local-stats-pixel

"Google" piedāvā apskatīt arī okeāna dzīles8

5 1
Kompānija "Google" paziņojusi par jauna projekta “Google Ocean" palaišanu. Projekta ietvaros interesentiem būs iespējams vērot pasaules okeāna dibena karti trijās dimensijās. Ar jauna servisa palīdzību lietotāji saņems iespēju nolaisties okeāna dzīlēs un studēt zemūdens reljefu, kā arī varēs saņemt pavadošo informāciju, kuru veidojuši pasaules vadošie okeanologi un jūras biologi. Tāpat būs iespējams detalizēti aplūkot dziļjūru ievērojamākos objektus – tādus kā zemūdens vulkāni vai lielu kuģa bojāeju vietas. Par vēl vienu opciju kļūs iespēja caur satelītu sekot jūras iemītnieku pārvietošanās maršrutiem.

"Google" pārstāvji atzīmē, ka kaut arī okeāns aizņem 70 procentus Zemes virsmas, tas līdz šim ir izpētīts tikai nenozīmīgā mērā. Kompānijā cer, ka projekts kļūts ar īpašu laukumu dialogam starp interneta lietotājiem un zinātniskās sabiedrības pārstāvjiem.

Projekts "Google Ocean" kļūs par papildinājumu kartogrāfiskajam servisam "Google Earth", kas sāka darboties 2005. gada jūnijā. “Google" pasludinājusi jauno servisu par nekomerciālu, tomēr tā izveides vērtība netiek izpausta.
5 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 8

0/2000
varēsim uz Titāniku skatīties :D
2 0 atbildēt
buus interesanti...
1 0 atbildēt
Ohoo...
1 0 atbildēt
MAn labāk bilde patika :)
2 1 atbildēt
tas varētu būt ļoti interesanti:)))
0 0 atbildēt
emotion
0 0 atbildēt
shito bildi vai www.google.lv saakumaa likt :D:D
0 0 atbildēt
Pliki pupi man patiktu emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion emotion
0 0 atbildēt