local-stats-pixel fb-conv-api

Grāmatu plaukti Vācijā.1

30 0

Sveiki,ceru jums patiks šis raksts.Raksts priekš visiemlasītājiem,un tiem kam interesē kas jauns

Šajos grāmatu plauktos cilvēki var paņemt jebkuru grāmatu kuru grib un arī atstāt jebkūru grāmatu kuru grib lai izlasa citi cilvēki.


Šis plaukts derēs visiem.Neatkarīgi no dzimuma,vecuma.Plauktos atrodamas grāmatas sievietēm,vīriešiem,jauniešiem,zēniem un meitenem vienvārd sakot visiem.

Nevaig ne reģistrēties neko vienkārši paņem grāmatu vai ielic citu:)

Michael Aubermann,viens no organizatoriem saka:"This project is aimed at everyone who likes to read _ without regard to age or education. It is open for everybody,"

Rietumu pilsētā ir ievietots jaunākais grāmatu plaukts kas maksāja 5, 000 EURO (6883 $)-(3442LS) tērauda grāmatu plaukts ar akrila stikla durvīm, tika piedāvātas divas nedēļas atpakaļ pie Bayenturm, viena no pilsētas viduslaiku torņi. Tas ir ceturtais bezmaksas grāmatu plaukts Aubermann grupas, Ķelnes pilsoņu asocācijai, ir izvietojusi ārpusē, ir vēl divi iekšā vietējo Ikea vietās.

"Mēs uzstādijām mūsu grāmatu plauktus arī citur pagājušajā gadā, un tas strādā patiešām labi," teica Aubermann, 44 gadus vecs, kas strādā IT pārvaldību.

sabiedriskie grāmatu plaukti, kas parasti tiek finansēti no ziedojumiem un par kuriem rūpējās vietējo brīvprātīgo grupas, grāmatu plaukti atrodas arī citās daudzās pilsētās visā Vācijā ieskaitot Berlīni, Hannover un Bonnas, kā arī priekšpilsētās un ciematos.

Katrā plauktā atrodas apmēram 200 grāmatu.Lai aizstātu vecās grāmattas ar jaunajam vajadzīgi apmēram 6 nedēļas.

Vera Monka, 46 gadus veca Cologne iedzīvotāja,kura strādā ēdināšanas un pasākumu vadība, teica, ka viņa lieto šo plauktu visu laiku. Pat grāmatu veikali un bibliotēkas atbalsta šo ideju.

Līdz šim Ķelnes grāmata grupai ir bijušas dažas problēmas ar vandālisma vai cita veida ļaunprātīgas izmantošanas,Kā kāds iedzīotājs ir paņēmis visas grāmatas un pārdevis tāš krāmu tirgūCitos gadijumos plaukti tika pārpildīti ar reklāmām un reliģijas bluketiem.

Grāmata plaukti ir kā , piemēram, nelielu dārgumu lādes ar mixu kaut ko no daiļliteratūras aizēnot pašpalīdzību, ceļvežus vai noziegumus romānus. Nesenā vizītē, pie Bayenturm grāmatplauktā bija arī aprīkots ar Hardcover klasiku ieskaitot Erich Maria Remarque s All Quiet Rietumu frontē, Zigfrīds Lencs "Vācijas stunda un Gone with the Wind Margaretas Mitchell. Bija arī APA brošēta ceļvedi New York State, science fiction, grāmatu par buršanu un dažādas ielocīts noziedzības romānus..

Padies lasītājiem par uzmanību.

Ceru ka līdz Latvijai arī tādi atnāks,galvenais ja atnāks tad lai neuzdarbijas tādi huligāni kas gribēs viņus izdemolēt!!!

30 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://news:D
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Un ja līst lietus.... Tad taču viss samirkst.

1 0 atbildēt