local-stats-pixel fb-conv-api

Horoskopi.3

Auns
Gadu mija saliks visu „pa plauktiņiem”. Smagi lēmumi un stindzinošs ekonomiskais klusums nav tas, ko Mežāža pārvaldītajā laikā karstasinīgajam Aunam būtu viegli pieņemt sev par labu esam. Labvēlīgs laiks, ja vēlas pabeigt daudzus iesāktos darbus, kā reiz, priekš gada bilances nodošanas jebkurā dzīves sfērā. Ieteicams nekonfliktēt ar likumu un ievērot disciplīnu.


 Vērsis
Daudz priecīgu brīžu. Galvenie notikumi risināsies garīgā plānā, jo, teikšu godīgi, par praktiskiem ieguvumiem nebūtu vēlams runāt, ja vien negrib Tevi satracināt. Vērši skatīsies ārzemju virzienā. Studējošajiem sesija noteiks galveno dienaskārtību, jo slinkuma maiss būs jāmet kaktā.


 Dvīņi
Skriesi pret vēju! Daudz liktenīgu situāciju. Riskēt nav pamata. Nonāksi situācijās, kad iekšējais bērns būs pakārtots gaidāmam, dzimušam vai plānotam bērnam. Janvāra sākumā smiekli nenāks un nauda kaut kur kavēsies...


 Vēzis
Ģimeniskuma un attiecību mēnesis. Daudz spēka tiks likts uz darba altāra. Svētkos jāuztur pavarda siltums un mazāk jāsatraucas par galdā liktajiem labumiem. Lai arī kā negribētos, bet paša raizes izrādīsies mazsvarīgākas par notikumiem ar partneri. Pietrūks kāds tuvs cilvēks no partnera puses.


 Lauva
Uzņemtais ātrums būs gana liels, tamdēļ jāsargās no sānslīdes. Būs gan priecīgs prāts, gan no abiem galiem apdegušais pīrāgs. Saudzīgāk jāizturas pret to, kurus mīli. Pats savām sajūtām līdz galam nevarēsi uzticēties, jo bieži mainīsi lēmumus. Svarīgi, lai dokumentācija būtu ideālā kārtībā, jo interesi izrādīs kontrolējošās institūcijas.


 Jaunava
Normāla Jaunava jau neatzīsies, ka ir apmierināta, bet no mierīgās murrāšanas pie krāsniņas, to varēs noprast. Dažas Jaunavas svētkus pavadīs neierastos apstākļos. Radošs piegājiens un situācijas, kas kā veci grābekļi vienmēr mētājas pa kājām. Gribēsi brangāk nekā parasti apdāvināt savus mīļotos.


 Svari
Pārmaiņas mājas dzīvē. Svinības labāk sagaidīt ģimenē, jo daudzējādā ziņā tā kā šoreiz –vairs nebūs nekad! Svētkus atcerēsies uz sentimentāls nots. Draugi nāks kā pestītāji, atdzīvinot, uzjautrinot un ļaujot noturēties virs ūdens. Lieka piesardzība nekaitētu.
Skorpions(24. okt. - 21. nov.)
Turpmākais mēnesis tiks saistīts ar piespiedu pārmaiņām un aktīvu tirdzniecību. Skorpioni vairāk nekā citi „ķemmēs bodes” svētku gaidās. Atrast kaut ko pa prātam būs pagrūti. Pa pasauli skraidot, var saķert nevajadzīgus baciļus un idejas. Grūti sapratīsies ar politiķiem un ierēdņiem.


 Strēlnieks
Gada atskatā pie ailītes „ienākumi” atstāsi treknu jautājuma zīmi. Turpmākais laika posms nav mērāms naudas zīmēs un izdevībās. Pēc iespējas jānostiprina savas ieņemtā stāja un nostāja. Vieglprātīgi dzīvojošie Strēlnieki attapsies neērtās pozīcijās. Radošie un talantīgie tāpat sapratīs, ka ne jau komfortā un naudā laime. Labo sokas mācības un interesants ceļojums, ja prot sakārtot praktiskus jautājumus.
Mežāzis(22. dec. - 19. jan.)
Pēc tā kā jūtas mēneša gaviļnieks visi apkārtējie varēs spriest, kas gaidāmajam gadam padomā. Pārmaiņas ir tikpat neizbēgamas kā sniega kupenas Latvijā. Daudzas agrāk izlemtas lietas vajadzēs pārskatīt un no jauna atrādīt, pierādīt, pārdarīt. Taupības nolūkos sala vecīti vai rūķi tēlosi pats.


 Ūdensvīrs
Atgriešanās pie pirmsākumiem. Gremdēšanās garīgumā, grāmatās vai vienkārši ņemšanās ap TV, dekoderi un savas brīvības ierobežošanu. Atgriezīsies interese par agrāk iepazītu partneri. Darīsi novārtā pamestas lietas. Tev interesantas lietas var nesastapt atbalstu vai tikt noraidītas jau pašā saknē.


 Zivis
Neatkarīgi no vecuma dvēseles jaunība spārnos. Citiem būsi kā gulbītis, kas aiznes uz laimīgo zemi. Ne cik ilgi un sapratīsi, ka pārējie ir par smagu, gluži kā reklāmas vīriņi sēž uz kakla. Daudz kulturālu garšas kārtojumu. Darbu var atrast tur, kur citi pat tuvumā neietu.

14 3 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

itkaa jau atbilda bet tad es saku lasit citus un neatradu nevienu kas neatbilstu man :D

0 0 atbildēt

man šis izklausās pēc janvāra horoskopa, jo janvārī ir mežāža zīme ...

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt