local-stats-pixel fb-conv-api

Gribu wasaruuu!15

38 2

fonofest un zveeraa! te ir sho festivaalu bildes.. shie ir tikai diwi festivaali, kuri notiek wasaraa,, bet notiek desmitiem,, taapeec no wisiem bildes te reaali nebuutu iespeejams salikt! daudzi domaa, ka shie festi domaati tikai metaalistiem, kuri piedzeras.. bet taa naw! shajos festivaalos ir tieshaam labas izklaides,, taas mees te wareesim apluukot pashi- skeitoshana, bmx, futbools. wolejbools, alternatiivais alpiinisms, dublju vannas, peldeeshanaas, filmu skatiishanaas, loku shaushanas sacensiibaspozitiiwaa gaisotne, un attieksme no wisiem! un weel un well.. .. bet protams neizpaliek arii dzershana, kaa jau katraa festivaalaa..ir arii dazhi kritushie.. pats meegjinu apmekleet wisus shaada weida pasaakumus, bet wisus naw iespeejams apmekleet, jo biezhi notiek wienaa dienaa diwi.. baac,, kaa es gribu wasaru!!!!!!!!!!!wisu shito friikoshanos, plostoshanu, futboolu, kuraa vienmeer zaudeejam.. :D un protams aardiishanos pie labas muuzikas! :)piedodiet, ka video ir tikai no fonofesta,, jo zveeram nebij oficiaalaa video..

« 1  2  3  4  5 »
38 2 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

atbildot uz Verbatim komentāru " te brauc kārtīgi aizliet mūli un pakratīt gal... " kas kuram saitsaas ar festivaalu.. citam pidzerties liidz nemanjai, citam nordaazties ar peec iespeejas wairaak meiteneem, citas vnk izklaideeties..

1 0 atbildēt

mee too grib vasaru on fono :))

1 0 atbildēt

Zveers ir vienk labaakais taada veida pasaakums kuraa jelkad esmu bijis. Taa ir lieta kas aizrauj :)

1 0 atbildēt

ehhh šogad tieši nebiju uz nevienu festu nadas makā galīgi nebija. Bet nu Zābāks un  2 Zvēri un 2 fonīši un viens ZB. Bija jautri. :)

1 0 atbildēt

te brauc kārtīgi aizliet mūli un pakratīt galvu :)

0 0 atbildēt

atbildot uz shtekers komentāru " kas kuram saitsaas ar festivaalu.. citam pi... " Es pieņemu, ka izdarīt visu būtu ideālākais variants. 

0 0 atbildēt

atbildot uz blackrock komentāru " Es pieņemu ka izdarīt visu būtu ideālākais ... " iespeejams arii taa.. :D

0 0 atbildēt
Ich avatarsIch

Kaut kas superīgs!

0 0 atbildēt

atbildot uz kern komentāru " ehhh šogad tieši nebiju uz nevienu festu nada... " nekas nākošgad būs vēl daudz iespēju emotion

0 0 atbildēt

atbildot uz blackrock komentāru " nekas nākošgad būs vēl daudz iespēju  " Nu nez vai izturēšu šeit līdz vasarai, gribētos vairāk uz kādu ārzemju festu...

0 0 atbildēt

āāāāā, zvēēēērāāāāāā !!!! [rock]

0 0 atbildēt

atbildot uz ltniksgt komentāru " pretiigi purni tur! " pateica katedraales zwaninjis, un uzmeta apmetni uz sawa kupra.. :)

0 0 atbildēt

ātrāk vasaru.

0 0 atbildēt

līdz vasarai nav tik tālu.. ;D

0 0 atbildēt

ZZZVEEERRRAAAAAA!!!!!!!!!! Vins leikas vairak brutals.

0 2 atbildēt