local-stats-pixel fb-conv-api

Ietaupi 696 latus8

161 2

Tuvojas vasara. Pieļauju, ka daudziem no Jums arī eksāmeni (9. klases/12. klases). Tā kā Jūs eksāmenus būsiet nokārtojuši ļoti labi (lasīt: kā maksimums tikai viens no līmeņiem nav A), vecāki Jums uzsauks (vai Jūs paši nopirksiet sev) lidojumu uz ārzemēm. Pieņemsim, ka Jūs lidosiet uz Barselonu. Skaistas meitenes, skaists laiks un skaista pilsēta. Ko vēl vajag? Ak jā, biļeti vajag.

Tad nu, kā jau mēs visi zinām, tad sagrabējušais Ryanair uz Barselonu no Rīgas nelido. Neko darīt. Pirksim biļeti airBaltic. Lētākā biļete 378 LS. ĀRPRĀTS! Bet jālido ir.

Kā šo lielo naudas patēriņu padarīt nedaudz patīkamāku? Pavisam elementāri. Nopērkam biļeti. Sagaidam lidojuma dienu. Dodamies uz lidostu pēc iespējas vēlāk. Vēlams, lai rindā uz check-in Jūs būtu paši pēdējie. Kāpēc? Tāpēc, ka tādas kompānijas kā airBaltic pārdod vairāk biļetes kā ir vietas lidmašīnā. Jau atkal kāpēc? Tāpēc, ka bieži vien kāds cilvēks uz savu reisu vienkārši neierodas, bet vietas vienalga paliek aizpildītas (jo ir pārdotas vairāk biļetes kā vietas). Ko darīt, ja nu tomēr visi ierodas? (lasīt: ierodas tāds krāns kā mēs, kurš ir pēdējais check-in rindā). Nu neko, dosim viņam sēdēt biznesa/pirmajā klasē, jo ekonomiskajā klasē vairāk brīvu vietu nav. Jauki. Atveram airBaltic mājaslapu, skatamies, cik tajā pašā dienā maksā biļete bizensa klasē: opā, 1074 LS. Ko secinām? Esam ietaupījuši 696 LS, sēžam daudz ērtākā vietā, lasām avīzes un jūtamies kā karaļi.

Negarantēju, ka tas vienmēr izdosies, bet man tas ir izdevies 2 reizes.

161 2 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

haha.. labs triks. :D

9 0 atbildēt

meitenes :D

1 0 atbildēt

Man ir bijis, ka tieši uz manu vietu ekonomiskajā klasē bija pārdotas 2 biļetes un mani pārsēdināja uz biznesa klasi- Just Luck.!!

1 0 atbildēt

nu kuram pietiek drosmes? davai! emotion

0 0 atbildēt

Ar Ryanair uz Barselonu var aizbraukt no Kauņas

0 0 atbildēt

Bet tgad jau var atrast ari tās lētās biļetes, tās gan laikam jāpērk laiciņu iepriekš, bet nu.. ir gadījumi, ka uz Portugāli caur Londonu aizlido turp atpakaļ par 20 latiem. Tāpat uz Londonu par 5Ls utt 

Vispār.. kāds zin, kur tos lētos piedāvājumus meklēt? :D 

0 0 atbildēt

Man ir bijis, ka mani Qatarā pārsēdināja no ekonomiskās uz biznesa! Tāds lukss.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt