local-stats-pixel fb-conv-api

Google piedāvā izsekot savus draugus6

12 2
Kompānija Google nākusi klajā ar jaunu pakalpojumu Google Latitude, kas ar mobilā telefona palīdzību ļauj cilvēkiem uzzināt vienam otra atrašanās vietu. Ar jaunākajām tehnoloģijām tiek izsekota mobilā telefona un līdz ar to arī tā īpašnieka atrašanās vieta visā pasaulē, ziņo dailymail.co.uk.
Pakalpojums ir iekļauts jaunākajā Google Maps versijā mobilajiem telefoniem. Šis pakalpojums jau izsaucis domstarpības par iejaukšanos privātajā dzīvē, taču Google uzstāj, ka tam neesot pamata, jo katrs var izvēlēties, vai ļaut citiem redzēt savu atrašanās vietu, turklāt ir iespēja arī izvēlēties cilvēkus, kuriem ļaut izsekot savas gaitas. Kad pakalpojums ir ieslēgts, personas atrašanās vieta tiek noteikta ar informācijas palīdzību no mobilo sakaru torņiem un globālās pozicionēšanas sistēmām. Norādītās atrašanās vietas precizitāte ir atkarīga no tā, kāds ir tīkla pārklājums attiecīgajā vietā, kur atrodas izsekojamā persona. Google skaidro, ka persona var uzaicināt kādu personu, lai tā viņu izseko un otrādi – persona var nosūtīt pieprasījumu kāda, lai tas viņu izseko. Bez abu pušu piekrišanas šis pakalpojums nestrādā.
12 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000
un kad tas buus Latvijaa?!
2 0 atbildēt
Ak šausmas man baill paliek :D Ta var atrast krāpniekus nu ziniet ievada lai atron meiteni ar ko ir aizdomas ka virs krapj vai sieva krāpj un ievada sievas vai vira atrašanos un bums :D
2 0 atbildēt
LOOOOL
1 0 atbildēt
oh noes! emotion jau laicīgi jāatbrīvojas no mobilā :DDD
1 0 atbildēt
tiešām interesanti...
1 0 atbildēt
es nekad uz neko tādu neparakstītos. bet papētīt gan gribētu. :)
0 0 atbildēt