local-stats-pixel fb-conv-api

Gulbis: šī ir mana lielākā uzvara4

23 1
Pēc uzvaras Brisbenas «ATP World Tour 250» sērijas turnīra pirmās kārtas mačā pār pasaules trešo raketi serbu Novāku Džokoviču latviešu tenisists Ernests Gulbis atzina, ka šī bijusi viņa lielākā uzvara, bet ne skaistākā spēle karjerā.

«Man iepriekš ir bijuši skaisti zaudējumi, tāpēc šī ir lielākā uzvara, taču nebūt ne mana labākā spēle tieši snieguma ziņā,» pēc spēles izteicās Gulbis, kurš pirmo reizi pieveica kādā turnīrā ar pirmo numuru izlikto tenisistu.

«Zināju, ka nedrīkstu steigties, kā man bieži gadās. Redzēju, ka viņa pirmās serves procents ir zems, tāpēc zināju, ka varu uzvarēt pie viņa serves,» uzsvēra latviešu tenisists. «Centos koncentrēties katrai izspēlei, lai nesanāktu kā iepriekš, kad pirms izšķirošajiem geimiem un mačbumbām biju priekšlaicīgi nodomājis, ka esmu jau uzvarējis.»

Gulbis atteicās komentēt, vai rakešu maiņa varētu būt traucējusi Džokovičam. «Nevaru komentēt, kā tas ietekmēja viņa sniegumu. Spēles laikā par to nav laika domāt. Arī es esmu mainījis raketes, lai gan tikai viena modeļa ietvaros, bet pašlaik visas savas jaunās raketes jau esmu salauzis un gaidu jaunas.»

Otrajā kārtā Gulbja pretinieks jau gaidāmajā naktī būs Francijas tenisists Pols Anrī Matjē, kas ar 6:3 un 6:3 pieveica krievu Teimurazu Gabašvili. Trešajā kārtā no izliktajiem tenisistiem pretī var trāpīties čehs Tomašs Berdihs, kas turnīrā izlikts ar piekto numuru. VĒL PAR ŠO VAR PALASĪT TE ---> http://www.apollo.lv/portal/sports/2273/articles/145697

23 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 4

0/2000
Malacis prieks par viņu
2 0 atbildēt
pozitīvs tēls!
2 0 atbildēt
Tā turēt!
2 0 atbildēt
tālu tiks!
2 0 atbildēt