local-stats-pixel fb-conv-api

Graffiti Vecums Nav šķērslis!!!4

37 3
Rīgas Pašvaldības policija ceturtdien vakarā saņemta informācija, ka Nometņu un Slokas ielas krustojumā kāda sieviete apzīmē nama sienu, portālu "Delfi" informēja policijā.

Apsekojot minēto adresi, pie nama Nometņu ielā policisti sastapa izsaucēju, kurš, norādot uz apmēram 50 gadus vecu sievieti, kura sēdēja sabiedriskā transporta pieturā, paskaidroja, ka šī sieviete ar krāsas baloniņu apzīmējusi nama sienu.

Sieviete sēdēja uz soliņa, blakus viņai atradās krāsas baloniņš, sievietes apģērbs vietām bija notraipīts ar oranžu krāsu. Policisti noskaidroja un pārbaudīja sievietes personību. Sieviete policistiem paskaidroja, ka apzīmējusi sienu, jo iepaticies viens no zīmējumiem, kam viņa apkārt apzīmējusi oranžas krāsas četrstūri un parakstījusi savu vārdu, viņa uzskatot, ka neko sliktu neesot izdarījusi.

No izsaucēja pieņemts rakstisks paskaidrojums. Ar sievieti veiktas pārrunas un izskaidrota likumdošana, pēc kā sastādīts apskates protokols. Pārkāpums kvalificēts pēc Rīgas Domes saistošo noteikumu Nr.80 punkta par ēku bojāšanu ar uzrakstiem un zīmējumiem.
www.DELFI.lv
37 3 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Nu forsi vecas miesas ar kerusas pie zimesanas.
2 0 atbildēt
WORLD1234 sry vecit talak es neko nezinu visticamak piesprieda sodu kaa visiem citiem :(
2 0 atbildēt
pavlik,tv stulba bile profilaa,smirdiiga sej a:D
2 0 atbildēt
Un viņu palaida vaļā, vai kko piešķīra?
1 0 atbildēt