local-stats-pixel fb-conv-api

Geitsa sieva un bērni grib «iPhone», BET...11

9 1
Viena no pasaulē bagātākajiem cilvēkiem — kompānijas «Microsoft» radītāja Bila Geitsa — sieva un bērni grib tik populāro «iPhone», taču Geitss aizliedzis to iegādāties, vēsta igauņu laikraksts «Postimees».

Viņa sieva Melinda žurnālistiem paspējusi pažēloties, ka, neskatoties uz vīra stingro aizliegumu, viņai un pāra abām meitām ļoti gribētos tikt pie «tādas lietiņas». «Mūsu mājās atļauts ir gandrīz viss. Taču ir divas lietas, ko mēs neatļaujam saviem bērniem, — tas ir «iPod» un «iPhone»,» atklāj Melinda Geitsa.

Viņa atzīst, ka katru reizi, skatoties uz saviem draugiem, kuri ir iegādājušies «iPhone», viņa nodomā, ka ir jauki, ja ir tāda lieta.

Pirms dažiem gadiem pats Geitss paziņoja, ka nekad nepirktu «iPhone», skaidrojot, ka viņam labāk patīk telefona numuru sastādīt ar vienu roku. Turklāt vienīgā labā lieta, kas ir «iPhone», ir programmu nodrošinājums.

9 1 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
vnk microsoft un apple (iPhone razotaajs) ir konkurenti. Geits negrib atzit ka apple ir kautkas ipashs.. ta es to redzu :]
4 1 atbildēt
Īstenība tas Geits, bērniem nedod tur cik vini prasa, taka sava zina pareizi, ka neizlutina tos, bet tas, ka nauda vinam ir daaaaaaaaaaaudz, tas ir visiem zinams.
3 1 atbildēt
Eso avatarsEso
Viņiem ir miljerdi, tad nahuj vinjiem to iphonu vai ipodu...
2 1 atbildēt
vo vo :D viņš var uz pasūtījuma izveidot sev kko jaunu, bet līdzīgu :D
2 1 atbildēt
woot, «Mūsu mājās atļauts ir gandrīz viss. Taču ir divas lietas, ko mēs neatļaujam saviem bērniem, — tas ir «iPod» un «iPhone» tas ir vairāk tāds kā principa jautājums jo apple ir konkurenti..
2 1 atbildēt
emotion
2 1 atbildēt
modes precīte, nekas vairāk. un tieši tāpēc tik ļoti kaitina. vispirms visiem bija jābūt tetrim, tad tamagoči, tad jau mobilajam, tad krāsainam mobilajam ar polifoniju, tad jau nāca rādžiņi, kameras un mp3, un tagad visiem ir jābūt i-phone. heh, un ja vēl to i-phone izmanotu cilvēki, kam tiešām būtu nepieciešamas šī aparāta plašās iespējas, nē, vairumam tas aprobežojas ar "paskaties, kādi man prikoli telefonā". cilvēks laikam visu mūžu ir bērns..
1 0 atbildēt
bet gan jau maajas katram staav pa kaadam mac :D
2 2 atbildēt
nu vispār īstenībā iphone tik tāds brends vien ir,ja skatās pēc iekšām tad salīdzinot piem.ar HTC iphone konkrēti sūkā.Piedodiet iphone īpašnieki,bet tā nu tas ir!
0 0 atbildēt
Neko ipasu taja Iphone neredzu....
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt