga interese - suņi. Tikšanās laikā Svetlana tika nogalināta, bet viņas vārdā (slepkava un upuris bija ļoti līdzīgi) slepkava pārdeva dzīvokli.

165 0 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Viņai šķība seja!

18 0 atbildēt

Bet tie slepkavas dažreiz tik gudri ir... Nebija pateikts, cik tad viņa šādi dzīvokļus ir pārdevusi?

9 0 atbildēt

Tie slepkavas tik gudri maitas! :D

8 0 atbildēt

gudri, gudri.. man tāds plāns nekad neiešautos prātā :D

7 0 atbildēt

Man personīgi ir šausmīgi žēl tās nogalinātās siebvietes (Svetlanas Sokolovas). Tāda lādziga dāma izskatās, vientuļa, viņa gribēja vien atrast labu draugu. Aj krč pasaule grimst bezdibenī. Pārāk daudz slimo saradušies

5 0 atbildēt

Bljaa,gudri izdomats....

6 2 atbildēt

Tas ir stulbi tā dariit :||

4 0 atbildēt

atbildot uz Fliperiso komentāru " Bljaa,gudri izdomats.... " Tā kā līķis tika atstāts uz pārdotā dzīvokļa balkona, nemaz tik gudri nav

3 0 atbildēt

 peza

3 0 atbildēt

 

atbildot uz Elenyte komentāru " Bet tie slepkavas dažreiz tik gudri ir... Ne... " Nē, nebija :) Bet domāju, ka kādus 10 noteikti :)  

2 0 atbildēt

neko gudra nav ja tik stulbi izdara, ka atstāj sagraizītu līķi uz balkona.. WTF?! xD

2 0 atbildēt

arprats !

2 1 atbildēt

internet kills :)

2 1 atbildēt

man viņas ņešķiet īpaši līdzīgas, vienīgais tas ka abas ir blondīnes!

0 0 atbildēt

baigā vecene xD

0 0 atbildēt
gia avatarsgia

atbildot uz Sokjis komentāru " Tie slepkavas tik gudri maitas! :D "

Maitas.  

0 1 atbildēt