local-stats-pixel fb-conv-api

Ieteikums visiem spameriem!!!9

82 3

Pēdējā laikā spokos uzrodas daudz ļoti interesantu indivīdu, kas nodarbojas ar tā saucamo spamošanu komentāros. Viņi nespamo caur saviem profiliem, bet gan anonīmi. Šodien pat kāds indivīds bija pahakojis manu wifi tīklu un nedaudz paspamojis spokos un citās vietās, kā rezultātā secināju, ka ja wifi tīklam ir uzlikts pat MAC filtrs vienalga kāds gudrelis spēj kaut ko izdarīt ar brīvi lejuplādējamu progu vārdā backtrack, bet ne par to ir šis stāsts. 

emotion

Tātad visiem spameriem un potenciālajiem spameriem labāk noziedojiet pāris USD sava linka popularizēšanai kādā no traffic vai PTC saitēm, kuras uz šo procesu pelna naudu. vidēji 1000 kliki uz tavu linku maksās nieka 8$, kas nebūt nav dārgi, jo tu zini, ka tev būs tie kliki, nevis kaut kur bezcerīgi spamojot. 

 

Kas ir PTC  Tas ir pats elementārākais interneta bizness Pay To Click, kurā kāda maza mājaslapa var sev savākt popularitāti, savukārt tie kas spaida šos linkus viņiem par to maksā piem 0.001 centu par linku, bet šaubos, ka tā var kko nopelnīt. Papētīju googlē, ka šajās vietās cilvēku apgrozījums ir pietiekams, lai nopirktu savam linkam 1000 klikus, jo vidēji daudzās saitēs uzturās online  pāri 1000 lietotājiem.

Varētu vēl papildināt kaut ko par google adsense vai LTC virszemes TV un internetu, bet domāju par to daudzi jau zin, jo spoki paši balstās uz google adsense.

82 3 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Spameri ir daudzu portālu bieds, bet ja nebūtu spameru, tad moderiem nebūtu ko darīt :D

5 1 atbildēt

Sapelniit tajos PTC varbuut arii, ka neko nevar, toties nopirkt tos klikskjus var krietni leetaak nekaa $8/1000... Bet shie saiti paarsvaraa atljauj reklameet tikai saitus anglju valodaa.... Taadeelj nedomaaju, ka visaada veida spameri tik aatri izmirs ;)

2 0 atbildēt

Es ,godīgi sakot,  nevienu spamu šeit nēsmu redzējis vai katrā ziņā neatceros, ka tāds ir bijis - par ko brēka?

3 1 atbildēt

atbildot uz TheOne komentāru " Es ,godīgi sakot,  nevienu spamu šeit nē... " hmmm arii fakts, LOL... labs jautaajums :D

2 0 atbildēt

Tpc ir domātas reklāmu banneri piemēram spoki.lv Ieliec?

Bet nespamo.

2 0 atbildēt

Es neesmu spameris, bet tie, kas ir, ieklausieties kamaza teiktajā, jo tiešām kretinē tie spameri...

2 1 atbildēt

var to tekstu Latviski un lielākiem burtiem uzrakstīt - neiebraucu!

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt