local-stats-pixel fb-conv-api

IQ un gudrākie cilvēki10

62 4

 

Retums ir tie, kam piemīt ģeniālas loģiskās domāšanas spējas, tālredzība un ārkārtīgi asas uztveres spējas. Šādi cilvēki ir nākamais solis mūsu cilvēces evolūcijā. Cilvēka evolūcija nav beigusies tā kā to daudzi uzskata. Varbūt fiziski tā ir beigusies, taču garīgi mēs joprojām esam sākuma, attīstības stadijā.

 

http://iqtest.dk Šis ir viens no oficiālajiem Mensas izstrādātajiem IQ testiem. Varat izmēģināt uz ko esat spējīgi un uzreiz pēc izpildīšanas saņemsiet rezutātus.

Reklāma
Reklāma
62 4 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 10

0/2000

par 5. - njā, žēl, tik gudrs un strādā bārā, bet tāda jau ir dzīve.

par 6. - šķībacainie baigi gudri, piem. japāņi - to tik vien dara kā ražo kompjus un robotus.

4 1 atbildēt

Mans IQ ir 100. Normāls.

1 0 atbildēt

Un kā ar Stephen Hawking? skaidri neatceros cik viņam bija, bet manliekas ka viņš šeit iederas... :)

0 0 atbildēt

shaja testaa 130 dabuju.

0 0 atbildēt

136. bet tas neko nenozīmē. šis bija tikai vizuālās loģikas tests.

0 0 atbildēt

atbildot uz niks komentāru " man 107. ūn man ir 13 gadi. tas nav baigi lab... " nē tas nozīmē ka tu atpaliec par ~ 8 gadiem!

0 0 atbildēt

IQ testi ir diezgan neobjektīvi. Pirmkārt rezultāts ir atkarīgs no pieredzes - jā cilvēks daudz trenejas pildot IQ testus, jo labāks rezultāts. Otrkārt pasaulē ir milzīgi daudz cilvēku, kuriem ir ļoti augsts IQ, bet ne ar ko citu viņi neiceļas (nav sasniegumu kultūrā, zinātnē, politikā u.t.t.). Jā tu spej ātri risināt loģiskus un metemātiskus uzdevumus, tas nenozīme, ka tu esi ģenijs, dzīvē sasniegsi virsotnes u.c. Jo tas nav noteicošais.  Tāpēc nevajag uztvert IQ testus nopietni.

0 0 atbildēt

Jā šis ir loģiskās domāšanas tests, tas parāda nevis tavu gudrību un cik daudz tu zini, bet gan to kā tu pieej dažādām lietām un kā tu spēj tās atrisināt, likumsakarību meklēšanu,attpību utt.

Tiem kam šis liekās pārāk viegls vai saka ka uz haļavu var atrisināt pamēģiniet  http://mensa-test.com/ vai  http://www.mensa.org/workout/quiz/1

0 3 atbildēt