local-stats-pixel fb-conv-api

Hip-hops nav tikai mūzika, tā ir vesela kultūra6

44 4

Pirmkārt, katram gaumes ir dažādas.

Otrkārt, nevienam negribu uzpiest, taču gribu informēt, lai nerastos nepareizie stereotipi.

Kopš hiphopa dzīvesstila rašanās Bronksā, tas ir izplatījies visā pasaulē. Pirmā fragmentārā informācija par hip-hop un grafiti kultūru Latvijā parādījās 80. gadu otrajā pusē līdz ar dīdžejiem, kuri jauniešus pasākumos iepazīstināja ar andergraunda mūziku un tai atbilstošo kultūru. Pēc Latvijas neatkarības atgūšanas šī kultūra progresēja, bet, sākoties 21. gadsimtam, hip-hops progresē ar katru gadu, lēnām kļūstot par vienu no dominējošajām un visstraujāk attīstījošākajām subkultūrām Latvijā.

44 4 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

vismaz HH ir mūzika ar jēgu, nevis ''I JUST HAD SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEX''.  LV HH arī nav zemē metams, protams, ir daži izņēmumi.

4 0 atbildēt

Nekādu iebildumu pret mūziku, kamēr šie man nenāk virsū un kasās par tēmu, ka ir vislabākie/krutākie. Par nelaimi... visbiežāk to dara šīs mūzikas klausītāji/veidotāji.

4 2 atbildēt

Hiphops nav mūzika... tā skan loģiskāk! :)

4 2 atbildēt

hip-hopā mani kaitina tikai viena lieta, izpildītāji bieži savā lirikā iekļauj tekstus , kā "es runāju par to, ko citi pat neatļaujas domāt", utt., taču reāli neko diži "revolucionāru" no viņiem izspiest nevar. tas liekas diezgan infantili.

 

tā kā raksts pats par sevi labs, + no manis.

2 2 atbildēt

labs raksts Linduk

0 0 atbildēt

Heitojat mani cik gribat,bet man tā "mūzika" liekas pilnīga huiņa.Katram savs ;)

2 4 atbildēt